Şimdi Ara

Konuşursam Aziz Yıldırım sokağa çıkamaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F.Bahçe'nin eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Akşam Gazetesi'nden Mehmet Emin Uluç'a birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
    Bir süredir F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arasında yaşanan gerilim nedeniyle kızgın olan Volkan Ballı, zehir zemberek ifadelerde bulundu.

İşte gazetede yer alan o haber;

Tarih 19 Eylül 2012... Yer Sapanca'da otoban üzerindeki bir dinlenme tesisi. Yolda kısa bir mola vermiştim ki aynı mekanda F.Bahçe camiasının tanınan simalarından eski İdari Menajer Volkan Ballı ile karşılaştım. Kendisine selam verdim, hal hatır sordum. Söz çok dolanmadan F.Bahçe'ye geldi ve sonrasını ağzım açık dinledim.

Ballı'nın söyledikleri hafızama adeta kazındı. İşte şimdi o sözleri sizlerle paylaşıyorum. Meğerse Volkan Ballı ne kadar doluymuş da haberimiz yokmuş! Alex polemiğinde kendisini isim vermeden eleştiren Aziz Yıldırım'ın adı geçtiği anda öfkeden kızaran Ballı, içini dökmek için beklemedi, direkt konuya girdi.

"Aziz Yıldırım hastalıklı ruh! Kesinlikle normal değil. Narsist biri. Açın sözlüğü bu kelimenin karşısında yazan açıklamaların hepsini onda bulabilirsiniz. Şeker hastalığı bahane, o iyi bir insan değil. Eleştiriye tahammül edemiyor. Herkese saldırıyor. Hakkında olumsuz konuşanları F.Bahçe düşmanı ilan ederek hedef gösteriyor. Yahu herkes mi kötü? Herkes mi düşman? O kadar insanla çalıştı, ayrılanların hepsini muhalif ilan etti. Şimdi beni de muhalefetin sesi olarak göstermeye çalışıyor. Ama ben muhalif değilim. Taraftar beni biliyor. Ona inanmazlar..."

"Aziz Yıldırım'la 7 sene çalıştım. Tanışıklığımızın mazisi ise 15 yılı bulur. Benim hakkımda bir sürü olumsuz şey söylüyor. Sarhoş olduğum iddia ediliyor. Bunların hiçbirisi doğru değil. Hem madem ben söyledikleri gibi kötü bir insandım. O zaman neden benimle 7 sene birlikte çalıştı? Şunun da çok iyi bilinmesini istiyorum. Kimse beni görevden almadı. Sanılanın aksine ben kendim ayrıldım. Bugünleri gördüm ve gittim. Eğer kulüpte kalsaydım, ben de yargılanırdım. Hapiste olurdum. İnsanları karalamak kolay, önemli olan haklarını teslim etmek. Mesela Alex bunu çok güzel yaptı. Heykel açılışında Hakan Bilal Kutlualp'i onore etmesi çok güzel bir örnektir."

"Bugüne kadar hep sustum, bundan sonra da konuşmayı düşünmüyorum. Ama bilinsin ki, kimseden korkum yok. Aziz Yıldırım bana bir şey yapamaz, bana saldıramaz. O kadar çok şey biliyorum ki, eğer konuşursam sokağa bile çıkamaz. Beni kötü gösterme çabaları da bir işe yaramaz, taraftarlar Volkan Ballı'yı tanıyor, nasıl bir F.Bahçeli olduğumu onlar çok iyi biliyor. Kimseyi benim muhalif, düşman olduğuma inandıramaz. 3 Temmuz'da oluşturulan bir ortam var. Başkanın etrafında müthiş bir kenetlenme vardı ama o da yavaş yavaş eriyor. Çünkü insanlar gerçekleri görmeye başladı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21564774.asp

Lütfen artık konuşun be bu ne böyle! Başkan zaten gitmeli artık bundan sonra Fenere vereceği birşey kalmamıştır ancak zarar verir.

• Herkes aynı şeyi söylüyor ama icraat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Herkes aynı şeyi söylüyor ama icraat yok
    Bu arkadaş atıp tutuyor amakonuşamamasının tek sebebi Azizin kirli işlerine piyon olmasındandır.Muhtemelen konuşsa kendiside zarar görecek.Zaten kulüpte olsam bende cezaevindeydim diyerek durumu özetlemiş.Kulübe bakarmısınız allah aşkına en alt kademe tercümen Sametten başlayan hiyerarşik emir komuta zinciri en tepe nokta olan Azizle sonlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacaptain

Bu arkadaş atıp tutuyor amakonuşamamasının tek sebebi Azizin kirli işlerine piyon olmasındandır.Muhtemelen konuşsa kendiside zarar görecek.Zaten kulüpte olsam bende cezaevindeydim diyerek durumu özetlemiş.Kulübe bakarmısınız allah aşkına en alt kademe tercümen Sametten başlayan hiyerarşik emir komuta zinciri en tepe nokta olan Azizle sonlanıyor.

Alıntıları Göster

• E konuş madem? O 'hastalikli ruh'un, o 'narsist'in iyiligini dusundugu icin mi konusmuyor acaba? Peki, yedik biz de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

E konuş madem? O 'hastalikli ruh'un, o 'narsist'in iyiligini dusundugu icin mi konusmuyor acaba? Peki, yedik biz de.
    Klüpte olsaydım ben de yargılanırdım diyerek olayı bitirmiş daha nesin adam... Tabii anlayana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

Klüpte olsaydım ben de yargılanırdım diyerek olayı bitirmiş daha nesin adam... Tabii anlayana...

Alıntıları Göster
    Bir de aklıma İlhan Ekşioğlu'nun ben de başkaları gibi herkesi evime çağırıp mı konuşsaydım lafı geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kendi kendine kapak yapıyorsun, birde anlayana demiş.Bir daha okusana yazdığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Bence sen bir daha oku Volkan Ballı'nın demeçlerini. Adam orda Aziz Yıldırım'ı eleştiriyor, mahkemeleri, hakimleri, savcıları, iktidarı, değil. . Bir daha oku tekrar yazıyorum altta.

Şunun da çok iyi bilinmesini istiyorum. Kimse beni görevden almadı. Sanılanın aksine ben kendim ayrıldım. Bugünleri gördüm ve gittim. Eğer kulüpte kalsaydım, ben de yargılanırdım. Hapiste olurdum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bence sen bir daha oku Volkan Ballı'nın demeçlerini. Adam orda Aziz Yıldırım'ı eleştiriyor, mahkemeleri, hakimleri, savcıları, iktidarı, değil. . Bir daha oku tekrar yazıyorum altta.

Şunun da çok iyi bilinmesini istiyorum. Kimse beni görevden almadı. Sanılanın aksine ben kendim ayrıldım. Bugünleri gördüm ve gittim. Eğer kulüpte kalsaydım, ben de yargılanırdım. Hapiste olurdum.

Hala aynı şeyleri yazıyorsun,çok normal ama saat 12:16

Kimse masumları oynamasın burada, amatöründen milli takımına kadar dümenler dönüyor ülkede.Neymiş kendisi ayrılmış,tabi canım.

Kusura bakma hata bende. Tüm köylülere ahlaktan yoksun diyen birini kaale alıp cevap vermemeliydim. Aklın sıra hakaret etmeye de devam ediyorsun. Saat 12'yi geçmişmiş. O ettiğin hakaretleri aynen sana iade ediyorum. Gerçi seni rahatsız etmez o ayrı konu. Sana hak ettiğin cezayı veren bir yönetici olsa bu forumda bir dakika kalmaman gerekirdi.

• quote:

E konuş madem? O 'hastalikli ruh'un, o 'narsist'in iyiligini dusundugu icin mi konusmuyor acaba? Peki, yedik biz de.

Bu tarz açıklamaların sebebi hani aziz beni harcamayı düşünüyorsa benim bildiklerim seni bitirir haberin olsun bana bulaşma demektir :) zaten bunu illa içerden biri demesi gerekmez herkes biliyor.14-15 sene oldu herhalde takımın başına geçeli aziz yıldırımın.Düşün burda 19 yaşında genç bi kardeşimiz daha 5 yaşında iken aziz yıldırım fenerin başına gelmiş :) ee bukadar süreçte takımın içinden yada dışından canı yanan çok kişi olmuştur yada birçok ucu tehlikeli işlere şahit olmuştur.Haliyle bu gibi durumlara kızmayın.

Bu adamda uzun süre içerde olduğuna göre bildiği bilgiler epey yüklüdür.Birde anlamadığım cidden bu volkan ballı denen adam baya sevilen sayılan biri değilmiydi takımda.Hele futbolcularla arası 10 numaraydı hep övülüyordu ben mi başkasıyla karıştırıyorum.Noldu da biranda ters düştüler.Hani yönetimler değişir bazı şahıslara bakışlar değişir anlarımda yaklaşık 15 yıldır başkan aynı ama sürekli birilerinin düşman ilan edilmesi de düşündürücü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Birinizde delikanlı gibi çıkın konuşun be kulüp oryantal kaynıyor son zamanlarda herkez birbirine laf sokar oldu mahalle dedikoducularından farksız oldular bizim verdiğimiz gücüde bize karşı kullanır hale geldiler hakikaten hiç iç açıcı değil fenerimin hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Birinizde delikanlı gibi çıkın konuşun be kulüp oryantal kaynıyor son zamanlarda herkez birbirine laf sokar oldu mahalle dedikoducularından farksız oldular bizim verdiğimiz gücüde bize karşı kullanır hale geldiler hakikaten hiç iç açıcı değil fenerimin hali

Alıntıları Göster
    Aziz Yıldırım uzun zamandır söylüyor bunu konuşursam şöyle olur böyle olur ama hala konuşmadı.Şimdide Volkan Ballı...garip bu Fenerbahçeliler..

• caddeye ciksin o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Alıntıları Göster
    valla mahkemede cihan oskay konuştuğund aziz mahkemeyi terketti cihan oskayın söyleyeciklerine cevap veremedi. bunlardan herşey beklenir geçenlerde gs kulübü aziz için kamuoyunda güvenini kaybetmiş bir insan gibi açıklamalar yapmıştı adamlar doğru dedi.

http://spor.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-mahkeme-salonunu-terk-etti-/spor/spordetay/30.04.2012/1534592/default.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Aziz Yıldırım uzun zamandır söylüyor bunu konuşursam şöyle olur böyle olur ama hala konuşmadı.Şimdide Volkan Ballı...garip bu Fenerbahçeliler..

Lig bitsin konuşcam diyende Aziz Yıldırımdı değil mi?
  • Basarisizliginin yani sira, turlu kirli islerle tohmet altinda kaldigi icin bile fb' yi birakmali. Fb' ye layik degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Bu tarz açıklamaların sebebi hani aziz beni harcamayı düşünüyorsa benim bildiklerim seni bitirir haberin olsun bana bulaşma demektir :) zaten bunu illa içerden biri demesi gerekmez herkes biliyor.14-15 sene oldu herhalde takımın başına geçeli aziz yıldırımın.Düşün burda 19 yaşında genç bi kardeşimiz daha 5 yaşında iken aziz yıldırım fenerin başına gelmiş :) ee bukadar süreçte takımın içinden yada dışından canı yanan çok kişi olmuştur yada birçok ucu tehlikeli işlere şahit olmuştur.Haliyle bu gibi durumlara kızmayın.

Bu adamda uzun süre içerde olduğuna göre bildiği bilgiler epey yüklüdür.Birde anlamadığım cidden bu volkan ballı denen adam baya sevilen sayılan biri değilmiydi takımda.Hele futbolcularla arası 10 numaraydı hep övülüyordu ben mi başkasıyla karıştırıyorum.Noldu da biranda ters düştüler.Hani yönetimler değişir bazı şahıslara bakışlar değişir anlarımda yaklaşık 15 yıldır başkan aynı ama sürekli birilerinin düşman ilan edilmesi de düşündürücü.

Peki, o halde Fatih Terim'in konuşacağım deyip konuşmama sebebi de 'bize basın, sosyal medya vs. köşelerde desteği bırakırsanız, Fenere saldırmayı keser de şampiyon olamazsak görürüz' demek miydi? :)

Son mesajımdı bu, iyi günler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Peki, o halde Fatih Terim'in konuşacağım deyip konuşmama sebebi de 'bize basın, sosyal medya vs. köşelerde desteği bırakırsanız, Fenere saldırmayı keser de şampiyon olamazsak görürüz' demek miydi? :)

Son mesajımdı bu, iyi günler.

Alıntıları Göster
    güveniyosan konuşacan. bizde yedik hemen söylediklerini demi

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

güveniyosan konuşacan. bizde yedik hemen söylediklerini demi

Alıntıları Göster
    1-bugün ayın 27'si, 19'unda ballı ile görüşüp neyi bekledin birader haber için.
    2-konuşacaksan konuş, konuşamayacaksan bi sus ta adam sansınlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.