Bildirim
KONUT KREDİSİ 0.85 ORAN
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vay be ne güzel oran :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
O oran çok iyi şimdi % 2 3 oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katiliyorum size,simdiki oranlar evlere senliK
Konunun uzmanı değilim ama 0,85 civarı kredi çektim ve düşer nasıl olsa yapılandırırım diye fakat 2016 da düşme falan beklemiyorlar. Tahminler bu yönde çok kötü oldu -
"Sonuç olarak da 2016 yılında konut kredisi faiz oranları düşer mi sorusuna merakla beklenen yanıt gelmiş ve yükseleceği ifade edilmiştir."
http://www.kredihaberleri.net/kredi-notlari/2016-yilinda-konut-kredisi-faiz-oranlari-duser-mi--h9.html -
benden bundan yaklaşık 3 sene önce almıştım, 0.88 oranla, sonra yapılanma olmuş,
yapı krediydi banka;
haberim yok onlar aradı, bilgilendirdi yeni yapılandırma ile 0.77 % oranına düşmüştü.
ki bu oran gelmiş geçmiş en düşük orandı.
5 yıllık kredimin 1 senesi henüz dolmuştu , yani henüz faiz oranını fazla fazla ödemeye devam ediyodum. bu sebeptende yapılandırma ile baya kara geçmiştim.
4 yıllık kalan borcum aynı ödeme ile 3.5 yıla düşmüştü.
iyi takip edin derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarıkanaryam
benden bundan yaklaşık 3 sene önce almıştım, 0.88 oranla, sonra yapılanma olmuş,
yapı krediydi banka;
haberim yok onlar aradı, bilgilendirdi yeni yapılandırma ile 0.77 % oranına düşmüştü.
ki bu oran gelmiş geçmiş en düşük orandı.
5 yıllık kredimin 1 senesi henüz dolmuştu , yani henüz faiz oranını fazla fazla ödemeye devam ediyodum. bu sebeptende yapılandırma ile baya kara geçmiştim.
4 yıllık kalan borcum aynı ödeme ile 3.5 yıla düşmüştü.
iyi takip edin derim.
Ziratten 0.64 gormuslugum var...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçim öncesi 1.10 civarlardaydı, en son nedr acaba duurm?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1.20 1.30 civarında en düşük 1.19 gördüm halk yada vakıf ta ama kuzen 1.08 oran aldı vakıftan tanıdığı vardı -
Arkadaşlar şuan en uygun kredi veren banka hangisi.ne oranlarda veriyorlar -
vakıf sanırım 1.10 fln diye biliyorum ama yıne kırpıyorlar bırazdaha 1.08 e aldı bacanak -
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_CooL
vakıf sanırım 1.10 fln diye biliyorum ama yıne kırpıyorlar bırazdaha 1.08 e aldı bacanak
Dün konuştuğum zaman 1,08 dosya masraflı kredi söylediler.Biz faiz düşer diye beklerken bugün 1,11 olmuş
Odeabankın sitesınde konut kredisi için hesaplama yaptığımda 1.05 gösterıyor @icemy
http://www.haberler.com/kredi-cekeceklere-kotu-haber-7929650-haberi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_CooL -- 2 Aralık 2015; 8:59:33 > -
arkadaşlar şuan konut kredisi en uygun nedir ?
yani pazarlıkla vs kaça düşülür ? hangi banka? -
şu an 1.10 dan aşagı konut kredisi yok bence bekleyin deri ha yok bıçak kemiğe dayandı ev sahibi kiratı 1000 kagıt yaptı diyorsanızsırayla
1-ziraat
2-vakıf
3-halkbank dolaşın en uygun teklifi alın istişare yapın
diger özelbankaları boşverin onların müşteri hizmetleri temsilcileri süslü icili bicili kelimeler söyleyip hertürlü öpüyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X