Şimdi Ara

konuyla alakasız ama bununla nasıl başa çıkabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt +90 ayt +55 ve hedef tıp. Herşey normal giderken ve 15 tatil sonuna kadar ayt yi 60 lara sabitlemeye çalışırken bir anda tek destekcim dediğim insanla ayrıldık , hâlâ inanamıyorum üstelik geri dönüşü yok. Dün zorla ders çalıştım çünkü kazanmaktan başka yolum yok ama aldığım her nefeste üzülüyorum bugün calisamadim bununla nasıl başa çıkabilirim. Bu hayal kirikligini uzerimden nasıl atabilirim

• Yok mu bu durumu yaşayan
  • seni bu süreçte yarı yolda bırakandan hayır gelmezdi zaten
  • Hocam ailenizle, arkadaşlarınızla dertleşin. Kendinize biraz izin verin. Kimse vazgeçilmez değildir unutmayın. Belki de hayırlısı böyledir, karşınıza daha düzgün biri çıkar. Üzülün, ama abartmayın. Ösym duygusal durumlarımızla ilgilenmiyor ne yazık ki...
  • O kadar haklısın ki diyecek bişey bulamadım. Ama bu durumu nasıl atlatacam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadıııı

O kadar haklısın ki diyecek bişey bulamadım. Ama bu durumu nasıl atlatacam bilmiyorum
    Hocam bence üzülmemeliyim diye düşünme. Üzül en güzelinden üzül ama her akşam belli saat dersinden de ödün verme ki geriye dönüp bakınca onun acısını değil çalıştığın saatleri hatırlayasın
  • Ben sınav döneminde hep yanında olmuştum onun da siralama tip tutmayınca bir ay boyunca kendi kazanamama üzüntümü bırakmış tek tek bütün özel Üniv aramış sormuştum. Şimdi ise tek başımayım bu hayal kirikligini üzüntüyü tarif edecek doğru bir kelime bulamıyorum
  • İşin kötü tarafı da o zaten. O şu an üzgünse bile çıkar en kötü kahveye gider arkadaşlarıyla takılır kafa dağıtır illa ki bulur bişey ama benim kafa dağıtacak zamanım hakkimin olmaması..
  • kullanıcıadıııı K kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Gerçekten üzücü bir durum, sadece en az hasarla altından kalkmaya bakın. Aynı şeyi tekrar tekrar düşünmeyin. Bir de şey, bizler sorunumuz olduğunda kendimize acır, kendi kendimizi bunaltacak sözler sarfeder acımızın dinmesine izin vermeyiz. Halbuki ölüm, dermansız hastalıklar... Neler var bu hayatta. Bir an önce toparlanın ömrünüzün geri kalanı için savaşın, tüm zorluklara rağmen.
  • Sağolun hocam
  • Atlatmanın tek yolu zaman. Melankolik şarkılar dinleme etkisi daha uzun sürer hatta hiçbir şarkı dinlemesen daha iyi olur. Bir de aynı okul/sınıf/dershanede falansanız arkadaş ortamına daha fazla katılmaya çalış yoksa atlatman baya zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 24 Ocak 2019; 0:8:1 >
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    O yerleşti Ecz yazdı en azından üzülecekse bile istediği gibi üzülecek benimse essek gibi ders çalışmam lazım.. Neyse sağolun tavsiyeniz için hocam
  • hocam aynı durumu 11.sınıfın ikinci dönemi yaşadım ve hiç çalışamadım kendinizi yıpratmaya hiç gerek yok hocam arkadaşa bile gerek yok yanınızda bir aileniz varsa her şeye bedel ben bunu öğrendim
  • atlatman icin yeni birini bulman ya da birinden teklif alip kibarca reddetmen bu sayede ozguven kazanman gerekicek sanirim
  • Yeni biri mi ? sevdiğim birinin yarattığı hayal kırıklığının geçmesi için yeni biri fikri pek mantıklı gelmedi Kusura bakma hocam
  • o travma bu sekilde gecer bence fikir tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.