Şimdi Ara

Konuyu Kapatabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun çözüldü konuyu kapatabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlasyas555 -- 24 Kasım 2014; 15:10:12 >

• qlasyas555 kullanıcısına yanıt
    Dostum 18 yaşını doldurduğun gün ehliyet kursuna git yazıl ama sana bir abi tavsiyesi olarak eğerki ygs/lys sınavına hazırlanıyorsan şimdi kafanı ehliyetle meşgul etme derslerine çalış üniversteyi kazandınmı gerisi çok kolay
  • 8 şubat 2015 tarihine kadar kayıt yaptırabilirsiniz sıkıntı yok, 3 gün farkla başvurma hakkınız geçerlidir. kontejyan için önceden gidip ön kayıt yaptırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Samed.Y

Dostum 18 yaşını doldurduğun gün ehliyet kursuna git yazıl ama sana bir abi tavsiyesi olarak eğerki ygs/lys sınavına hazırlanıyorsan şimdi kafanı ehliyetle meşgul etme derslerine çalış üniversteyi kazandınmı gerisi çok kolay

aynen ygs ye hazırlanıyorum lys ye girmeyi düşünmüyorum. ama diğer sınavda haziranda haziranda girsem ne kadar zamanda elime geçer ehliyet ?
    ben 2007 de almıştım 4 ay civarı bir sürede almıştım
    şimdi 1 ayda elinde olur ehliyet sınav tarihine görede değişebilir
  • Bu zamana kadar ehliyetsiz nasıl yaşadıysan bir süre daha öyle yaşamaya devam et. Önce iyi bir üniversiteye yerleş gerisi kendiliğinden gelecektir. Acelen ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Bu zamana kadar ehliyetsiz nasıl yaşadıysan bir süre daha öyle yaşamaya devam et. Önce iyi bir üniversiteye yerleş gerisi kendiliğinden gelecektir. Acelen ne.

haklısınız lys ye girmeyi düşünmüyorum zaten yapamam onu meslek okuyoruz. haziran sınavına girerim martta ygs var daha rahat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni konu açın yav
    geçen hafta açıldı
    Konu açın
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hakkında hayırlısı o zaman kardeş. Madem üniversite düşünmüyorsun tez elden mesleğinde ilerlemeye bak. Gün geçtikçe her şeyin çivisi çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Hakkında hayırlısı o zaman kardeş. Madem üniversite düşünmüyorsun tez elden mesleğinde ilerlemeye bak. Gün geçtikçe her şeyin çivisi çıkıyor.

yok üniversite düşünüyorum ama lys ye girmiycem ygs ye giricem. meslek okulunda okuduğumuz için çoğu dersi görmedik o yüzden yapamam lys yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.