Şimdi Ara

Konuyu Silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batucos -- 26 Aralık 2015; 1:10:18 >

• bence bas gitar al , sanat önemlidir. hem ne yapacaksın ki telefonu ? ps3 'ün var ,bilgisayarın var. en kötü gitarı aldırdıktan sonra 300-400 tl'ye akıllı telefonlardan birini al işini görür.(samsung galaxy young gibi)
  • Tabiki gitar.telefonu bugun alsan yarin yenisi cikacak.al muzik aletini bir sanat ogren.emin ol daha memnun olacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 artı gitar yap s3 900 lira falan zaten gitar amfide 600 falan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

S3 artı gitar yap s3 900 lira falan zaten gitar amfide 600 falan olur

Aklın yolu bir bende orta yollu bir telefonla gitar derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

S3 artı gitar yap s3 900 lira falan zaten gitar amfide 600 falan olur

bu fikir iyi, yok ben çok iyi bir telefon istiyorum diyorsan ilk önce gitarı al yazın da telefon
  • yazın ip6 patlat haziranda çıkar tahminimce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu açın
    3 hafta önce açıldı
    Konuyu çözdüm silinebilir.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • idare edecek bi telefonla ortalama bi bas+amfi. basi ve amfiyi ikinci el alıp iyi denilecek bi telefonda alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucos

Eminmisiniz babama şu teklifide yapabilirim şimdiki yeni alacağı telefon yüzünden kendi iphone u boşta kalıcak (5) onuda bana versin yaza gitar alırım zaten şimdi alamam daha yeniyim gitar işinde

Bu mantikli, bas gitat caliyorum 5 senedir sahnelerim filam oluyo ama hala gitarim yok :D studyodakini caliyorum arkadaslardan aliyorum

• Bass tabi. Okulda bass kıtlığı çekiyoruz biz de. Telefon gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaçların doğrultusunda değişir tabi ki,benim 9. senem bas gitarım ile.
    Fakat başlangıç için metal ve rock müziğe yönelmeni tavsiye etmem,bir çok metod ve teknik var.
    Yardımcı olmaya çalışırım,ayrıca F anahtarı okumayı da öğren ki tam bir bassist ol kontrabas da öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLOVEL -- 22 Şubat 2014; 16:10:12 >
  • Basscılar da yalnız kalıyor genelde...:(( şaka şaka gitar derim her türlü

• Hocam 1000 Tl'ye baslangic icin cok guzel bas gitar + amfi alabilirsin. 1200 liraya falanda Xperia Z S4 hatta Discovery Elite alabilirsin. 5S alman daha masrafli olacak emin ol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathDoctor

Hocam 1000 Tl'ye baslangic icin cok guzel bas gitar + amfi alabilirsin. 1200 liraya falanda Xperia Z S4 hatta Discovery Elite alabilirsin. 5S alman daha masrafli olacak emin ol.

Buda olabilir ama babamla da konuşmam lazım 2 ürünü aynı anda alma gibi bir hakkım var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: CLOVEL

İhtiyaçların doğrultusunda değişir tabi ki,benim 9. senem bas gitarım ile.
    Fakat başlangıç için metal ve rock müziğe yönelmeni tavsiye etmem,bir çok metod ve teknik var.
    Yardımcı olmaya çalışırım,ayrıca F anahtarı okumayı da öğren ki tam bir bassist ol kontrabas da öğren.

Özelden konuşurum

quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

quote:

Eminmisiniz babama şu teklifide yapabilirim şimdiki yeni alacağı telefon yüzünden kendi iphone u boşta kalıcak (5) onuda bana versin yaza gitar alırım zaten şimdi alamam daha yeniyim gitar işinde

Bu mantikli, bas gitat caliyorum 5 senedir sahnelerim filam oluyo ama hala gitarim yok :D studyodakini caliyorum arkadaslardan aliyorum

bencede zaten okulda bir bas gitarımız var

quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Basscılar da yalnız kalıyor genelde...:(( şaka şaka gitar derim her türlü

:D

ve arkadaşlar gitarı şimdi alamam yaza kadar bekleyeceğim yani sonuçta yeni başladığım için babam bana güvenip vermez ama ben vazgeçmiycem öğrenmekten :D

Telefon aaaal. Okulda bas gitar varsa onla calis. Guven bana. 5 yillik yecrubeyle konusuyorum hic eksiklik hissetmedin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.