Şimdi Ara

konya antalya yolu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu yilbasinda antalyaya gecmeyi planliyoruz konyadan. Fakat yol durumu hakkinda hicbir bilgim yok acaba rahatca gidebilirmiyiz kar yada buzlanma gibi bi olay varmi yada cok olurmu o bolgelerde bilgisi olan yada daha once bu yolu kullananlar varsa yardimci olursa tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha yeni gittim geldim, yolda buzlanma oluyor ama karayolları ekipleri de çalışıyor bir yandan. kar yağarsa yol kapanabilir, bizi sokmadılar, 1 gün konyada konaklamak zorunda kaldık. toros dağlarını geçmek mümkün olmuyor kar altında. Kışlık lastik ve Zincir olmadan asla gitmeyin. tek takip etmeniz gereken hava durumu. Kar varsa riskli. Ve tabi ki Gündüz yolculuk yapın iyi yolculuklar.
  • Gunduz yolculuk yapicam zaten sadece birkez uzunyol tecrubem oldu babam ile birlikte bu yuzden biraz tedirginim acikcasi buzlanma kar olursa ne yapacagimi bilemeyebilirim. Tesekkur ederim verdigin bilgilendirme icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samosamo12

Merhaba arkadaslar bu yilbasinda antalyaya gecmeyi planliyoruz konyadan. Fakat yol durumu hakkinda hicbir bilgim yok acaba rahatca gidebilirmiyiz kar yada buzlanma gibi bi olay varmi yada cok olurmu o bolgelerde bilgisi olan yada daha once bu yolu kullananlar varsa yardimci olursa tesekkur ederim

1 haftalık süreçte yağış görünmüyor. Ben Burdur ve Isparta'da yaşıyorum, yollar gayet iyi. Gündüz yolculuğu yaparsanız bir sorun olmaz. Geceleri bazı yerlerde gizli buzlanma olabilir.
  • bu yolda yavaş kullanırsanız çok sorun yaşamazsınız..
  • Özellikle Seydişehir-Akseki yolunda dikkatli olun. Yukarıda arkadaşlarında belirttiği gibi gizli buzlanma görülebilir. Akseki'yi geçtikten sonra bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Yanınızda battaniye,zincir ve yiyecek bulundurun mümkünse sıcak suyunuzda olsun. İyi yolculuklar
  • pazar gecesi gittim pazartesi gecesi döndüm, yollarda kar yok ama havalar çok soğuk ve çok aşırı sisli.. gölgede kalan yerlerde buzlanma olabilir, her ihtimale karşı kar lastiğiniz ve zinciriniz olsun.. mümkünse gündüz yolculuk yapın.. konya başlıyor sislenme ve çok yoğun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir-denizli yolu
    9 yıl önce açıldı
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Antalya yolu hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.