Şimdi Ara

Konya Bosna Hersek Mahallesi Uydunet Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pingler ne durumda arkadaşlar? Haftaya uydunete geçiyorum

• ankara turksat kendi serveri pingi 30 ms altına pek düşmüyor. modemi bridge moda alıp routera bağlayınca 25 leri gördüm. Hız stabil gibi. Bizim binada fiber kabini var. Herhalde bosnadaki altyapı döşedikleri tüm binanalara fiber yapıyla bağlantı kurdular. Kısacası şuan için memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neffeno

ankara turksat kendi serveri pingi 30 ms altına pek düşmüyor. modemi bridge moda alıp routera bağlayınca 25 leri gördüm. Hız stabil gibi. Bizim binada fiber kabini var. Herhalde bosnadaki altyapı döşedikleri tüm binanalara fiber yapıyla bağlantı kurdular. Kısacası şuan için memnunum.

Teşekkürler yurt dışı pingleri ne durumda mesela Almanya?
  • http://www.pingtest.net/ Burdan Frankfurt için test yapabilir misiniz?
  •  Konya Bosna Hersek Mahallesi Uydunet Kullanan Var Mı?

Fena değil gibi ama online oyun oynamıyorum paket kaybı var mı anlık ping artışları var mı bilmemiyorum.
  • Keşke bosnada her soitede olsa sitede 82 daire var ama 75 i aylik 70 liraya turktelokmun adsl ine razı. 14 kişi kabul etse apartmana fiber kutusunu koyup abonelik baslatcaklar. Sitenin önünde turktelokmin da uydunetinde fiberi var ama ışte geri kafalaı olunca millet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam ben şu an ttnet fiberiyle test yaptım 67 ping pek bir fark yok.

Bizimde üst caddeden geçirdiler bir alt sokağa çekmemişlerdi geçen yıl. Bu ay baya zorladım getirdiler bakalım yarın bağlanacak umarım online oyunlarda üzülmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Konya Bosna Hersek Mahallesi Uydunet Kullanan Var Mı?

Uydunet bağlandı arkadaşlar. Ping konusunda ttnetten 8-10 ms daha iyi şu an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.