Şimdi Ara

Düzce de oturan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzce ünv kazandım gittim kayıt oldum ama hemen dönmek zorunda kaldım ve bazı sorularım var.

Şehir merkezine hangi otobüsle gidilir ?

Şehirde avm varmı ?

Vizyon filmlerini izleyebilcek kaliteli bir sinema var mı ?

Pass card(sodekso) geçen yerler var mı,varsa nereler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replaypls -- 9 Eylül 2013; 0:01:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düzce'de Yaşamak: Nerede Oturulur?

Düzce, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan sakin ve huzurlu bir şehirdir. Düzce'de yaşamayı düşünüyorsanız, şehrin sunduğu çeşitli konut seçeneklerini keşfetmeniz gerekir.

Merkez İlçeler:

• Düzce Merkez: Şehrin kalbi olan Düzce Merkez, hareketli bir alışveriş bölgesi ve çok sayıda kafe ve restorana ev sahipliği yapmaktadır.
    • Gölyaka: Sakin bir banliyö semti olan Gölyaka, şehrin gürültüsünden uzakta yaşamak isteyenler için idealdir.

Ulaşım Merkezlerine Yakın:

• İsmetpaşa: Düzce Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde bulunan İsmetpaşa, öğrenciler ve öğretim görevlileri için uygun bir seçenektir.
    • Türkali: Düzce Otogarı'na yakınlığıyla Türkali, şehirlerarası seyahat edenler için uygundur.

Doğayla İçiçe:

• Konuralp: Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'ne yakın olan Konuralp, doğayla iç içe yaşamak isteyenler için mükemmel bir konumdur.
    • Beyköy: Çevreyolu üzerinde yer alan Beyköy, şehir merkezine kolay erişim sağlarken aynı zamanda sakin bir ortam sunmaktadır.

Düzce'de nerede yaşayacağınıza karar verirken, bütçeniz, yaşam tarzınız ve ulaşım ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmalısınız. Şehrin sunduğu çeşitli konut seçenekleriyle, ihtiyaçlarınıza uygun bir ev bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Düzce il oldu mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stark06

Düzce il oldu mu ya?

Hocam 99 da il oldu diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

quote:

Orijinalden alıntı: stark06

Düzce il oldu mu ya?

Hocam 99 da il oldu diye biliyorum

Alıntıları Göster
    ben yanca da oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

ben yanca da oturuyorum

Alıntıları Göster
    Düzce oldukça küçük bir şehir.Şehir merkezinde Krempark Avm var.Şehirde sadece 1 sinema salonu var aslında 2 tane vardı fakat avm açılınca diğeri kapandı.Sinema gerçekten kaliteli vizyona yeni çıkan filmleri bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentor Of Assasins

Düzce oldukça küçük bir şehir.Şehir merkezinde Krempark Avm var.Şehirde sadece 1 sinema salonu var aslında 2 tane vardı fakat avm açılınca diğeri kapandı.Sinema gerçekten kaliteli vizyona yeni çıkan filmleri bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    hendekte oturuyorum 30 dk galiba tam bilmiyorum sakarya-düzce nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Yankee

Alıntıları Göster
    Arada Sakarya'ya gidersin gezilecek çok yeri vardır.Otobüsle Düzce'den 1 saat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

hooop. bende hendekliyim ama istanbulda yaşıyorum. :)

ek olarak:
    bence düzcenin en güzel özelliği sakaryaya yakın olması. :D Sakaryada çok iyi bir yer değil ama düzceye göre idare eder. ayrıca düzce aqua park güzeldir. tavsiye ederim. yalnız kafede biraz kazıklıyorlar şaşırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

ek olarak:
    bence düzcenin en güzel özelliği sakaryaya yakın olması. :D Sakaryada çok iyi bir yer değil ama düzceye göre idare eder. ayrıca düzce aqua park güzeldir. tavsiye ederim. yalnız kafede biraz kazıklıyorlar şaşırma.

hendekten sakarya'dan nefret ediyorum yaşınız kaçtı

• quote:

quote:

quote:

ek olarak:

bende sadece akrabalar için vs. gidiyorum zaten. çok güzel bir yer değil. ama son zamanlarda hgm ile birlikte az da olsa gelişti diyebilirim.
    yaş 16

• quote:

quote:

quote:

quote:

ek olarak:

bende sadece akrabalar için vs. gidiyorum zaten. çok güzel bir yer değil. ama son zamanlarda hgm ile birlikte az da olsa gelişti diyebilirim.
    yaş 16

Alıntıları Göster
    düzcede 1.5 ayım üniversitede geçti dostum etrafında bir asmalı konak diye bir kafe var içinde de sadece orman fakültesinin orada şehire otobüs ile 40 dk. uzaklıkta.Beçi otobüsleriyle 1.5 liraya şehire inebilirsin veya şehir otobüsleri için kart veya jeton alabilirsin.Moralini bozmak gibi olmasın ama zonguldak'tan sonra bana çok ölü geldi.

• Oooo Hendekliler basmış
    Bende Hendekliyim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ek olarak:

yaş 16

bir cafe tarzı yer ile gelişmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Tezeraki

düzcede 1.5 ayım üniversitede geçti dostum etrafında bir asmalı konak diye bir kafe var içinde de sadece orman fakültesinin orada şehire otobüs ile 40 dk. uzaklıkta.Beçi otobüsleriyle 1.5 liraya şehire inebilirsin veya şehir otobüsleri için kart veya jeton alabilirsin.Moralini bozmak gibi olmasın ama zonguldak'tan sonra bana çok ölü geldi.

Hocam zaten ben bursadan geliyorum bursaya göre intihar bölgesi gibi ama beni aradım 2-3 yer zaten fazlasını beklemiyorum şehir gelişen bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

quote:

Hocam zaten ben bursadan geliyorum bursaya göre intihar bölgesi gibi ama beni aradım 2-3 yer zaten fazlasını beklemiyorum şehir gelişen bir yer.

hocam ne okuyacaksın orda?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ek olarak:

yaş 16

bir cafe tarzı yer ile gelişmez

doğru gelişmez ama önceki halinden daha iyi. En azından aileyle vs. gidilebilecek bir cafesi, sineması oldu. ( sinemaya hiç gitmedim. nasıl bilmiyorum. ) zaten cafeninde servisi çok kötü.
    hgmnin tek iyi yanı bowling salonu ve yüzme havuzu bence.

• konu sahibi arkadaş için: düzcede yapılacak pek bir şey yok. O yüzden kendine hobi edinmelisin, yada bir spor dalında ilerlemeli ve düzenli olarak spor yapmalısın ki vakit geçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Oooo Hendekliler basmış
    Bende Hendekliyim

Kimsiniz siz? Bende hendekliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynawkin

quote:

Orijinalden alıntı: anakata

Oooo Hendekliler basmış
    Bende Hendekliyim

Kimsiniz siz? Bende hendekliyim

O nasıl soru hocam
  • quote:

Alıntıları Göster
    düzceliyim,düzcede yaşıyorum.düzcenin il olduğunu bilmeyenlere selam olsun.şehir merkezine pek çok yerden otobüs gider;önemli olan senin hareket noktan neresi yani nerede kalacaksın.avni akyol yurdundan giden otobüs 10-15 dakikada şehir merkezine varır.fakat üni biraz ters bi tarafta kalıyo kilometre olarak bilmiyorum pek işim düşmedi oralara fakat konuralp diye bi belde(?) var o bölgelerde.çarşıdan üniversiteye 30-40 dakikada gidilir sanırım otobüsle.sosyal hayat kısıtlıdır biraz o kısım doğru.fakat son yıllarda white house,köşk-ü kahve vs. pek çok kafe tarzı yerler açılmış olup epey tercih edilir.merkezi küçüktür.gezilecek yerlerini felan öğrenmen(ilçeler hariç sadece merkez için konuşuyorum) kısa sürede olacak bişeydir.saat 11den sonra dışarıda pek fazla açık yer bulunmaz belki yukarıda bahsettiğim kafeler falan ama sınırlı sayıdadır bunlar.doğaya dayalı aktiviteleri popülerdir(rafting veya şelale tarzı yerlere yapılan geziler gibi).etnisitesi karışıktır.türkiyedeki çeşitli etnik kökeni barındırır.sadece bir tane avmsi vardır(krem park).o da büyükşehirdekilere göre epey küçük kalmaktadır.bildiğim tek sinema salonu da buradadır.hayat pahalı mı dersen ne pahalı ne ucuz ortalarda ama ucuz değil o kısım kesin.akçakoca ilçesinde karadenize kıyısı vardır.benim gözlemlediğim kadarıyla yazları akçakoca daha bi aktif,daha bi dolu.nüfus olarak da yüzölçümü olarak da türkiyede öne çıkan bi yer değil.sodekso yu sormuşsun çok fazla bilmiyorum o konuları ama pek yaygın olmadığını zannederim.biraz karışık oldu idare et.başka sorun olursa sorabilirsin her zaman.hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.