Şimdi Ara

KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili arkadaşlar kurban bayramı haftasında kuşadası merkezde mümkünse feribota yakın arabayı park edecek bir yer ihtiyacım olacak. kuşadasını hiç bilmiyorum. 1 hafta yüksek otopark ödemek istemiyorum, yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarlike

sevgili arkadaşlar kurban bayramı haftasında kuşadası merkezde mümkünse feribota yakın arabayı park edecek bir yer ihtiyacım olacak. kuşadasını hiç bilmiyorum. 1 hafta yüksek otopark ödemek istemiyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Feribot dediğin liman mi?
    Merkezde cadde üzerindeki yerler paralı ama arka sokaklar genelde bedava. Bi sürü araç park ediyor sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuni.

quote:

sevgili arkadaşlar kurban bayramı haftasında kuşadası merkezde mümkünse feribota yakın arabayı park edecek bir yer ihtiyacım olacak. kuşadasını hiç bilmiyorum. 1 hafta yüksek otopark ödemek istemiyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Feribot dediğin liman mi?
    Merkezde cadde üzerindeki yerler paralı ama arka sokaklar genelde bedava. Bi sürü araç park ediyor sıkıntı çekmezsin.

evet limana yakın yer bakıyorum ama civarı bilmediğim için 1 hafta aracın güvenliğinden nasıl emin olacağım? keşke forumdan merkezde biri yardımcı olabilse. ya da hesaplı bir otopark önerisi olsa.

• Türkiye de hiç bir yerden emin olamazsın. Biliyorsun motosikletleri arabaları kapalı garajdan çalıyorlar. Ordan mı çalmıyacaklar. ben uzun yıllar izmir gaziemirde yaşadım devamlı kuşadasına gidiyordum yakın olduğu için. şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım araç konusunda hırsızlık zarar verme. ama işte gelir şerefsizin biri...
  • quote:

slm samos feribotunamı bineceksiniz?kuşadalıyım.
  • evet hocam, samosa gideceğim için 5-6 günlük park yeri ihtiyacım var. dönüşte bir günlüğüne kuşadası merkezde bir otelde kalacağım. sahibiyle görüştüm, arabayı 1 hafta bırakabileceğimi söyledi ama tam emin konuşmadı. araştırıyorum.
  • Merkezde belediye binasının altı ve tapu dairesinin üstü var kapalı otopark tam gün 12 tl tam merkezde her yere yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Didim'de yaşayan var mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yancı geldi...

peki kuşadası'nda aile ile denize girilecek en temiz sakin plaj neresi??? araç ile ulaşım olabilir..

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

yancı geldi...

peki kuşadası'nda aile ile denize girilecek en temiz sakin plaj neresi??? araç ile ulaşım olabilir..

saygılar...

bayramda her yer sıkıntı. ama bayram dışında dilek yarım adasını milli parka gitmeni şiddetle tavsiye ederim.

onun dışında pamucak büyük bir plaj sakin. ama o kadar temiz mavi değil yani.

kadınlar plajı güzel ama kalabaık oluyor.
  • Tuni. T kullanıcısına yanıt
    eyvallah patron... haftaya çarşamba oradayım.. bayramı beklemiyoruz yani... peki dilek yarımadasının hangi plajına gitmeli.. herhalde birkaç plajı vardır. lakin yanımızda domuz yüzsün de istemeyiz... tavsilerin için teşekkürler..
  • quote:

eyvallah patron... haftaya çarşamba oradayım.. bayramı beklemiyoruz yani... peki dilek yarımadasının hangi plajına gitmeli.. herhalde birkaç plajı vardır. lakin yanımızda domuz yüzsün de istemeyiz... tavsilerin için teşekkürler..

domuzlarlar çok milli parkta. yapcak bişey yok. ama rahatsız etmiyorlar. denize girmiyorlar. anca açıkta yemek varsa bi ihtimal onara dalıyorlar :)

milli parka girmeden hemen önce solda zeus mağarası var. kesinlikle gir orda suya gir. böyle soğuk bi su yok:))

ilk plaj çok güzel. kum. temiz. ama biraz insan olabiliyor. 2-3 üncü koylar daha tenha çünkü kum değil çakıl taşı olduğu için fazla tercih edilmiyor. ama çok sakin ve temiz suyu var. ben gidince her koyda zaman geçiriyorum.

• quote:

slm kavaklıburunu tavsiye ederim ağaçlar deniz kenarına sıfır güzel bir gölgelik alan var sabah erkenden giderseniz kendinden oturaklı tahta masalar var onlardan denize yakın olanlardan kapabilirsiniz,ayrıca tuvalet duş filanda var ücretsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.