< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Konya'da bir çiftçiden hükümete sitem: 'Çıldırıyorum ya! Koyu AKP'liyim, Allah benim belamı versin!' (2. sayfa)
-
-
Bu mantıkla genel merkezlerinde otursunlar madem halk ile görüşmesinler derdini dinlemesinler kendi çözüm önerilerini sunmasınlar ne diyeyim ki ...
Bu adamları kazanmaya çalışmasınlar kendi düşen ağlamaz deyip aynı tas aynı hamam devam et desinler ne diyeyim ki.
Muhalefet her yıl atlttan yeni nesil 1-2 milyon seçmenin geldiği yerde neden 25 yıldır yüzde 20-23 bandında geziyor canlı örneğisiniz işte.
-
Bu chp niye almıyor bu adamın domatesini? Versinler parasını alsınlar domates yesinler.
Biraz kaliteli muhalefet yahu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim insanımız aynen bu işte.Çiftciye gelene kadar Akp neler yaptı bu Ülkede adamlar başkanlık sistemini getirip tek adam rejimine çevirdi.Bunlar kendilerine dokunmadımı hiçbirşeyi görmezler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önüne sandık gelsin yine akepeye oy verir. Bu hale bunlar getirdi ancak bunlar düzeltir der. Sonra yine pişman olur. Kısır döngü bu.
-
İspanya'ya domatez satsın, yüksekleri hedeflesin. Müşterileri Avrupa'ya gitti çünkü. Müşteri gelmez, sen müşteriye gideceksin. Önemli olan hedeflere inanmak. Hedefi olmayan yol alamaz. Global düşün, yerel oyna. Fırsat gelince hazır olmak için kazanmasan da çalışmak lazım. Asıl kazanmıyorken çalışmak lazım. Dometeslerin üstüne para versin, insanları alıştırsın, kendi pazarını yaratsın. İşletmenin 'üç pee'si: promosyon, proje, protein. Staj yapsın, domates stajı. Bedavaya çalışmak zannediyorsunuz ama değil, referans kazanıyorsunuz. Geleceğe yatırım. Evini satsın, GPSli traktör alsın, annesinin evinde otursun. Bak... gençler nasıl yapıyor? Birdenbire yükselmek istiyor herhalde. Kendi kendisini motive etsin. Başka sektöre geçsin. Tek işle kariyer dönemi bitti. Hem çiftçi olsun hem de şey... astronot mesela. Açık havada rasathane yapar, yağmurda tarla. Bak, ne güzel birbirini tamamlayan iş buldum.
Rejimi değiştirdik ya dayı, unuttun mu? O saraylar boşuna mı yapıldı? Muhalefet niye bunları dinlesin ki, dere tepe gezip çiftçileri mi dinleyecek. Sarayı dinlemek daha kolay değil mi? Hem bakalım muhalefete izinleri var mı? Zaten muhalefet işleri yavaşlatmıyor muydu? Siz saraya anlatın, onlar saraydan öğreniyor zaten.
Parlementer ne kadar hakkınız varsa vazgeçtiniz. Tane tane anlattılar. Okumuşları sevmiyorsunuz diye dayılar, amcalar, nineler de anlattı. İmamlar bile anlattı, dinlemediniz.
Rejim değiştirmeyi oyun zannettiniz. Ödeyin şimdi enflasyonu, daha da güçlü olsunlar diye. Muhalefet gitsinmiş bunu dinlesinmiş. Dinlerse ben oy vermem. Dinleyelim de tivitır mı kapansın? Ben nasıl çalıştıysam o da öyle, aynı şartarda, aynı rekabet koşullarıyla çalışacak galiba. Sıra geldi.
-
En büyük sıkıntı demokrasi, cumhuriyet filan yalan. Önceden padişah vardı ve değişme ihtimali vardı ve muhatabın belliydi. Şimdi parası olan padişah ve öyle ele geçirmişler ki değişmiyor ve muhatabını bilemiyorsun daha doğrusu seni muhatap bile almıyor! Dolayısıyla politika, seçim vb. hepsi tiyatro. Halkların yüzü gülmez bu saatten sonra korkarım bu düzeni devirmedikçe!!!
-
Trolist yazmış "Azcık muhalefette mantık olsa şu adamları ARAR BULUR DERDİ NE DİNLER VEYA ÇÖZMEYE ÇALIŞIRIZ."
Muhalefete gerek yok, iktidara söyleyelim... Köykent projesi... DSP, MHP, Anap koalisyonunda ki... Tarım Bakanlığı MHP'ye verilecek. Proje revize edilip hayata geçirilecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X