Şimdi Ara

Konya'da bir çiftçiden hükümete sitem: 'Çıldırıyorum ya! Koyu AKP'liyim, Allah benim belamı versin!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Konyalı çiftçi: "Çıldırıyorum ya, ben koyu Ak Partiliyim. Allah benim belamı versin.
    Muhalefet de muhalif değil. Aynı Anamur yolları gibi. Çiftçinin haline bakmıyorlar...

Konya'da bir çiftçiden hükümete sitem: "Çıldırıyorum ya! Koyu AKP'liyim, Allah benim belamı versin!"
    Konya'da bir çiftçiden hükümete sitem: "Çıldırıyorum ya! Koyu AKP'liyim, Allah benim belamı versin!"x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1825096546896990621

• Ağlama ,delikanlı gibi razı ol

• Muhalefet süper değil ama karşıda anayasaya bile uymayan tek adamlık rejimi var. Bu rejimi destekleyen birinin başlıktaki sözü söyleyip sonra susması lazım.

• Versin değil,
    vermiş zaten ki
    Bu haldesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönekliğin alemi yok. Sonuna kadar Reis.

• Oyhşşşşş şu haberi okuyunca acayip bir rahatlama geldi bana anlatamam

• inleyen nameler ;]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rte çok büyük adam
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konyalı çiftçi: Çıldırıyorum ya, ben koyu Ak Partiliyim. Allah benim belamı versin.

Çiftçi toplam 2 cümlelik açıklamasında kurduğu son cümle ile en azından doğru ve hakkaniyetli bir ifade kullanmış kendisi adına. Tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ağustos 2024; 20:26:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya'da bir çiftçiden hükümete sitem: "Çıldırıyorum ya! Koyu AKP'liyim, Allah benim belamı versin!"  troll video mu laaa bu çok komik kim çektiyse.

• Güzel güzel. Çiftçi evet derken düşünseymiş.
    Başkanlıkta bu ne kardeşim bu olur mu demediniz. Şimdi ağlamak yoook.

• iğnenin ucu bunlara batmaya başlamış demek ki, beter olun, hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz, üzerinizde çok vebal var ve ben hakkımı helal etmiyorum.

• Muhalefet anamur yolları gibi demiş, iyi bilirim o yolları insanı bunaltır. Gülnar sapağından gidersen.
    Muhalefet yürüdü
    M.. tüik’den
    M… esk dan, içeri alınmadı
    M… çiftci zarar ederse hepimiz kaybederiz dedi
    M…. Yumruklandı

Daha bunlar gibi niceleri. Haha haha yaptınız sonra koşar adım sandığa gittiniz.
    Muhalefet bunca şey olurken susmadı, işe yaradımı hayır her seferinde hahaha.
    Ülke yangın yeriyken sussun ciftcinin sorunumu var sussun artık. Susmasa konuşsa başına neler geliyor..

Konya'da bir çiftçiden hükümete sitem: "Çıldırıyorum ya! Koyu AKP'liyim, Allah benim belamı versin!"

• Patlıcan lı evetleri piste alalım

• Aynen bu kafa ile devam edin sözde muhalifler :)

Çifçiye ne derdini sorununu ne sıkıntısını sakın dinlemeyin ona müstahat daha beter olsun deyip gülmeye dalga geçmeye devam edin böyle olunca Muhalefet iktidar oluyormuş...

Sakın 1 tane CHP'li vekil Konya ya gidip bu admaları dinlemesin Özgür Özel genel başkan olarak sakın derdini sağda solda dillendirmesin Muhalefet DEM parti ve Can Atalay ile flan uğraşsın.

• yine muhalefete laf atmış , daha çok ağlarsınız inş

• ALLAH belanızı vermiş zaten

• Çiftçi dayıyı şu videoya alalım lütfen.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Tercih sonuç ilişkisi

• Azcık muhalefette mantık olsa şu adamları ARAR BULUR DERDİ NE DİNLER VEYA ÇÖZMEYE ÇALIŞIRIZ.

Ama sizin gibiler sürekli hakaret küçük görme hor görme dalga geçme derdindesiniz. Bu adam yarın öbürgün bu kadar olumsuzluğa rağmen gene AKP Derse neden diye ağlamanın anlamı yok işte...

Sen seçmene 1 adım gidersen onlar sana 3 adım gelir ama muhalefet halk ile değil DEM partinin peşinde koşarak iktidar olacak snaıyor halen daha.

• Black_34 kullanıcısına yanıt

Tarım bakanlığığımıza göre:

TÜRKİYE 4 ÜRÜNÜN ÜRETİM VE İHRACATINDA DÜNYA LİDERİ

20 ÜRÜNDE DÜNYADA İLK DÖRTTEYİZ

Türkiye üretiminde dünyada birinci olduğu fındık, kiraz, incir kayısının yanı sıra ayva, haşhaş tohumu, kavun ve karpuzda ikinci; mercimek, Antepfıstığı, kestane, vişne ve hıyarda üçüncü; ceviz, zeytin, elma, domates, patlıcan, ıspanak ve biberde ise dördüncü sırada bulunuyor.

2002 yılında 3,7 milyar dolar tarım ürünleri ihracatımız 2018 yılında 17,7 milyar dolara yükseldi.

Kaynak:

Konya'da bir çiftçiden hükümete sitem: "Çıldırıyorum ya! Koyu AKP'liyim, Allah benim belamı versin!"www.tarimorman.gov.tr
    TÜRKİYE 4 ÜRÜNÜN ÜRETİM VE İHRACATINDA DÜNYA LİDERİ
    https://www.tarimorman.gov.tr/Haber/4011/Turkiye-4-Urunun-Uretim-Ve-Ihracatinda-Dunya-Lideri

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.