Şimdi Ara

Konya'da takıldığınız favori mekanlarınız ? | Konyalılar içeri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
13.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

1 sene önce cimnastik yarışması için gelmiştim, birdaha gelirsem s*ksinler beni. O nebiçim şehirdir onlar nebiçim bakışlardır özellikle bazı mekanlarda haremlik seramlık yapılıyor resmen. Etli ekmek yemeye girdiğimiz bir yerde bayan arkdaşlarımla beraber üst kata çıkacaktım üst tarafa sadece bayanlar çıkıyor dediler

özel cigerciye mi gittin hocam.Nerelisiniz bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukela

quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

1 sene önce cimnastik yarışması için gelmiştim, birdaha gelirsem s*ksinler beni. O nebiçim şehirdir onlar nebiçim bakışlardır özellikle bazı mekanlarda haremlik seramlık yapılıyor resmen. Etli ekmek yemeye girdiğimiz bir yerde bayan arkdaşlarımla beraber üst kata çıkacaktım üst tarafa sadece bayanlar çıkıyor dediler

özel cigerciye mi gittin hocam.Nerelisiniz bu arada

Eskişehirliyim. Nereye girdiğimizi tam olarak bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

m.yeni yolda şömine cafe var canlı müzik fix 60 kağıt verebilirseniz güzeldir.meramda yine mado var güzel bir mekan.

Şömine bitanedir
  • Club Melon diye bir yere gitmiştik. Sosyolojik gözlem yapmak adına çok faydalı bir yer.
  • KONYA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _war_

KONYA :)

şaka ?
  • Mesajım bulunsun, bakalım bilmediğimiz ne gibi yerler varmış.
  • gitmişken Mevlana'ya uğramayı unutmayın
  • Zaferde en iyi fast food hostadir
    Kulede 42. Kat veya mado hos yerlerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack's, Ortaköy, Sherlock Holmes, Durock Cafe. İyi yerler burası. (Telve'nin ortamı sıcaktı bi aralar ama şimdi eskisi gibi değil.)

Uzak durmanız gereken mekanlar: Redhouse, Antik Cafe, ŞAMDAN (ağır liseli dolu) vs.

Playstation Cafe: Life PS3, Cuba PS3.

Sherlock Holmes arkadaşlarla en çok takıldığım mekandır. Açık veya kapalı hava tercih edebiliyosunuz. Dergiler, içecekler, oyunlar gayet iyi. Hareketli bi ortamdır.
    Durock ise daha sakin, ders çalışabilieceğiniz kitap okuyabileceğiniz loş ortamlardan biri. Yatıp uyuyasım geliyor orda

Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

Zaferde en iyi fast food hostadir

42.katta fiyatlar pek iç açıcı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

Zaferde en iyi fast food hostadir

42.katta fiyatlar pek iç açıcı değil

Her ne kadar fiyat acisindan ic acici olmasada konya manzarasi icin buna deger

• quote:

Orijinalden alıntı: Uuu Beybi

Jack's, Ortaköy, Sherlock Holmes, Durock Cafe. İyi yerler burası. (Telve'nin ortamı sıcaktı bi aralar ama şimdi eskisi gibi değil.)

Uzak durmanız gereken mekanlar: Redhouse, Antik Cafe, ŞAMDAN (ağır liseli dolu) vs.

Sherlock Holmes arkadaşlarla en çok takıldığım mekandır. Açık veya kapalı hava tercih edebiliyosunuz. Dergiler, içecekler, oyunlar gayet iyi. Hareketli bi ortamdır.
    Durock ise daha sakin, ders çalışabilieceğiniz kitap okuyabileceğiniz loş ortamlardan biri. Yatıp uyuyasım geliyor orda

Şamdan harbi liseli

• quote:

Jack's, Ortaköy, Sherlock Holmes, Durock Cafe. İyi yerler burası. (Telve'nin ortamı sıcaktı bi aralar ama şimdi eskisi gibi değil.)

konyada arena ps3 cafe ile havzanda başka bir ps3 cafeye gitmiştim pek güncel oyun yoktu..bu cafelerdeki oyunlar nekadar güncel...??

• quote:

Orijinalden alıntı: death_

quote:

konyada arena ps3 cafe ile havzanda başka bir ps3 cafeye gitmiştim pek güncel oyun yoktu..bu cafelerdeki oyunlar nekadar güncel...??

PES 2012 vardı en son bazı masalarda şimdi çoğuna yüklemiş olabilirler. Oyunlar güncel. Ayrıca Guitar Hero da var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: death_

quote:

PES 2012 vardı en son bazı masalarda şimdi çoğuna yüklemiş olabilirler. Oyunlar güncel. Ayrıca Guitar Hero da var

pes-fifa-nba bunlar hepsinde var ama bir fight night , top spin 4 yok, ayrıca türkçe çıkan oyunları bulamadım..

• La dediğiniz yerlerin çoğu tam liseli yiyiş mekanları ya. Kule siteye gidin, en güzel orası bence. Cafeleri 5 para etmez. Dedikleri telve,jacks falan tamamen starbucks çakması gençlerin doluştuğu yerler. Playstation olarak kulenin orada arena var sakın gitmeyin oraya :D yarım saatte otursan kösüyo. Nene hatunun ortalarında tan playstation var oraya gidin. Zafer'de ise Life var, veya stadın orada Juba.

@PHI Konya'da o kadar yıldır okuyup Yalçını bilmiyosan ayıp :D

Zafer tramvay durağının tam karşısında Büfelerin karşısında küçücük bi dükkan yalçın. Zamanında döner+ayran 1 liraydı heyt be.. Esnaf lokantası isterseniz onu da önereyim Mevlana'ya giderken sarrafların orada Bolu lokantası var. Konya'nın en iyi etliekmeği orada söyleyim. Kimse çıkıp Havzan, Cemo demesin hepsini denedim Bolu lokantası alır yani. Öğrenci mekanı lokanta ise Alaaddin tramvay durağının karşısında İş Bankası var onun arkasında Konya Lezzet var. Bi kere denemenizi tavsiye ederim çok iyidir. En sağlam köftecilerden biri ise tartışılmaz Mareşal'in karşısında Çağrı. Güzel berber isterseniz İhsaniye'nin orada Aydın kuaför var. Ben oraya gidiyorum.

Bildiklerimi yazdım daha sorun söyleyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*
    @PHI Konya'da o kadar yıldır okuyup Yalçını bilmiyosan ayıp :D

Zafer tramvay durağının tam karşısında Büfelerin karşısında küçücük bi dükkan yalçın. Zamanında döner+ayran 1 liraydı heyt be.. Esnaf lokantası isterseniz onu da önereyim Mevlana'ya giderken sarrafların orada Bolu lokantası var. Konya'nın en iyi etliekmeği orada söyleyim. Kimse çıkıp Havzan, Cemo demesin hepsini denedim Bolu lokantası alır yani. Öğrenci mekanı lokanta ise Alaaddin tramvay durağının karşısında İş Bankası var onun arkasında Konya Lezzet var. Bi kere denemenizi tavsiye ederim çok iyidir. En sağlam köftecilerden biri ise tartışılmaz Mareşal'in karşısında Çağrı. Güzel berber isterseniz İhsaniye'nin orada Aydın kuaför var. Ben oraya gidiyorum.

Bildiklerimi yazdım daha sorun söyleyim.

Yahu Yalçın diyince ben de bambaşka bi yer düşünmüştüm. Orası mıydı dediğiniz yer.
    Seneler evvel ordan bi kaç kez yedim döner, hiç hoşuma gitmemişti, bi daha da almadım. Önünden de sürekli geçerim ama adı hiç dikkatimi cezbetmemiş demek ki.
    Bolu, Lezzet ve Çağrı konusunda ise harfiyen katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.