Nargile üçgenindeki Demgah 2-3 yıldır sürekli takıldığım bir yerdir normal cafe olarakta kullanabilirsin yani öyle dumanaltı mekanlardan değildir. Ama gidipte Sami abimizin nargilesini içmeden olmaz üstüne tanımam
Eyvallaah. Sami abi candır
@inexyz
Kültür parkın orda otobüs durakları var ya. Karşısında şampiyon kokoreç falan olan yer. Oradan karşıya geç mescidin sağında ara sokağın başında Demgah. Mescidin sol tarafında İnce Minare. Demgahtan çıktın. Ver sırtını. Dön sola. Namlı çiğköfte var. Onu geç sola dön görürsün Büyülü Feneri. Dediğim mekanlar bunlardı
Aynen ya öz abim olsa anca bu kadar severim heralde ailemiz gibi oldu resmen
Görüşelim hocam bir gün patlatalım bir anason
Her zaman kardeşim haftada 3 kez giderim en az girişi biliyosun yani kelime avı oynayan grup vardır genellikle orda takılırım
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
Emirgan/osmanlı iyidir nargile konusunda ama -18 sorun çıkartıyor Dönerde iş bankası arkasında Konya lezzet lokantası Etliekmekte şifa restaruant yanı Bolu loktantası yada meram yakada ferah etliekmek
Aynen. Bizim dershanenin yanı olunca nimetlerden faydalanıyoruz her zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: clubber42
quote:
Emirgan/osmanlı iyidir nargile konusunda ama -18 sorun çıkartıyor Dönerde iş bankası arkasında Konya lezzet lokantası Etliekmekte şifa restaruant yanı Bolu loktantası yada meram yakada ferah etliekmek
şu konya lezzet lokantasının dönerinin hiç artı bi yanı yok sadece sıcak lavaş olduğu için gidiyor millet ayrıca çok pis, birkere cuma namazından sonra gitmiştik içerisi leş gibi çorap kokuyordu yiyemeden çıktık
döner konusunda zeki pikniği öneririm döneri lezzetli ve sosları mükemmel. ha orası temizmi değil ama lezzet lokantasından iyidir bence
Aynen hocam. Zekinin dönerini ne Konya'da Ne başka bi yerde yedim. Dönerden değil tabiki yoğurttan. Hala neden yapıldığını çözemedim. . Döner dünyasıda çakmalarını çıkartmış tabi ama olmamış.
Mesajım burada kalsın.
quote:
Orijinalden alıntı: daikataNa~
quote:
quote:
quote:
şu konya lezzet lokantasının dönerinin hiç artı bi yanı yok sadece sıcak lavaş olduğu için gidiyor millet ayrıca çok pis, birkere cuma namazından sonra gitmiştik içerisi leş gibi çorap kokuyordu yiyemeden çıktık
döner konusunda zeki pikniği öneririm döneri lezzetli ve sosları mükemmel. ha orası temizmi değil ama lezzet lokantasından iyidir bence
Zeki pikniktende yedim ama konya lezzetin lavaşı daha iyi oluyor.İçeride sıkıntı çekiyorsan hazır halde al dışarıda ye
Konya Lezzet fena değil be. Bide yanına ketçap felan koysalar iyi olacakta, koymuyor adamlar.. Zeki piknik ve döner dünyasının sosları süperdir her türlü.. Zekinin sosu biraz acı, döner dünyasının biraz tatlımsı öyle daha iyi oluyor..
Bu arada stadın oradaki kafeleri tercih edebilirsiniz. Zafer'de bulunan kafeler iyice bozulmaya başladı. Zaten canlı müzik doldu sesler rezil ötesi..
Aynen stadın ordakiler süper
konya ve mekan
quote:
Orijinalden alıntı: onboardx
konya ve mekan
Abartmaya gerek yok tamam mekan az olabilir ama yok da değil.
meram taraflarında nerelerde çay bahçesi vs. var. ailecek gidilebilecek mekan var mı?
otogarın bahçesi bundan 2 sene önce markette çalışırken (sincap) marketin kuruyemiş bölümden cepleri (mümkün olan tüm cepleri hatta kışınsa poşetleri montun içine koyardık) coğunlukla çekirdek yanına antep fıstıgı ,fındık, fıstık kabuklu bademle doldurum bi kola'ya paar verip oraya 4-5 arkadaş oturmaya giderdik. günün 12 saati beraber çalıştıgımız arkadaşlarla yetmezmiş gibi orada 2-3 saat oturup muhabbet ederdik. acayip derecede zevkli olurdu hele kışın resmen burnumuzdaki sümük donardı ama yinede çok zevkli olurdu . o haftada herkes sırayla hastalanıp rapor alırdı yani mekan önemli değil kiminle takıldıgın önemli ziyadesiyle bana sorarsan konyada doğru düzğün yer yok ya liseliler var yada öküz gibi serseriler var. hele buralara kız arkadaşla filan gitmek için ya sırtın kalın olacak kavgada adamın olacak yada miden geniş olacak kız arkadaşına laf edilirse duymazdan gelecen. onun için en güzeli yakın piknik alanlarına takılmaktır
1 sene önce cimnastik yarışması için gelmiştim, birdaha gelirsem s*ksinler beni. O nebiçim şehirdir onlar nebiçim bakışlardır özellikle bazı mekanlarda haremlik seramlık yapılıyor resmen. Etli ekmek yemeye girdiğimiz bir yerde bayan arkdaşlarımla beraber üst kata çıkacaktım üst tarafa sadece bayanlar çıkıyor dediler
quote:
quote:
Konya lezzet candır sözlerine dikkat..
quote:
Orijinalden alıntı: cihoanktr
bende 7 yıldır Konya ya gidemedim(konyalı olmama rağmen.).yakın zamanda hızlı trenle gitmeyi düşünüyorum...7 yıl önceyle baya bi farkı var mı Konya nın?
7 yil oncesiyle daglar kadar fark var konyayi gelince taniyamayacaksin
Konyada içilcek mekan var mı?
Yalçın döner evi
quote:
Orijinalden alıntı: br[A]k
Yalçın döner evi
Paran yoksa Yalçın, varsa Konya Lezzet.
Yalçın neresi yahu? Bilmiyorum orayı. Lezzet iyidir, lavaşı sürekli sıcak geldiği için oldukça beğeniliyor. Konya'da bu kadar fazla döner takan sadece burası var galiba. Sabah saatlerinde hiç önünden falan geçtiyseniz görürsünüz. Başka yerde bu kadar fazla görmedim hiç. Günlük 1000 (bin) tane satıyorlardır da fazlasını bilmem.
m.yeni yolda şömine cafe var canlı müzik fix 60 kağıt verebilirseniz güzeldir.meramda yine mado var güzel bir mekan.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Yalçın neresi yahu? Bilmiyorum orayı. Lezzet iyidir, lavaşı sürekli sıcak geldiği için oldukça beğeniliyor. Konya'da bu kadar fazla döner takan sadece burası var galiba. Sabah saatlerinde hiç önünden falan geçtiyseniz görürsünüz. Başka yerde bu kadar fazla görmedim hiç. Günlük 1000 (bin) tane satıyorlardır da fazlasını bilmem.
Zeki piknikte inanılmaz derecede işliyor hocam. Tam zaferde illaki görmüşsünüzdür zaten. Çok küçük biryer ama çok rağbet görüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Yealdıraum
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Zeki piknikte inanılmaz derecede işliyor hocam. Tam zaferde illaki görmüşsünüzdür zaten. Çok küçük biryer ama çok rağbet görüyor.
Zeki piknik daha fazla doğru bakın unutmuşum onu. Zeki piknik günlük bi kaç kere değiştiriyor bi de öyle bi şey var. Bazı akşamları 6 gibi önünden geçiyorum, daha yeni takmış kilolarca. 9 gibi bi daha geçiyorum bi şey kalmamış bitmeye yaklaşmış resmen. Ufacık da yeri var, sıkış sıkış millet sıraya geçiyor. Bi kaç kere yedim, tamam güzel ama abartılacak derecede de değil yani. Lezzet'in de abartılacak bi tarafı yok. Ama seviliyor işte.