Şimdi Ara

Konya Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
273
Cevap
8
Favori
264.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İBRAHİM EKİM
    Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Hava Svn. uzun dönem acemi TOP-301 (ne anlama geliyor bilmiyorum :D )
    Branşı HAvacı sıhhıye
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI
    KONYA

TOP 301 temel eğitimi nedir bilenınız var mı ?
    22 sinde teslim olacagım ins görüsürüz arkadaşlar
  • Facebook grubundaki ve buradaki uydu fotoğrafı doğru ancak gösterilen yer hatalı, doğrusu yolun diğer tarafı olacak... bilgilerinize
  • vay be gittik geldik hayırlısıyla geleli 1.5 yıl oldu ...iyi kötü güzel anılarımız oldu...yedek subaylar ö.m atabilir... tanıdık çok sb. astsb. uzm.çvş yardımımız olur belki;)
  • 341 dönem kimse yokmu
  • "341 dönem kimse yokmu"
    Arkadaşım benimde 341 kd er olarak Konya Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkezi çıktı herkese hayırlı teskereler.
  • benımde konya bursadan sevgılerle
    okulu konyada okudum en azından konyayı bılıyorum buna sukur.
  • Benim de acemi ve usta birliği burası çıktı. İyi midir, kötü müdür, nasıldır dedelerimizden bilgi bekliyoruz.
  • arkadaslar konya hava savunma ... ben istanbuldan geliyorummm otavsan1907@ windowslive.com ekleyin görüşelim gitmeden paslasalım
  • Kuvveti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı: Hava Svn.
    Statüsü: Yedek Subay
    Branşı: 40 mm k/m çekili hv. svn. tk. k.
    İlk katılım yapacağı sınıf okulu: Hv. Svn. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı

Herkese hayırlısı olsun arkadaşlar. İlk izlenimlere göre güzel gibi görünüyo.
  • ben askerliğimi 335 k.d olarak konya hava savunma'da yaptım , özellikle acemi birliğinde çok rahat edeceksiniz , biraz içme suyu ve duş sıkıntısı vardı geçen sene ama yine de fazla can sıkıcı değildi , eğitimleriniz gölgede geçecek diyebilirim , yani o kadar rahat , konya içindeki esas birliklerinizi de söylerseniz az da olsa yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodocuk34 -- 10 Ağustos 2011; 16:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocuk34

ben askerliğimi 335 k.d olarak konya hava savunma'da yaptım , özellikle acemi birliğinde çok rahat edeceksiniz , biraz içme suyu ve duş sıkıntısı vardı geçen sene ama yine de fazla can sıkıcı değildi , eğitimleriniz gölgede geçecek diyebilirim , yani o kadar rahat , konya içindeki esas birliklerinizi de söylerseniz az da olsa yardımcı olabilirim

bu bilgi için çok teşekkürler. benim sonuç ekranında acemilikde de usta birliğinde de "Hv. Svn. Okl. ve EM K.lığı-KONYA" yazıyor. ben müzik bölümü mezunuyum ve benim okuldan mezun aynı yere giden 3 arkadaşım daha var. müzik bölümü mezunlarını neden buraya verdiklerini anlamadım. usta birliği için de aynı yerin yazması acaba sonrada başka yerlere dağıtılacağının haercisi mi?

• Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Hava Savunma
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı 35 MM. OER.HV.SVN.TK.K.
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI KONYA

Ben de yolcuyum bakalım, umarım iyi bir yere dağıtılırız... Askere giden herkese selamlar.
  • quote:

ben askerliğimi 335 k.d olarak konya hava savunma'da yaptım , özellikle acemi birliğinde çok rahat edeceksiniz , biraz içme suyu ve duş sıkıntısı vardı geçen sene ama yine de fazla can sıkıcı değildi , eğitimleriniz gölgede geçecek diyebilirim , yani o kadar rahat , konya içindeki esas birliklerinizi de söylerseniz az da olsa yardımcı olabilirim

bransım 20mm rheinmetall ,yedek subay bilgi alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackdied

quote:

bu bilgi için çok teşekkürler. benim sonuç ekranında acemilikde de usta birliğinde de "Hv. Svn. Okl. ve EM K.lığı-KONYA" yazıyor. ben müzik bölümü mezunuyum ve benim okuldan mezun aynı yere giden 3 arkadaşım daha var. müzik bölümü mezunlarını neden buraya verdiklerini anlamadım. usta birliği için de aynı yerin yazması acaba sonrada başka yerlere dağıtılacağının haercisi mi?

evet geçen sene de müzisyen arkadaşlar vardı , türkiye genelindeki tüm 341 . kd müzisyenler acemi birliklerini orada geçirecekler ve dağıtımlardaki esas birlikleri istanbul , ankara , izmir , erzincan , malatya diye hatırlıyorum yani konya'da kalmayacaksınız zaten eğitimin 2. haftasına müteakiben ankara armoni mızıkasında görevli müzisyen albay'lar sizi sınava tabi tutacaklar ve esas birlikleriniz belli olacak , esas birliklerinizde çok fazla rütbeli dışında zorluk çekmeyeceksiniz ve çok rahat bir askerlik geçireceksiniz .

quote:

Orijinalden alıntı: elonaz

quote:

sana şunu söyleyeyim çok ağır bir spor ve eğitim faaliyetine hazır ol derim sivil hayatta spor yapmıyor veya ağır işlerde çalışmıyorsan ilk günler biraz hamlılık çekebilirsin ama 1 hafta sonra fit bir duruma geleceksin ve 2.5 ay'lık eğitimden sonra esas birliklerinize büyük ihtimal takım komutanı olarak gönderileceksiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodocuk34 -- 11 Ağustos 2011; 17:02:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackdied

quote:

evet geçen sene de müzisyen arkadaşlar vardı , türkiye genelindeki tüm 341 . kd müzisyenler acemi birliklerini orada geçirecekler ve dağıtımlardaki esas birlikleri istanbul , ankara , izmir , erzincan , malatya diye hatırlıyorum yani konya'da kalmayacaksınız zaten eğitimin 2. haftasına müteakiben ankara armoni mızıkasında görevli müzisyen albay'lar sizi sınava tabi tutacaklar ve esas birlikleriniz belli olacak , esas birliklerinizde çok fazla rütbeli dışında zorluk çekmeyeceksiniz ve çok rahat bir askerlik geçireceksiniz .

quote:

Orijinalden alıntı: elonaz

quote:

sana şunu söyleyeyim çok ağır bir spor ve eğitim faaliyetine hazır ol derim sivil hayatta spor yapmıyor veya ağır işlerde çalışmıyorsan ilk günler biraz hamlılık çekebilirsin ama 1 hafta sonra fit bir duruma geleceksin ve 2.5 ay'lık eğitimden sonra esas birliklerinize büyük ihtimal takım komutanı olarak gönderileceksiniz .

peki usta birlik çıkacak yerler neresi rhinmetallcilerin?

• kura yerleriniz bende saklı arkadaşlar, hele bi gelin konuşacaz hepsini... belki kapıda karşılayacağım sizi belki de bir gün böyle yataklarınızdayken, ama rahat olun herşeyi anlatacam yarın akşam size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbulusoy -- 12 Ağustos 2011; 0:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbulusoy

kura yerleriniz bende saklı arkadaşlar, hele bi gelin konuşacaz hepsini... belki kapıda karşılayacağım sizi belki de bir gün böyle yataklarınızdayken, ama rahat olun herşeyi anlatacam yarın akşam size...

merakla bekliyoruz. ama meraktan uçağı kaçırmam inşallah. ipucu yok mu? :) istanbul'dan gelenlere neresi gözüküyor? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbulusoy

kura yerleriniz bende saklı arkadaşlar, hele bi gelin konuşacaz hepsini... belki kapıda karşılayacağım sizi belki de bir gün böyle yataklarınızdayken, ama rahat olun herşeyi anlatacam yarın akşam size...

47. mühimmata düşenlere alıştıra alıştıra söyle daha ilk günden çarpılmasın yavrucaklar ustaya oraya düşene Allah şimdiden yardım etsin hele birde kalabalık kısa dönem giderse tam şapa oturdunuz çoğu joker olacak çoğu kas yapıp gidecek

• kaç ay acemiliği buranın bilen varmı ?
  • Kısa dönemlerde acemilik 1 aydı, uzun dönemlerde 3 ay olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.