Şimdi Ara

KONYA MAÇINDAKİ HATALAR ZİNCİRİ SS LERLE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Allâme

Hocam tebrik ederim, iyi tespit etmişsin.

Teşekkür ederim hocam
  • Cristian yerine Holmeni bekliyorum bunun gibi değil ama lisansı yok işte
  • takımdaki teknik kadro ne yapıyor merak ediyorum . 2-3 maç şöyle analiz yapmasalar cris in nasıl takıma zarar verdiğini görürler. Sanırım aykut kocaman ın ekibiyle yola devam ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

takımdaki teknik kadro ne yapıyor merak ediyorum . 2-3 maç şöyle analiz yapmasalar cris in nasıl takıma zarar verdiğini görürler. Sanırım aykut kocaman ın ekibiyle yola devam ediliyor
    yapsalar
  • aykut kocaman ın ekip aynen duruyor.arap ismail,halilodziç veya haliloviç vs.
    bunca yıldır futbol takip ederim,yeni gelen hoca nın eski teknik ekiple devam ettiğini pek görmedim.her hoca nın kendi kadrosu olur.hocayla gelirler,hocayla giderler.
  • Hocam baya iyi bi inceleme olmus ben bilakis rakibin ataklarinda baroniyi takip ediyordum ama bunu bende bende farketmemisim.bizim teknik ekip de farketse bunlari bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu golü halısahada yesek tüm takımı döverim.
  • Salihe laf ediyolar bi de utanmadan şu casper şöyle hatalar yaparken.

Şu casper takımdan gittiği gün biz en büyük transferi yapmış olucaz.
  • çok iyi bir çalışma olmuş eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hata aslında kanat oynamayı bilmeyen Webo yu Kuyt un yerine alan,

Maç boyu olumlu hareketi olmayan Baroni yerine, ikinci goldeki presi sayesinde kazandığın penaltıyı yaptıran Alperi çıkarıp Salih i almak, onu da aslında beceremediği "Topal" mevkisine koyup Baroni yi ileri atmak. Adam zaten yok. hepten kaybettin.

Yapılacak şey basit. Adamlar Salzburg maçlarında da GS maçında da net görülen yere yüklendiler. Topuz a. Adam sağ bek değil. Kademe yapamıyor çok adam kaçırıyor. Yapacağın şey oradaki adamı çıkartıp yerine adam almak değil. Topuz a yardımcı olabilecek birşeyler yapmak.

Madem Egemen yedek ve sen kuyt ı çıkaracaksın. Sok egemen i. Bekiri sağa çek. Topuz öne geçsin. En azından adam ileride de basar orayı kapatır. Öte tarafa da Caner i alır baroni yi çıkarır kapatırsın adamlar da böyle rahat gelemez. Orta sahada adam gibi basıp top taşıyan Alper i çıkarıp Salih i defansa yardım et diye sokarsan bu olur.

Yoksa Baroni nin rakibe basmadığını cümle alem biliyor. Bu pozisyonda ondan Diarra vari iş yapması beklenemez.
    Budur.

• Bunun tüm sebebi aykut hocanın kabız taktik yerleşiminden dolayı önceleri şu başlıkta anlatmıştım .

http://forum.donanimhaber.com/m_79443316/f_//tm.htm#79443316
  • ohaa lan adamdaki analize bak idda ediyorum fbnin teknik heyetinde senin gibi bir adam yoktur ersunun yardımcılarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

ohaa lan adamdaki analize bak idda ediyorum fbnin teknik heyetinde senin gibi bir adam yoktur ersunun yardımcılarında

Saolasın basit bir şey vardır muhakkak ama bizde yok gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.