Şimdi Ara

KONYA MAÇINDAKİ HATALAR ZİNCİRİ SS LERLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konya maçının özetini izlerken yediğimiz goldeki hatalar zincirini gördüm ve dayanamadım böyle birşey yaptım biraz işsiz im bu aralar

Evet atağın başlangıç anındaki pozisyon dağılımı. Salih ve Emre önde Casper arkada. Şimdi biz ne yaparıyoruz önde mi basıyoruz ? Önde basan takımın oyuncuları bu uzun topu attırmaz. Birde baroni taktiğimizde defansif ortasaha da benim mi haberim yok ?

Eveeet uzun top defansın arkasına doğru atılıyor. Bizim casper her zamanki gibi yürüyüş modunda. Mehmet topuzda pozisyon bilgisi zayıflığından affedilir bir şekilde adamını kaçırıyor defansın arkasına sarkıtıyor.

Mehmet kademesini alıyor ve bekirde ona yaklaşıyor gayet güzel. Fakat ceza yayına ve ilerisine bakınca orada 1 Allah'ın kulunun olmadığını görüyoruz. Hasanada dikkat bu arada

Devamm ediyoruzz Hasan ali mevkisini bırakıp orta alanı kapatmak için geliyor. Arkadan hala gelen yok 2 konyalı gelmişken. Bekirde markajı yoboya atıp mehmete yardıma gidiyor.

Sonunda baroni gelebilde fakat tabiki de geç ve yanlış yerde madem geri geliyorsun hasanın oraya koş kapat. Hasanın önündeki Sow'a hiç değinmiyorum geri gelmek yok gerçi sen forvete geri gel dersen bu kadar olur.

Ve top o alana gittiğinde 7 fenerbahçeli mübarek trene bakar gibi bakıyor şaşkınlar nasıl boş kaldı orası ?????

Golden sonra emre arkadaşlarına kızıyor kızmasınada be adam sen önde iyi bassana ya da baroninin yerine basmaya gidip geriyi baroniye emanet edende hata.

• sonuç olarak her şey baronide bitiyor ben de öyle düşünüyorum.çok dikkat çekmiyor ama çoğu golü onun bıraktığı,kaçırdığı adamlar yüzünden veya 2 adım koşmadığı için yiyoruz.bunu bi biz mi görüyoruz anlamıyorum.
  • Kalite böyle birşey işte.

Meireles-Topal-Egemen-Alves-Gökhan ve Volkan'sız çıktık maça. Konya maçını unutun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel inceleme olmuş cidden tebrikler. Casper'a iyi güldüm
  • Eme saygı hocam Umalım da Ersun hoca da sızın gıbı ıncelemıs olsun pozısyonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. ve 3 cü golüde bekliyoruz, güzel çalışma
  • Hata aslında kanat oynamayı bilmeyen Webo yu Kuyt un yerine alan,

Maç boyu olumlu hareketi olmayan Baroni yerine, ikinci goldeki presi sayesinde kazandığın penaltıyı yaptıran Alperi çıkarıp Salih i almak, onu da aslında beceremediği "Topal" mevkisine koyup Baroni yi ileri atmak. Adam zaten yok. hepten kaybettin.

Yapılacak şey basit. Adamlar Salzburg maçlarında da GS maçında da net görülen yere yüklendiler. Topuz a. Adam sağ bek değil. Kademe yapamıyor çok adam kaçırıyor. Yapacağın şey oradaki adamı çıkartıp yerine adam almak değil. Topuz a yardımcı olabilecek birşeyler yapmak.

Madem Egemen yedek ve sen kuyt ı çıkaracaksın. Sok egemen i. Bekiri sağa çek. Topuz öne geçsin. En azından adam ileride de basar orayı kapatır. Öte tarafa da Caner i alır baroni yi çıkarır kapatırsın adamlar da böyle rahat gelemez. Orta sahada adam gibi basıp top taşıyan Alper i çıkarıp Salih i defansa yardım et diye sokarsan bu olur.

Yoksa Baroni nin rakibe basmadığını cümle alem biliyor. Bu pozisyonda ondan Diarra vari iş yapması beklenemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. goldeki hatayı herkes görmüştür ama yinede inceleme yaptım İşsizlik işte bunlar hep

Evet emenikenin karşı karşıya kaçırdığı posizyonun hemen ardından taç kullanılıyor. Stopelerin içine kadar gelen casper ımız markaj yapıyor

Sonra birden adamı bırakıyor. Adamda güzel bir şekilde topu kontrol edip çakıyor kaleye. Mert çaresiz ani ve yakın posizyon zıplıyor ama refleks ile nafile.

HA BU ARADA BUNA MARKAJ VEREN VE BOŞTA BEKLEYEN BEKİRE DE SELAM

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hata aslında kanat oynamayı bilmeyen Webo yu Kuyt un yerine alan,

Maç boyu olumlu hareketi olmayan Baroni yerine, ikinci goldeki presi sayesinde kazandığın penaltıyı yaptıran Alperi çıkarıp Salih i almak, onu da aslında beceremediği "Topal" mevkisine koyup Baroni yi ileri atmak. Adam zaten yok. hepten kaybettin.

Yapılacak şey basit. Adamlar Salzburg maçlarında da GS maçında da net görülen yere yüklendiler. Topuz a. Adam sağ bek değil. Kademe yapamıyor çok adam kaçırıyor. Yapacağın şey oradaki adamı çıkartıp yerine adam almak değil. Topuz a yardımcı olabilecek birşeyler yapmak.

Madem Egemen yedek ve sen kuyt ı çıkaracaksın. Sok egemen i. Bekiri sağa çek. Topuz öne geçsin. En azından adam ileride de basar orayı kapatır. Öte tarafa da Caner i alır baroni yi çıkarır kapatırsın adamlar da böyle rahat gelemez. Orta sahada adam gibi basıp top taşıyan Alper i çıkarıp Salih i defansa yardım et diye sokarsan bu olur.

Yoksa Baroni nin rakibe basmadığını cümle alem biliyor. Bu pozisyonda ondan Diarra vari iş yapması beklenemez.

Dediklerine noktasına kadar katılıyorum ancak burdaki en çürük elmayı göstermek istedim sadece hocanında yanlışı çok.

• Eline sağlık hocam.

Rica ediyorum her maçtan sonra Baroni zararlısını böyle ifşa et, hala o adamı savunan ve beğenen insanları gördükçe çıldırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Kalite böyle birşey işte.

Meireles-Topal-Egemen-Alves-Gökhan ve Volkan'sız çıktık maça. Konya maçını unutun

+1
  • PTT'den bir orta saha oyuncusu alın şu Baroni'den iyidir.
  • Casper Baroni mi?
  • casper
  • Jesus Ali Christ

Hasan Jesus Christ

Hasan Ali Christ

Jesus Ali Top Kaybı

Hangisi daha güzel beyler

Bu arada güzel çalışma.Bende maçın tekrarını izlerken bu Baroni napıyor demiştim.
  • İlk golde hatayıEmre salih baroniye eşit paylaştırırım.ikinci golde buyuk kısım baronin.

• Dogru tespitler. Kuytun olmama zaafini burda gorduk defansa ters kademeye gelen yok

• Her hatada nerdeyse Cristian var.Bence Salzburg maçında iyi oynamasa gönderildi,böyle maçlarda ortaya çıkıp anadolu maçlarında kayboluyor.Maçları dikkatli izlemeyenler için iyi bir futbolcu gibi gözüküyor göz boyuyor
  • Hocam tebrik ederim, iyi tespit etmişsin.
  • Maç sırasında bu kadar göze çarpmıyordu ilginç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.