Şimdi Ara

Geçen yılki taktik bu yıl çöktü [SS'li] Kadro Mühendisleri Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler durum çok sıkıntı West Brom Albion'la oynuyorum. Geçen yıl herkes "ahaha ezik 17. olursun" dedi. uğraştım didindim mevcut kadromla 9. olmayı başardım premier ligde. avrupa ligine de kupa finalini chelsea'yle oynayınca gruptan girdik.

bu sezon başladı. arkadaş gol yok atak yok habire yiyoruz. taktik aynı taktik sadece mevcut oyuncuların birkaçı daha iyilerler değişti ama yok.

resim de atıyorum bi zahmet bakıverin

not: geçen yıl
    Ben Foster
    Gamboa Balanta Olsson Pocognoli
    Romero
    Tielemans
    Morrison Sessegnon Brunt
    Berahino

• quote:

Orijinalden alıntı: citra

Evet beyler durum çok sıkıntı West Brom Albion'la oynuyorum. Geçen yıl herkes "ahaha ezik 17. olursun" dedi. uğraştım didindim mevcut kadromla 9. olmayı başardım premier ligde. avrupa ligine de kupa finalini chelsea'yle oynayınca gruptan girdik.

bu sezon başladı. arkadaş gol yok atak yok habire yiyoruz. taktik aynı taktik sadece mevcut oyuncuların birkaçı daha iyilerler değişti ama yok.

Ben Foster
    Romero
    Tielemans
    Morrison Sessegnon Brunt
    Berahino

Direktiflere bakabilir miyiz?Direktif SS koyarsan daha net şeyler paylaşabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskisistem

quote:

Evet beyler durum çok sıkıntı West Brom Albion'la oynuyorum. Geçen yıl herkes "ahaha ezik 17. olursun" dedi. uğraştım didindim mevcut kadromla 9. olmayı başardım premier ligde. avrupa ligine de kupa finalini chelsea'yle oynayınca gruptan girdik.

Ben Foster
    Romero
    Tielemans
    Morrison Sessegnon Brunt
    Berahino

Direktiflere bakabilir miyiz?Direktif SS koyarsan daha net şeyler paylaşabiliriz.

Ben de diyorum ne unuttum :)

Topa Sahip Ol ve Daha Yüksek Tempo var sadece

• citra kullanıcısına yanıt
    Şunu unutma,topa sahip olmak için yüksek pas yada paslasmak gerekir,bence kısa pas ve koşu yoluna pas direktiflerinide eklemelisin.Yani top sende ise sende olabilmesi için takımın paslaşması gerekir.Söylediğim iki direktifi de ekle.

Dar alanda oynuyorsun geniş alanda değil çünkü,geride bir defansif oyun kurucun,bir savaşçı orta sahan var.ve mecburi olarak verdiğin kadro görevlerinde kanatta bir oyun kurucun olmadığı için oyunu göbekten oynatıp savunma çizgisini orta sahaya yaklaştır çünkü yukarıda ne demiştik kısa pas ve koşu yoluna pas,defanstan oyunu kurarken pasın kesilmemesi için yakın oynamalılar.Yani Göbekten Oyna,Savunma Çizgisi Orta sahaya Yakınlaşsın,Bekler ileri çıksın.Kanatlar içeri girerlerse (içeri kat eden olmamasına karsın) girerlerse bekler atağı desteklerler.

Pres önemlidir ,tam saha pres olmasada orta sahan kuvvetli olduğu için,pres yaptır.Ayrıca markajı unutma.diğer direktifler için bişey diyemeyeceğim.Taktiğin yatkın olmasına rağmen bunları bir dene.Taktik mühendisi elbette değilim,ama aklıma gelenler bunlar.

• eskisistem kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam deneyip sonuçları bildiririm.

şu oyundaki sakatlık saçmalığı da hiçbir şeyde yok
  • balanta müthiş transfer nasıl başardın

barbosa 2019 da şuan benim oyunumda real madrid de oynuyor
  • Mulumbu + Yacob'u satıp yerine Lucas Romero, Balanta ve Tielemans'ı 48 taksitle aldım Şimdi Romero'ya 45 teklif geliyo ama satmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş senin sıkıntın takım uyumunda...yeni oyuncular birbirine uyum sağlayamıyor...aşırı bide ilk 11 transfer yapmanın zararı...aynı durum benimde başıma geldi.bi kaç maç galibiyet serisi yaptırdım...anca toparlandılar...
  • İnternetten topladığım bilgilerle direktif ve kadrodaki oyuncuların görevlerinde birkaç değişiklik yaptım.

Sonuç ManUtd maçından itibaren başladığım süreçte şu şekilde işledi:

Kullandığım direktifleri de ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citra -- 2 Şubat 2015; 19:28:08 >

• quote:

İnternetten topladığım bilgilerle direktif ve kadrodaki oyuncuların görevlerinde birkaç değişiklik yaptım.

Sonuç ManUtd maçından itibaren başladığım süreçte şu şekilde işledi:

Kullandığım direktifleri de ekliyorum

Gol yemediğin maç yok maşallah

• Sorma ya yiyoduk da çok seviyordum ben takımımı. İyice yükselmiştik 7.liğe falan çıkmıştık herkes bize imrenerek bakıyordu, gençlerimle yakaladığım form ağızları açık bırakıyordu. Sonra bi gün bizim yedek Morrison geldi biz bununla kavga ettik ben bunu şutladım. Sonra takımdakiler bana atar yaptı nasıl böyle davranırsın bizim yoldaşımıza diye. Bir küslüktür başladı,tabi ben kaptanı da kendi safhıma falan çekmeye çalısıyorum. Derken bir gün aniden yönetim kovdu beni. Kimse seni sevmiyor defol git klüpten dediler. Yapacak bir şey kalmadı topladık valizi Romero'ya Balanta'ya Barbosa'ya Tielemans'a Berahino'ya ve altyapıdaki nice gençlerime hüzün içinde bakarak yollara düştüm. Zaman geçtikçe bir sürü teklif gelmeye başladı. Westham, Villereal, Celta, Sevilla, Gaziantepsor,Beşiktaş ve daha niceleri kapımı aşındırmaya başladılar. Ben de bu emekli hayattan kurtulup efsaneyi devam ettirmeye karar vermiştim Gel gelelim teklifler pek çekici gelmedi bana. En son bir klüp geldi. Namı diğer "Gunners" yani bizim bildiğimiz Arsenal. Namını pek duyduk yiğidim düşer misin bizimle Londra yollarına, Emirates'de halkın çılgınca tezahüratlar yapmasını istemez misin ey yiğit dediler. Durdum düşündüm hakkaten de isterdim aslında. Dedim bi Mesut vardı o hala duruyordu mu? Durmaz mı aslan parçasını yolunu gözlüyor, gelse de bi kebap vursak diye hayaller kuruyor dediler. Varım lan öyleyse dedim. 4,9 M $ + Kebap karşılığında Arsenal'le anlaştım. Evin kapısına da güvenlik diktim gelen teklifleri artık geri çeviriyor ben de işime odaklanıyorum. Geriye dönüp bakınca o gençlerimi özlüyor muyum dersen, deliler gibi. Gel deseler gururumu kapıda bırakır yine giderim. Bu da böyle bi hikaye işte.

• quote:

Sorma ya yiyoduk da çok seviyordum ben takımımı. İyice yükselmiştik 7.liğe falan çıkmıştık herkes bize imrenerek bakıyordu, gençlerimle yakaladığım form ağızları açık bırakıyordu. Sonra bi gün bizim yedek Morrison geldi biz bununla kavga ettik ben bunu şutladım. Sonra takımdakiler bana atar yaptı nasıl böyle davranırsın bizim yoldaşımıza diye. Bir küslüktür başladı,tabi ben kaptanı da kendi safhıma falan çekmeye çalısıyorum. Derken bir gün aniden yönetim kovdu beni. Kimse seni sevmiyor defol git klüpten dediler. Yapacak bir şey kalmadı topladık valizi Romero'ya Balanta'ya Barbosa'ya Tielemans'a Berahino'ya ve altyapıdaki nice gençlerime hüzün içinde bakarak yollara düştüm. Zaman geçtikçe bir sürü teklif gelmeye başladı. Westham, Villereal, Celta, Sevilla, Gaziantepsor,Beşiktaş ve daha niceleri kapımı aşındırmaya başladılar. Ben de bu emekli hayattan kurtulup efsaneyi devam ettirmeye karar vermiştim Gel gelelim teklifler pek çekici gelmedi bana. En son bir klüp geldi. Namı diğer "Gunners" yani bizim bildiğimiz Arsenal. Namını pek duyduk yiğidim düşer misin bizimle Londra yollarına, Emirates'de halkın çılgınca tezahüratlar yapmasını istemez misin ey yiğit dediler. Durdum düşündüm hakkaten de isterdim aslında. Dedim bi Mesut vardı o hala duruyordu mu? Durmaz mı aslan parçasını yolunu gözlüyor, gelse de bi kebap vursak diye hayaller kuruyor dediler. Varım lan öyleyse dedim. 4,9 M $ + Kebap karşılığında Arsenal'le anlaştım. Evin kapısına da güvenlik diktim gelen teklifleri artık geri çeviriyor ben de işime odaklanıyorum. Geriye dönüp bakınca o gençlerimi özlüyor muyum dersen, deliler gibi. Gel deseler gururumu kapıda bırakır yine giderim. Bu da böyle bi hikaye işte.

Bende monaco ile başladım, oynayabilir olarak tek fransayı seçtim diye adam akıllı gözlemci, asistan menajer bulamıyorum. Stabil bi taktik oturtturamadım deli oluyorum

• İstersen atayım benim taktiği ama önemli olan alışması takımın. en az bi ingiltere falan da seçsen iyiymiş aslında
  • quote:

İstersen atayım benim taktiği ama önemli olan alışması takımın. en az bi ingiltere falan da seçsen iyiymiş aslında

Ya Oynadım da bir iki maçı tekrar oynattım içime sinmedi, kariyeri sildim yeniden başladım şimdi Monaco ile, keşke seçseydim. Eski taktiği sildim, 4-1-1-4 il oynuyorum. Hatta dur ss atayım.

Ortasaha oyuncularımın da ard arda sakatlanması zaten belimi büktü yeni başladım sezona ama düzelir umarım.
     Geçen yılki taktik bu yıl çöktü [SS'li] Kadro Mühendisleri Yardım Geçen yılki taktik bu yıl çöktü [SS'li] Kadro Mühendisleri Yardım Geçen yılki taktik bu yıl çöktü [SS'li] Kadro Mühendisleri Yardım

• O taktik çok sıkıntı olur ya bence öyle oynama.

Söyle bi 4-2-3-1 falan gayet yerinde olur. Parası neyse verip Romero'yu da al bence :)
  • quote:

O taktik çok sıkıntı olur ya bence öyle oynama.

Söyle bi 4-2-3-1 falan gayet yerinde olur. Parası neyse verip Romero'yu da al bence :)

Peki hocam

• Kısa paslı yani topa sahip olarak oynamak istediğiniz zaman dar alanda oynamalısınız. Ayrıca tempo yüksek olmamalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 3 Şubat 2015; 22:46:21 >
  • http://www.mediafire.com/download/63ja95ral635e3z/tk1.tac
    arkadaşlar kullandığım taktik...çok iyi sonuç aldım...orta sıralara oynayan bi takım için ideal...büyük takımda denemedim henüz...
  • Şöyle bakıyorumda çok dengesiz taktikler görüyorum sağda solda. Orta sahada iki kişiyi oynatıp (mesela 4-2-4) takımdan oyunu orta sahaya yığmasını isterseniz tabii ki başarılı olamazsınız.Eğer 4-2-4 oynuyorsan yapman gereken orta sahayı hızlı bir şekilde geçip oyunu rakip sahaya yığmaktır.Bunu yaparkende düşük tempoda oynamazsınız heralde Kanatsız oynayıp kanattan hücuma çıkmaya çalışan adam gördüm Kendimden bahsetmek gerekirse her zaman 4-2-3-1 oynarım.2 sezon Fener ile şampiyon olduktan sonra L'pool'a gittim 108 golle şampiyon oldum.Eğer 4-2-3-1 oynayacaksanız kanatların skora olan katkısı çok önemli.Mesela L'pool'da Sterling ve Sturridge'i oynattım. Sterling 29 gol 29 asist yaptı yanılmıyorsam daha da fazla olabilir.Sturridge'de ona yakın bir şeydi.Yani direktiflerinizi takım diziliminize uygun bir şekilde ayarlayın.En az 3 tane taktik oluşturun bence.3 taktik oluştururum her zaman.İlk taktik maç başlangıcı standart taktiğim,ikinci taktik geri düştüğümde uygulayacağım taktik,üçüncü taktik skoru korumam gereken zamanlarda uygulayacağım taktik.Özetle gençler taktik yaparken mümkün olduğunca mantıklı ve dengeli bir şekilde yapmaya çalışın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Şöyle bakıyorumda çok dengesiz taktikler görüyorum sağda solda. Orta sahada iki kişiyi oynatıp (mesela 4-2-4) takımdan oyunu orta sahaya yığmasını isterseniz tabii ki başarılı olamazsınız.Eğer 4-2-4 oynuyorsan yapman gereken orta sahayı hızlı bir şekilde geçip oyunu rakip sahaya yığmaktır.Bunu yaparkende düşük tempoda oynamazsınız heralde Kanatsız oynayıp kanattan hücuma çıkmaya çalışan adam gördüm Kendimden bahsetmek gerekirse her zaman 4-2-3-1 oynarım.2 sezon Fener ile şampiyon olduktan sonra L'pool'a gittim 108 golle şampiyon oldum.Eğer 4-2-3-1 oynayacaksanız kanatların skora olan katkısı çok önemli.Mesela L'pool'da Sterling ve Sturridge'i oynattım. Sterling 29 gol 29 asist yaptı yanılmıyorsam daha da fazla olabilir.Sturridge'de ona yakın bir şeydi.Yani direktiflerinizi takım diziliminize uygun bir şekilde ayarlayın.En az 3 tane taktik oluşturun bence.3 taktik oluştururum her zaman.İlk taktik maç başlangıcı standart taktiğim,ikinci taktik geri düştüğümde uygulayacağım taktik,üçüncü taktik skoru korumam gereken zamanlarda uygulayacağım taktik.Özetle gençler taktik yaparken mümkün olduğunca mantıklı ve dengeli bir şekilde yapmaya çalışın

Hocam bu kadar vurmasaydın iyidi 2 Ortasaha oynatıyor diye Topa sahip olmak isteyemez miyiz

Edit: Hocam şu taktiğe baksanahttp://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-15-tactics/207417-bad-possession-180-goals.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 6 Şubat 2015; 0:46:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.