Şimdi Ara

pes 2013 demo da pozisyon veya gol sonrası geçişteki intro takılıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her yerde araştırdım ama bulamadım başlıktada belirttiğim gibi pes 2013 demo da pozisyon veya gol sonrası geçişteki intro takılıyor,aynı sorun pes 2012 dede oluyordu lütfen yardım.pes 2012 yi internetten full olarak indirmiştim,pes 2013 demoyuda herkes gibi internetten indirdim,lütfen yardım edin.

• İşlemci yetersizliğinden olabilir. Sistem özelliklerini yaz yardımcı olalım
  • işlemci core 2 duo E4600 2.4 ghz çift çekirdek
    ram 3 gb
    ekran kartı nvidia 9400 gt 1gb 128 bit
    işletim sistemi xp sp3 32 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjj23 -- 14 Ağustos 2012; 1:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjj23

işlemci core 2 duo E4600 2.4 ghz çift çekirdek
    ram 3 gb

Ayarlardan özelliklere baktın mı? Kötü, OK, İyi bunlardan hangisi yazıyor hepsinde?
  • O sorunun sistemle alakası yok, bende oyun içinde gram kasma yokken o logo takılıyo çoğu kişide var o problem .hocam oyunun full sürümü çıkınca scorboard yamaları çıkıyo o bug için onlardan birini kurarsın sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbbSS63 -- 16 Ağustos 2012; 14:36:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano Ronaldo 7

quote:

Orijinalden alıntı: jjj23

işlemci core 2 duo E4600 2.4 ghz çift çekirdek
    ram 3 gb

Ayarlardan özelliklere baktın mı? Kötü, OK, İyi bunlardan hangisi yazıyor hepsinde?

CPU:OK
    RAM:İYİ
    GPU:İYİ
    VRAM:İYİ
    Böyle yazıyor kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

O sorunun sistemle alakası yok, bende oyun içinde gram kasma yokken o logo takılıyo çoğu kişide var o problem .hocam oyunun full sürümü çıkınca scorboard yamaları çıkıyo o bug için onlardan birini kurarsın sorun çözülür.

Peki hocam o scoreboard yamalarından pes 2012 de bende uygulamıştım fakat,scoreboard yaması sadece normal modda scoreboardı değiştiriyor,şampiyonlar liginde ve libertadores modunda o introların takılmaması için ne yapacağız? ben libertadores kupası modundada oynadığımda o moddada donma oluyordu? çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
  • Ekran kartı denetim masasından ekran yenileme hızını 75 Hz yaparsan düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.