Bildirim
pes 2013 demo da pozisyon veya gol sonrası geçişteki intro takılıyor lütfen yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşlemci yetersizliğinden olabilir. Sistem özelliklerini yaz yardımcı olalım -
işlemci core 2 duo E4600 2.4 ghz çift çekirdek
ram 3 gb
ekran kartı nvidia 9400 gt 1gb 128 bit
işletim sistemi xp sp3 32 bit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjj23 -- 14 Ağustos 2012; 1:22:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: jjj23
ram 3 gb
Ayarlardan özelliklere baktın mı? Kötü, OK, İyi bunlardan hangisi yazıyor hepsinde? -
O sorunun sistemle alakası yok, bende oyun içinde gram kasma yokken o logo takılıyo çoğu kişide var o problem .hocam oyunun full sürümü çıkınca scorboard yamaları çıkıyo o bug için onlardan birini kurarsın sorun çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbbSS63 -- 16 Ağustos 2012; 14:36:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cristiano Ronaldo 7
quote:
Orijinalden alıntı: jjj23
ram 3 gb
Ayarlardan özelliklere baktın mı? Kötü, OK, İyi bunlardan hangisi yazıyor hepsinde?
CPU:OK
RAM:İYİ
GPU:İYİ
VRAM:İYİ
Böyle yazıyor kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: erenn_34
O sorunun sistemle alakası yok, bende oyun içinde gram kasma yokken o logo takılıyo çoğu kişide var o problem .hocam oyunun full sürümü çıkınca scorboard yamaları çıkıyo o bug için onlardan birini kurarsın sorun çözülür.
Peki hocam o scoreboard yamalarından pes 2012 de bende uygulamıştım fakat,scoreboard yaması sadece normal modda scoreboardı değiştiriyor,şampiyonlar liginde ve libertadores modunda o introların takılmaması için ne yapacağız? ben libertadores kupası modundada oynadığımda o moddada donma oluyordu? çözüm ve önerilerinizi bekliyorum. -
Ekran kartı denetim masasından ekran yenileme hızını 75 Hz yaparsan düzelir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X