Şimdi Ara

Konya'ya ilk insansı robot fabrikası geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'da hayaller canlandırılır, Türkiye'de hayaller öldürülür.

Hayallerinin peşinde gidebilen, bir sürü işe yaramaz insanın yaşadığı ve dedikodudan başka bir şey üretemediği bir ülkede, bunu göze almak çok zordur.

Halen olta iğnesi üretemeyen bir ülke için...

Helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: smegal

internet kafelere sattıkları programlarda sorunlar olan, sorunlarını bir türlü gideremeyen, giderse bile bunu bir sonraki güncellemeye getiren, getirdigi güncellemeyi sorunları hallettik diye para isteyen, sonra başka sorunların çıktıgı ve dejavu yaşadığımız sonu gelmeyen para tuzağı hazırlayan akınsoftun neden bir türlü iyileştirmediğini bu robotlarla anlamış olduk, meğerse daha önemli işleri varmış. basit bir internet kafe programını yıllardır düzeltemeyen akınsoft robot işinde:) şimdi neden gülmeyeyim bana bir söyleyin.

robotlar bildiğin kezban olmuş:) biraz bilimkurgu filmleri izleyin, saç ve ruj nedir abi:) gözlerine bittim ama.

"FRANSIZ ROBOT ÜRETİCİSİ ALDEBARAAN ROBOTICS VE JAPON ŞİRKETİ SOFTBANK CORP TARAFINDAN ORTAK OLARAK HAZIRLANAN BİR ROBOT İŞÇİ OLAN PEPPER ROBOTLARININ EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ KARŞISINDAKİ İNSANIN İFADELERİNİ ANLAYABİLMESİ VE SES TONUNU ANALİZ EDEBİLMESİ. PEPPER ROBOTLARI GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE FRANSA’DA TREN İSTASYONLARINDA ÇALIŞMAYA BAŞLADI"

milletin robotu ifade anlıyor, ses analizi yapıyor, merdiven çıkan robot yapıyor, hiç mi takip etmiyorlar dünyada neler yapıldığını, şimdilik bunu satıp, sonra da yürüyen versiyonunu yapıp mı satacaklar acaba? mantıklı aslında, söz konusu para olunca akınsoftun yapacaklarına şaşmamalı.

Evet öyle kardeş onlar robotta uzman oldukları için biz üretmeyelim ne gerek var deme? Zaten bizde bu tür alanlarda atılım olmamasının sebeplerinden biri bu, yapılan işe yarar şeylere zaten daha iyisi var diye taş atmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi yada kötü.. helal olsun akın beye başarılar dilerim. işallah ilerleyen zamanlarda çok daha iyilerini yapacağını umut eder başarıların devamını dilerim. herşeyden önce köstek değil destek olmak lazım ben en azından başarı diledim arkadaşlar tebrik ettim sizlerde aynı dilek duygularınızı belirterek moral verebilirsiniz. bu akın beye biraz daha motive ederek işine daha çok sahip çıkmasına sağlaya bilir...

• Hadi bakalım artık garsonlarda işsiz kalacak.. Sonumuz kötü..

• Rüyamda görsem böyle bir tipi kan ter içinde uyanırım

• robotun tipine bakıp bakıp gülesim geliyor
  • tasarım berbat fakat proje güzel ben yinede helal olsun diyorum....

• Ne cevherler varmış forumda.gençler akınsofta iş başvurusu yapın.harcanıyorsunuz burda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Tam da yobazların başkentinde, orayı da ıslıklar bunlar.

ne lüzumsuz gereksiz bi yorumdur arkadaş...

• akınsoft deyince aklıma internet cafe yazılımı geliyo inşallah bu algımı yıkacak kadar başarılı olurlar. ülkemizde böyle çalışmalar görmek güzel.

• gerçekten robotları görünce gurur duydum Allah razı olsun bu adamlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

gerçekten robotları görünce gurur duydum Allah razı olsun bu adamlardan.

Al Bir Tane Daha..

• O degilde icine nasil bir hoperlör koydularsa artik

Garson Robotmudur nedir , Yerdeki cizgileri takip ediyor. Yapay zekasi yok.
    Sanirim icinde Telsiz gibi birsey var siparisi öyle aliyor.

Putin'in Cyborgu geldi aklima

• quote:

Orijinalden alıntı: cok yakinda

Hadi bakalim..konya deyince aklima namaz kilan robot gelmedi degil.

manipülasyona ve asimilasyona son derece açığım diyorsun yani!

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Tam da yobazların başkentinde, orayı da ıslıklar bunlar.

batının kendi milletine vermediği zehirli işe yaramaz kültürü 7/24 serumla alan şuursuzun, iş bilmezin, dünyaya, insanlara hiç faydası olmayanın, işkembecinin, cevap bile vermeye değmezin, nefes alması bile israf olan birisin başka da birşey değilsin!

• SEN.
    Evet evet sen.
    Babadan oğula nesilsiniz herhalde.
    Geçmişte de vardınız.
    Vecihi Hürkuş sizin gibilerle savaştı geçmişte.
    Sizin gibi geri kafalılar bu ülkede bir adım atanı durdurdular.
    Siz hep engelsiniz.
    Sadece laf.
    İcraat yok, boş laf çok.

• bi kesim bol keseden helallik vermis bile,calisma harcamalarinda vergi kaynakli pay varmi ?
    global pazarda rakiplerine '60 rin uzay kurgu dizilerin teneke robotlariylami fark atacaklar ?
    aşama filan yazilariyla avunanlar gecin bunnari,yazik kara delige atilan paraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

Orijinalden alıntı: smegalinternet kafelere sattıkları programlarda sorunlar olan, sorunlarını bir türlü gideremeyen, giderse bile bunu bir sonraki güncellemeye getiren, getirdigi güncellemeyi sorunları hallettik diye para isteyen, sonra başka sorunların çıktıgı ve dejavu yaşadığımız sonu gelmeyen para tuzağı hazırlayan akınsoftun neden bir türlü iyileştirmediğini bu robotlarla anlamış olduk, meğerse daha önemli işleri varmış. basit bir internet kafe programını yıllardır düzeltemeyen akınsoft robot işinde:) şimdi neden gülmeyeyim bana bir söyleyin.robotlar bildiğin kezban olmuş:) biraz bilimkurgu filmleri izleyin, saç ve ruj nedir abi:) gözlerine bittim ama.FRANSIZ ROBOT ÜRETİCİSİ ALDEBARAAN ROBOTICS VE JAPON ŞİRKETİ SOFTBANK CORP TARAFINDAN ORTAK OLARAK HAZIRLANAN BİR ROBOT İŞÇİ OLAN PEPPER ROBOTLARININ EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ KARŞISINDAKİ İNSANIN İFADELERİNİ ANLAYABİLMESİ VE SES TONUNU ANALİZ EDEBİLMESİ. PEPPER ROBOTLARI GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE FRANSA’DA TREN İSTASYONLARINDA ÇALIŞMAYA BAŞLADImilletin robotu ifade anlıyor, ses analizi yapıyor, merdiven çıkan robot yapıyor, hiç mi takip etmiyorlar dünyada neler yapıldığını, şimdilik bunu satıp, sonra da yürüyen versiyonunu yapıp mı satacaklar acaba? mantıklı aslında, söz konusu para olunca akınsoftun yapacaklarına şaşmamalı.
    Evet öyle kardeş onlar robotta uzman oldukları için biz üretmeyelim ne gerek var deme? Zaten bizde bu tür alanlarda atılım olmamasının sebeplerinden biri bu, yapılan işe yarar şeylere zaten daha iyisi var diye taş atmak

sen hiç teknolojinin geriden geldiğini gördün mü? şuan ben görüyorum bu haberde:) sence tuhaf bir durum yok mu bu işte? var olanı alıp geliştirmek varken neden geriden takip etmek? allah aşkına biraz mantık diyorum. robot haberlerini okuyun bence, adamlar ne zaman bir robot yapsa gelişmiş versiyonu oluyor. bunun neresi gelişmiş?

yapacaklar tabi ki isterim de ama bu şekilde değil, kendini diğerlerinden ayıran ve fark yaratan teknoloji olsun ki helal olsun diyelim, yazılım konusunda vukaatlı bir firma internet kafecilik programlarında, şimdi kendi kendime diyorum ki, kafe programı gibimi yapıyorlar acaba:) ee robotların halini de görünce eyvah eyvah diyorum haliyle.

• Bildiğin AVM'lerdeki tırtıl trenin kullandığı teknolojiyi, sanki çok matah bir şeymiş gibi sunmanın ne alemi var şimdi. Elin adamı tamamen otonom robotik teknolojilerle uğraşırken, bizimkiler 20 yıl öncenin işlerini yapmaya çalışıyor. Komik gerçekten.
  • İyi güzel hoşta fabrikanın yerini yanlış seçmişler. O robotları orada linç ederler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 17 Aralık 2015; 14:23:20 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.