Şimdi Ara

KONYASPOR 1. LİGDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nihayet 10 yıl aradan sonra 1 lige çıktık e nalçacı gençlik olurda bu takım 1. lige çıkmaz mı tebrikler.

• Hamza kaptana saygılar,adam takımı sürükledi basbaya..
    inşallah bi sene sonra parasızlıktan yine düşmezler ;)
  • Tühh Fenerbahçeliler için üzüldüm. Konyaspor onların başbelası olur herhalde.

Konyaspor'a başarılar.
  • birde akçaabat sebat çıksa güzel olur karadeniz takımıda çıksın isterim nede olsa karadenizliyiz
  • tüm konyalılara hayırlı uğurlu olsun
  • Çaykur Rize veya Akçasebatspor çıksın. Nede olsa bende karadenizliyim.
  • Heeeeeeyt be koçlarım benim sonunda başardılar.
    ulan üniversite okurken bi çıkamadılar da şöyle Adanalılara hava atamadık :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hehe biz okurken çıktılar. Gerçi Konyalı falan değilim ama, birkaç yıl (inşallah) Yarı Konyalı sayılırız. Zaten memleketimin takımı düşerken [BURSA] ikinci memleketimin takımı çıktığı iyi oldu. Hadi hayırlısı...
  • hep sonlarda afallıyorlardı bu sene gerçekten şeytanın bacagını kırdılar.valla 10 senede çıkan takım 1 yılda düşerse şahsen teessüf ederim kendilerine :))
  • Kombassan isimi kalktı ya takımın adından o yüzden 5 sene falan oynatırlar. sonra allah kerim. Nede olsa birileri karar veriyor kim düşecek kim çıkacak. :)
  • her yıl son 2 haftada herseyı yok eden konyaspor bu sene 1 lıge cıktıgı ıcın kutluyorum. sezon basında takım sahıpsız kalmıstı ben bu sene boyle bır basarı beklemıyordum konyadan.tum Konyalı hemserılerıme hayırlı olsun(Karaman ıl oldugu ıcın artık Karaman lıyım ama soranlara KONYA- KARAMAN dıyorum)
  • evet açkabat sebat spor çıktı
  • hayırlı ugurlu olsun
  • tebrik ederiz gs cAmiası olarak :) isallah gene inmezler asagı .
  • Bir Karadenizli ve Trabzonsporlu olarak Konyaspor un birinci lige çıkmasından Mutluluk duyuyoruz.İnşallah başarılı olur ve Anadolunun Selçuklu Tarih diyarı Konya dan ne takım çıkacağını herkes görür...Anadolu takımlarının başarılı olması en büyük dileğimiz İnşallah kalıcı olur...
  • eyvallah bizde karadenizli kardeşlerimizin süper lige çıkmasından kıvanç duyuyoruz.başarılar.
  • 10 yil aradan sonra cikacagiz yine ins finaldeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇOK ŞÜKÜRR!

Mustafa Arılıkyoutube
    Konyaspor durdurulamıyor!. Ligde tek yenilgisi bulunan Yeşil-Beyazlı Konyaspor, Fenerbahçe'ye de acımadı. Konyaspor, ilk 11 dakika içerisinde bulduğu 2 golle Sarı Lacivertliler'i yıktı. Konyaspor, puanını 20'ye yükseltirken, ligde de 4. sıraya yükselmeyi başardı. Sezona fırtına gibi giren Konyaspor , bu sezon hem oynadığı futbolla hem de aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekti. Ligde 10 hafta sonunda tek yenilgisini Galatasaray 'dan alan Yeşil-Beyazlılar, dün de Fenerbahçe karşısına çıktı. İlhan Palut'un öğrencileri, Sarı Lacivertliler'e de acımadı. İlk 11 dakika içinde 2 kez rakip fileleri sarsan Konyaspor, galibiyete uzanmayı başardı. Konya, ayrıca evinde gösterdiği performans ile de rakiplerine gözdağı verdi. Yeşil-Beyazlılar, Kanarya karşısında aldığı zaferin ardından kendi sahasındaki yenilmezlik serisini 12 maça çıktı. Konya, bu süre içerisinde 6 galibiyet ve 6 beraberlik elde etti. İstanbul'un kâbusu oldu. İstanbul takımlarını konuk ettiği son 9 Süper Lig maçının yedisini kazanan Konyaspor, bu süreçte sadece 2 yenilgi görmüştü. Fenebahçe'ye karşı da baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan ve galibiyet sayısını böylelikle 8'e çıkaran İç Anadolu ekibi, aynı sayıda galibiyeti daha önceki 31 karşılaşmada alabilmişti. Abdülkerim’den kusursuz performans. Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, Fenerbahçe mücadelesinde rakiplerine geçit vermedi. 27 yaşındaki stoper, 90 dakika sahada kalırken, kusursuz oyunuyla göz doldurdu. Abdülkerim, bu performansını golle de süsledi. Yıldız stoper, 11. dakikada takımının ikinci golünü kaydederken, galibiyetin mimarlarından biri oldu. En yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın.. Kanalıma Abone olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCeQHDjwpbzJKrqbCOlVmyvg?sub_confirmation=1 Selamlar ben Mustafa Arılık ! Youtube henüz yeni başladım. Kanalımda oyun, oyun tanıtım, eğitim, eğlence, vlog, ve sizlere bazı konularda yardımcı olabilmek amacıyla ''nasıl yapılır'' videoları paylaşıyorum. Ayrıca iyi bir ''Pubg Mobile'' oyuncusuyum. Videoları montaj yaparken çok eğleniyorum ve birçok komik anlar yaşıyorum. Hergün yeni video paylaşıyorum. Eğer sizde bana katılmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=2QdLxtbwFXE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.