Şimdi Ara

Konyaspor ilk yari kac kez yere yatti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmen rezalet
    Hakem de hemen aliyor oyuna boyle adamlari kenarda 5 dk tutucaksin ki bak bakalim yatarlar mi bir daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dk 43 ve yine volkan şen sakat numaralarında, sedye geldi ama ayağa kalktı yavaş yavaş çıktı.. Ardından hemen oyuna girmek istedi ve hakem bu karaktersizliğe çanak tutarak aldı o an içeriye, sonuç ; volkan 55 metre depar attı ( 30 saniye önce yürümekte zorlanıyordu ) muslerayla karşı karşıya pozisyona girdi !!..
  • Adamlar neredeyse 3-0 4-0 yapıyordu gol atamadıkları için dua etsek yeterli.O kadar da hakları bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

Adamlar neredeyse 3-0 4-0 yapıyordu gol atamadıkları için dua etsek yeterli.O kadar da hakları bence.

Tamam

• dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    ne alaka

adamlar yata yata bitiremedi neyse ki volkan çıktı biraz azaldı

ama maça gıcık oldum kaleye şutumuz var mı hatırlayan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tahago

ne alaka

adamlar yata yata bitiremedi neyse ki volkan çıktı biraz azaldı

ama maça gıcık oldum kaleye şutumuz var mı hatırlayan var mı ?

Fatih Kasımpaşa maçında aynı hatayı yaptı ortasahadan adam çıkardı ve maçı 2-1 kaybettik.Aynı taktik devam etsek gol gelecekti eminim takım baskılıydı.

• Kume duserler umari.

• Kume duserler umari.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5.ye aldigim dersten yine kaldim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inşallah düşüp bir daha da çıkamazlar ulan fenerliyim ben sinir oldum.adam gibi mhk olsa çıkar hakem haricinde kimse oyunu durdurmasın der, hakemde sadece gerekli olduğu anda (kafaya darbe) gibi pozisyonlarda durdurur.ama nerdeeee

• volkan şen denen karaktersiz tek başına 10dakika yedi zaten

böyle adamlar milyon dolarlar kazanıyor işte..

böyle adamlara federasyon ceza vermedigi sürece Türk futbolu 1gram ilerlemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ins kume duserler.

• Volkan Şen gibi tipler yere yatınca asla durmayacaksın. Rakip taca atarsa Volkan yatıyor diye, gidip rakibe de vermeyeceksin

• Gol yediklerinde nasıl saldırdılar ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya + Osmanlı

Umarım bu sene düşerler.

• Hakem müsade etti orta sahada kafaya darbe yok ölümcül bölgeye darbe yok topu kaybediyor volkan efendi hop yerde hakem izin veriyor baktın aynı şekilde devam ediyor sende oyuna geç al ! Olmadı dk uzat ki anlasın ama ilk yarı +4 ikinci yarı +4 saçmalığa bak hakem hiç iyi değildi

• sergen yalçında bundan bahsaetti maç sonu yere yatmalar şovlar hakem etkisi vs. diye.

• Dk 43 ve yine volkan şen sakat numaralarında, sedye geldi ama ayağa kalktı yavaş yavaş çıktı.. Ardından hemen oyuna girmek istedi ve hakem bu karaktersizliğe çanak tutarak aldı o an içeriye, sonuç ; volkan 55 metre depar attı ( 30 saniye önce yürümekte zorlanıyordu ) muslerayla karşı karşıya pozisyona girdi !!..

• Ligin kalitesini düşüren en büyük sebeplerden bir tanesi oyun sürekli duruyor.

Bizim ligte klişe olmuş şeyler var.
    1) Defans oyuncusunun her zaman ayrıcalığı var defans oyuncusu topla rakip arasına girsin hafif bir darbe ile hop yerde hakem %90 fual veriyor.
    2) Öne geçen anadolu takımları zamana oynamak için her şeyi yapıyor. Kısır bir döngü gibi bu takımın rakibi olan takım taraftarları isyan ediyor. Diğer büyük takım taraftarları destek oluyor. Bu sürekli böyle.
    3) Oyuncuların bir çoğu kötü niyetli sahaya çıkan çoğu futbolcu hakemin üzerine oynuyor baskı kuruyor her şeye itiraz sürekli hava bir çok takım böyle.
    4) Hakem bir maçta penaltı çaldıysa penaltıyı alehine çaldığı takım lehinede çok kolay penaltı çalıyor.

Avrupa liglerinde maç izliyorum bizim ligte oynanan futbolsa oradakiler değil , onların oynadığı futbol ise bizimki değil. Hakemlerede kızamıyorum çoğu zaman ama artık oturulup bu işler halledilmeli, oyun mümkün olduğunca durmadan oynanmalı.

• Beşiktaş maçında rakipler yatarken çok mutluydular oysa ki. Gerçi ona da gerek yok kendi takımları Bjk maçında yatıyordu vakit geçirmek için. O zaman profesyonellik oluyor, kendi takımına yapılınca ''vay böyle mi futbol olur'' Ok

• quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

Adamlar neredeyse 3-0 4-0 yapıyordu gol atamadıkları için dua etsek yeterli.O kadar da hakları bence.

Blok

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Beşiktaş maçında rakipler yatarken çok mutluydular oysa ki. Gerçi ona da gerek yok kendi takımları Bjk maçında yatıyordu vakit geçirmek için. O zaman profesyonellik oluyor, kendi takımına yapılınca ''vay böyle mi futbol olur'' Ok

Demiş 3-0 da 4-0 da kalecisi vakit geciren takimin taraftari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.