Şimdi Ara

Kopan fiber konnektörü ekipman kullanmadan tamir etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Servis gelene kadar internet erişimine devam etmek amacıyla hazırladığım videoyu umarım beğenirsiniz. Ses için kusura bakmayın, çok sonradan farkına vardım uğultunun Kopan fiber konnektörü ekipman kullanmadan tamir etmek 

Kopan fiber konnektörü ekipman kullanmadan tamir etmekmanyak güçlü TVyoutube
    Fiber sonlandırma nasıl yapılır? Kopan fiber konnektör nasıl takılır? LOS ışığı çözümü [EKİPMANSIZ] Özel ekipman ve cihazlar kullanmadan kopan fiber kablonuzu sizde tamir edebilirsiniz. Tüm detaylar ve yönergeler 4K kalitesinde videoda.
    https://www.youtube.com/watch?v=I4MBEBaQmfc&feature=youtu.be

• Oldukca yararli olmus bu paylasim. Kisa sure sonra fiber kabloyu borulardan farkli bir odaya tasimayi dusunuyorum mecburen ucu kesip yeniden baglanti yapmak sart olacak telekom gelene kadar bu sekilde bir islemle internet kullanimina devam etme sansimiz olur en azindan.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

Beğenmenize sevindim. Kopan fiber konnektörü ekipman kullanmadan tamir etmek 

• Gerçekten çok işe yarar bir içerik hocam teşekkürler. Teknik servis gelene kadar idare etmekten fazlasını yaptırabilir bu video :D
  • Hocam video gizlidir diyor neden acaba ?

• omeromer_56 O kullanıcısına yanıt

Sorun çözülmüştür umarım.

• Beğenmenize çok sevindim.  

• Hocam video gizlidir diyor

Kopan fiber konnektörü ekipman kullanmadan tamir etmek
  • video gizli olduğundan izlenmiyor

siz daha önce izlediniz sanırım yöntem nasıldı anlatabilirmisiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.