Şimdi Ara

köpeğe çarptım ve öldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. yaklasık 1 saat once sokak arasında giderken önüme bi anda yavru köpek atladı ve farkedene kadar çok geçti. sokakta ışıklandırma yoktu ve sağda solda park halinde araçlar vardı. kopek iki araç arasından yola atlamış ve benım farın önune gelip ben farkedene kadar sağa kırdım ön tekeri kurtardım fakat arka teker üzerinden geçti. arabayı baya bi zıplattı. hemen durdum indim baktım ama çok geç; köpek ölmüş ve başında anası bekliyor. bi yere de alıp götüremedim, orada kaldı köpek. eve geldim şuan hala daha huzursuzum. köpeği kenara da alamadım anası saldıracak gibiydi. akşam akşam başıma iş aldım. hızım 30 du ve sola kıramazdım karşıdan gelenlerde oluyor. napmalıyım? eve geldim oturdum bekliyorum öylece..

• geçmiş olsun ama neden olayı detaylı detaylı anlatıp içimizi acıtıyorsun. yok annesi yanındaydı araba baya zıpladı. vs. yazdıkların hiç yakışmadı. bir hayvan sever olarak çok üzüldüm.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    zıpladı detayı, daha hızlı giderken olsa takla attırabilirdi diye, anne detayı da yavru oldugu ıcın. bende uzuldum ama elımden bısey gelmedı. yaralı falan kurtarsam veterinere götürürdüm ve iyileşinceye kadar bakmaya çalısırdım ve benım yenı ev arkadasım olurdu fakat maalesef kaybettım kopegı
  • Allahtan çoluk çocuk karşınıza çıkmamış. Güvenli sürmeye dikkat edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışıklandırma olmayan, sağda solda araç park edilmiş olan, muhtemelen dar bir sokakta 30'la gitmek iyi fikirmiş. ben dar sokaklarda 15 km ile gitmeye çekiniyorum millet drag yarışı yapacak neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 27 Eylül 2020; 23:42:5 >
  • Rampage kullanıcısına yanıt
    hocam görende 100 le gidiyorum falan sanacak. 15 le gitmek demek yürümekle aynı şey. her zaman herkesin aynı şekilde indiği yol. hız sınırı 50 yazıyor zaten. 30 bence hıc yüksek bir hız değil. keşke aracım 0 100 u değilde 100 0 hızlı olsaydı da, köpek kalmadan direkt durabilseydim ama olmadı.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    kendimi o şekilde avutuyorum. ömür boyu onun azabı dinmez. köpekte bı canlı ama allah korusun çocuk daha beter. o yolu bidaha kullanmayacagim zaten gerekirse yolum uzasin başka yerden gidicem. zaten çoluk çocuk da cok o sokakta, bi gun bu olay çocuk olmasın.

aslında arabadan inince köpek ayaktaydi, oh iyi kurtulmuş diyodum ama yaklaşınca onun annesi olduğunu, ben yavru köpeği ezdigimi fakrettim.

• normalde sokağa park etmenin yasak olması gerekir, herkesin 2 katlı 2 arabaya yetecek otoparkı olan evlerde yaşaması gerekir, doğru olan bu. sonra böyle şeyler oluyor.
  • yanlış şehirleşme sonucu olan şeyler maalesef. 2 katlı ve 2 araç sığacak kapasitede garajı olan ev sahibinin, birde 2 tane aracı varsa o bizim için ultra zengin ve lüks içinde yaşayan biri olarak gelir.

• Bugün ben de çok kötü bir görüntü ile karşılaştım. Orhangazi merkezde giderken, iznik ışıklarına yakın bir yerde köpeğe çarpmış birisi. Köpek arka ayaklar kopmuş ön ayaklari üzerinde surune sürüne yürüyordu. Üç araba arka arkaya durmuştu telefonla konusuyorlardi. Aksam saat 8.30 gibiydi. Cok kötü bir durum.

• deveye neren eğri diye sormuşlara benziyor bu olaylar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Divinita-

Bugün ben de çok kötü bir görüntü ile karşılaştım. Orhangazi merkezde giderken, iznik ışıklarına yakın bir yerde köpeğe çarpmış birisi. Köpek arka ayaklar kopmuş ön ayaklari üzerinde surune sürüne yürüyordu. Üç araba arka arkaya durmuştu telefonla konusuyorlardi. Aksam saat 8.30 gibiydi. Cok kötü bir durum.
    ya birader yazmayın böyle şeyleri.
  • Sokak köpeklerinin bir olumsuz tarafı da bu, trafik güvenliğini tehlikeye atması. Bir de üstüne vicdan azabı. Şu soruna ne zaman el atılacak merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.