Selam,dün akşam Gebze'den Pitbull cinsi köpek aldım 180 TL'ye. Daha 1 aylık,klübesi falan hazırdı.. Baktım hava soğuk,aldım eve koydum eski çamaşır sepetine (küçüğü vardı,hemen atlıyor üstünden yaramaz.) Neyse koydum,sürekli ağlayıp duruyor bi türlü de susmuyor. Yemi falan her şeyini veriyorum ama hala devam. Yeri göğü inletiyor anlayacağınız,ne yapmalıyım ?
not : ona bunun onur kırıcı davranış olduğunu söyledim,montla da mıçtım. ona minik sürprizler de yaptım,hala aynı. :)
çak ağzına iki tane yalaka yapma gopeği
upupupupupupupupupu
Ağzına vur bakalım kürek ile bi daha ağlıyomu ..
upupupuuupup
daha 1 aylık demişsin yanlız kaldığı için ağlıyordur. daha küçük çünkü. imkanın varsa yakınlarında uyusun alışır bi süre sonra.
daha 1 aylık demişsin yanlız kaldığı için ağlıyordur. daha küçük çünkü. imkanın varsa yakınlarında uyusun alışır bi süre sonra.
yanlız birakma annesinden ve kardeslerinden ayrılmıs biri o suanda sende annenden kardeslerinden ayrılsan sende aglarsın öle oyuncak filan ver oyalansın sürekli sev sıcak yerde tut karnını doyur onun oyunlar oyna yatagının yanında yatsın alısana kadar yanlız bırakma onu su 1 ay icinde veterinere götür asılarını yaptır onada danıs oda yol gösterir sana
upupupupupupu
quote:
Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow-YB
yanlız birakma annesinden ve kardeslerinden ayrılmıs biri o suanda sende annenden kardeslerinden ayrılsan sende aglarsın öle oyuncak filan ver oyalansın sürekli sev sıcak yerde tut karnını doyur onun oyunlar oyna yatagının yanında yatsın alısana kadar yanlız bırakma onu su 1 ay icinde veterinere götür asılarını yaptır onada danıs oda yol gösterir sana
yanından ayrılma bilader seni yanında görsün şuanda kendini yalnız hissediyor çok normal.zamanla alışır.yeni evine alışamadığından dolayı böyle yapıyor
caps yok mu !!!
Geçmişini unutturmalısın ona beynine bir duvar çekmen lazım ve onu asla kaşımamalı.
ağzına doğru osur kaç
komik mi ?
Elinii tut Gözüne bak Kafasını tut okşa okşa okşa okşa... ( Saçı oladığı için kafasını dedim lütfen yanlış anlaşılmalar yol açılmasın ve ban yemiyeyim )