Şimdi Ara

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
2
Favori
12.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki buçuk saat önce köpeğim öldü, çok üzülüyorum, bi yandanda seviniyorum.Çünkü son 2 haftadır durumu çok kötüydü, çok üzülüyodum. En azından şuan acı çekmiyor. Ben 20 yaşındayım köpeğimde 17 yaşındaydı. Normalde 13 yıl kadar yaşıyolarmış, benim can dostum 17 yıl yaşadı. Ben gözümü açtım o köpekle büyüdüm. Hergünüm onunla geçti. Küçüklüğümden beri yanımda olduğundan bu duruma alışamıyorum. Çok fazla güzel günlerim geçti onunla gerçekten kabullenemiyorum bu durumu.Şaka gibi geliyor.

Allah kimseye bu acıyı vermesin gerçekten çok kötü bir durum.İnsanlarla hayvanların yerini ayırt edebilicek birisiyim.

Yorum yazıcak arkadaşlarda lütfen dahada üzücek bişeyler yazmasınlar.

Ben ve Lucky

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM  Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM

Can dostum Lucky'nin Alanya kalesinden Alanya'ya bakarken

Can dostumun Yavru hali ve annesi

Bu elimdeki başka bir yavru, Lucky annesinin yanında süt emiyor fotoğrafta.

Toplamı oynamaya çalışıyor burda anlamadım

Keşke benden önce ölmeseydin be yavrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Mart 2016; 18:53:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köpeğinizi Kaybetmenin Yasını Tutmak

Köpeğinizi kaybetmek, derin bir üzüntü ve kayıp hissine neden olabilecek yıkıcı bir deneyimdir. Bu duygularla başa çıkmak zorlu bir yolculuk olabilir ve zaman alabilir.

Üzüntünün Aşamalarını Anlayın

Yas tutmanın herkes için farklı olduğu unutulmamalıdır. Yine de genellikle şunları içeren birkaç aşamadan geçersiniz:

• İnkar: Kaybı kabul etmekte zorlanma
    • Öfke: Köpeğinizin ölümüne neden olanlara veya duruma karşı öfke hissetme
    • Pazarlık: Köpeğinizi geri getirmek için her şeyi yapmaya istekli olma
    • Depresyon: Derin bir üzüntü ve umutsuzluk dönemi
    • Kabul: Kaybı kabul etme ve yas tutma sürecini yönetmenin yollarını bulma

Yasınızı Sağlıklı Şekilde Ele Alın

Yasınızı sağlıklı bir şekilde ele almak önemlidir. İşte yardımcı olabilecek bazı ipuçları:

• Duygularınızı kabul edin: Yasınızı gizlemeyin veya bastırmayın. Hüzün, öfke ve diğer duygularınızı hissetmenize izin verin.
    • Başkalarıyla konuşun: Güvendiğiniz arkadaşlarınızla, aile üyelerinizle veya bir terapistle konuşmak duygularınızı işlemenize yardımcı olabilir.
    • Anılarını onurlandırın: Köpeğinizin anılarını bir albüm oluşturarak, özel bir eşyasını saklayarak veya onların adına bir bağış yaparak onurlandırabilirsiniz.
    • Kendinize iyi bakın: Yas tutarken fiziksel ve duygusal sağlığınıza iyi bakmak önemlidir. Düzenli yemek yiyin, yeterince uyuyun ve egzersiz yapın.

Yardım İstemekten Çekinmeyin

Yas tutmak zorlu bir deneyim olabilir. Eğer bunalmış veya başa çıkamazsanız, profesyonel yardım istemekten çekinmeyin. Bir terapist, duygularınızı işlemenize ve yasınızı sağlıklı bir şekilde yönetmenize yardımcı olabilir.

Zaman İyileştirir

Köpeğinizi kaybetmenin acısını tamamen unutamayabilirsiniz. Ancak zaman, yasanızın yoğunluğunu azaltacaktır. Hafızaları hala sizinle olacak ve onları sevgi ve özlemle hatırlamayı öğreneceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benimde muhabbet kuşum 6 yasında olmuştu

• Kedi kopek kaybi harbi cok zordur benimde kedim ölmüştü gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

Benimde muhabbet kuşum 6 yasında olmuştu

Geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok zor bi durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

İki buçuk saat önce köpeğim öldü, çok üzülüyorum, bi yandanda seviniyorum.Çünkü son 2 haftadır durumu çok kötüydü, çok üzülüyodum. En azından şuan acı çekmiyor. Ben 20 yaşındayım köpeğimde 17 yaşındaydı. Normalde 13 yıl kadar yaşıyolarmış, benim can dostum 17 yıl yaşadı. Ben gözümü açtım o köpekle büyüdüm. Hergünüm onunla geçti. Küçüklüğümden beri yanımda olduğundan bu duruma alışamıyorum. Çok fazla güzel günlerim geçti onunla gerçekten kabullenemiyorum bu durumu.Şaka gibi geliyor ama Allah a binlerce kere şükrediyorum ailemden birine bişey olmadıgı için.

Allah kimseye bu acıyı vermesin gerçekten çok kötü bir durum.İnsanlarla hayvanların yerini ayırt edebilicek birisiyim.

Yorum yazıcak arkadaşlarda lütfen dahada üzücek bişeyler yazmasınlar.

Üzüldüm başın saolsun acaba niçin öldü hastalıktanmı yoksa yaşlı olduğu içinmi

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Kedi kopek kaybi harbi cok zordur benimde kedim ölmüştü gecmis olsun

Saolun, gerçekten zor bir durum, sizede geçmiş olsun.

Yazmayı unutmuşum benimde bi kedim var, sokak kedisi yavruyken oturdugumuz binanın ikinci katından kurtarmıştık. Çocuklar poşete koyup atmış, nekadar merhametsiz insanlar var. oda yaklaşık 7 yaşında çok şükür hala sağlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 3 Mart 2016; 23:36:23 >
  • Hayvan olması fark etmez, hayvanlar çoğu insandan daha iyi dost olabiliyorlar bizlere. O da bir can, geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Hem yaşlılık hem hastalık diyelim. Böbreklerinde iltihaplanma olmuştu veterinere götürüyorduk ameliyat yapmamız gerekiyor dedi ama morfin verirsek yaşlılıktan uyanamama riski var dediler. Bugün 3 tane iğne yapıldı birde serum verilmişti ateşini düşürmek için, sonra duruma göre ameliyat edilicekti. Son 1 haftadır yürüyemiyordu, bugün işte 1 haftadır ilk defa yürümeye çalışmıştı.kalktı 5 6 adım attı sonra oldugu yerde yığıldı ağzından salyalar akmaya başladı öldüğüne inanamadım sevmeye başladım ama hiç bir tepki vermedi. Şuan gene ağlamaya başladım Allahım kimsenin başına vermesin.

• Aynen dediğiniz gibi hocam, çevremde beş para etmez insan demeye bin şahit isteyen tanıdıklarım var. Onlara bişey olsa bu durum kadar üzülmezdim

• yeni insanlar gelir ama yeni hayvan gelmez geçmiş olsun içinde hep bir eksiklik hissedeceksin

• Vendetta kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Hala kabullenemiyorum, düşündükçede canımdan can gitmiş gibi üzülüp ağlıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üzülerek söylüyorum ki onu unutman çok zor,başın sağolsun,üzücü bi durum

Yaşanmışlık çok fazladır,evde bi boşluk olmaması adına bi köpek daha edinebilirsin.İstanbuldaysan kadıköyde çok güzel sahipsiz yavrular var.Bilgin olsun

Yukarıdaki arkadaşın yorumuna kesinlikle katılıyorum.Bu varlıklar bir çok insandan daha insan,bir çok dosttan daha dost

Tekrardan geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 4 Mart 2016; 0:37:29 >
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam. Çok zor ve üzücü bir durum. Son 3 aydır artık balkına çişini yapmaya başlamıştı. Tutamıyordu artık. Günde 3 kere gezdirmeye çıkartırdım ama çoğu zaman balkona gidip çişini yapardı. Birgün benim odama gelmişti, çıkmak istediğini anlamıştım. Tam üstümü giyinirken çişini tutamamıştı odama çişini yapmıştı. Çok sinirlenmiştim bağırmıştım ona. Öyle vurma dövme gibi huylarım yok, sadece bağırmıştım şuan çok pişmanım, keşke yaşasada odamın her yerini pisletse.

Bu arada istanbulda değil, Alanyadayım ama şuan için almayı düşünüyorum.Birgün oda ölücek ben daha çok üzülücem cesaretim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Mart 2016; 0:14:00 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başın sağolsun dostum. :(
  • Allah razı olsun dostum.

• evcil hayvan sahiplenmeme sebebim
  • 17 yıl bir köpek için çok fazla bir yaş eminim çok acı çekiyordur.Ki insan yaşıyla 90lı yaşlara denk geliyo sanırım. Yavrusu torunu felan varsa onları büyüt.

• Sevdiğim bi hayvanın ölmesine dünyadaki insanları %99u nun ölmesinden daha çok üzülürüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç yaşamadım ama aşırı hayvansever birisi olarak tahmin edebiliyorum yaşadığınız üzüntüyü.Allah sabır versin olmuşla ölmüşe çare yoktur. :(
  • Sen ne güzel insansın. Allah sen gibilerini başımızdan eksik etmesin.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.