Şimdi Ara

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
2
Favori
12.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başın sağolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • bu acıyı çabuk unutmak için hayvanlarımı yavrulatıyorum. onların yavruları beni rahatlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: Atkna

En kötüsü de eve geldiğindeki o boşluk. Gözlerinin onu araması filan..

Eve birisi geldiği zaman kapı sesini dugup koştura koştura gelirdi eskiden. Son zamanlarda kulaklarıda az duyuyordu eve geldiğim zaman kapıyı sert kapatırdım duyup gelsin diye.

Şimdi ne olucak kim gelicek , boşlkukta kalmış gibi hissediyorum.

Başın sağ olsun hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

bu acıyı çabuk unutmak için hayvanlarımı yavrulatıyorum. onların yavruları beni rahatlatıyor.

Köpeğimiz son 7 yılda yavrulama riski olmasa zaten yavrulatırdık ama işte yaşlılık dolayısıyla çok riskliydi. Ameliyat olması gerek ama anestezi verirsek uyanamama riski var dediler. Hasta olmuştu, serum ve iğneler yapılıyodu acı çekmemesi için. Allaha şükür acısız bir şekilde kıvranmadan öldü.Ya ölemeseydi, ya can çekişseydi diyip kendimi teselli ediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

En kötüsü de eve geldiğindeki o boşluk. Gözlerinin onu araması filan..

Eve birisi geldiği zaman kapı sesini dugup koştura koştura gelirdi eskiden. Son zamanlarda kulaklarıda az duyuyordu eve geldiğim zaman kapıyı sert kapatırdım duyup gelsin diye.

Şimdi ne olucak kim gelicek , boşlkukta kalmış gibi hissediyorum.

Başın sağ olsun hocam..

Teşekkür ederim hocam.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Zaman her şeyin ilacı yas tutmam pek doğal. Allah sabır versin

• köpek de artık aileden değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Zaman her şeyin ilacı yas tutmam pek doğal. Allah sabır versin

Amin hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

köpek de artık aileden değil miydi?

Tabikide öyleydi hocam, ben üzüntüden ne yazdıgımı bilmiyordum dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Mart 2016; 18:58:49 >
  • Fotoğrafları yükledim arkadaşlar. İlk mesajımda.
  • Köpek sahiplenme imkanımız olmadı, apartman yaşantısı yüzünden. Köyümüz var ancak çay zamanı ve yazın gidiyoruz köye, sürekli orada değiliz. En çok istediğim şeylerin başında geliyor köpek sahiplenmek, bu yazın Labrador Retriever ile bu hayalimi gerçekleştireceğim. Babam köyde kalacağı için bir sorun olmayacak. Benim de en büyük çekincem bu canların eninde sonunda öleceği, Labrador 10-12 yıl yaşıyor bu süreçte resmen aileden biri olur o. Ölümünü kaldırabilir miyim bilmiyorum ancak gülü seven dikenine katlanır misali, bu gerçeği unutup bir köpek sahibi olacağım.

Senin için de çok üzüldüm dostum, köpekle beraber büyümüşsün bir de çok zor bir durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Köpek sahiplenme imkanımız olmadı, apartman yaşantısı yüzünden. Köyümüz var ancak çay zamanı ve yazın gidiyoruz köye, sürekli orada değiliz. En çok istediğim şeylerin başında geliyor köpek sahiplenmek, bu yazın Labrador Retriever ile bu hayalimi gerçekleştireceğim. Babam köyde kalacağı için bir sorun olmayacak. Benim de en büyük çekincem bu canların eninde sonunda öleceği, Labrador 10-12 yıl yaşıyor bu süreçte resmen aileden biri olur o. Ölümünü kaldırabilir miyim bilmiyorum ancak gülü seven dikenine katlanır misali, bu gerçeği unutup bir köpek sahibi olacağım.

Senin için de çok üzüldüm dostum, köpekle beraber büyümüşsün bir de çok zor bir durum bu.

Sahiplenin hocam, inanın herhangibir insanla kurucagınız dostluktan bin kat daha iyi olur. Sadakati size karşı hiç bir zaman eksilmez.Allah inşallah o güzel olucak günleri size kısmet eder.

Saolun var olun hocam.Bende çok üzüldüm kardeşim, dostum herşeyimdi o benim.Ama böylesi onun için çok çok iyi oldu.Nekadar baksak etsekte o acı çekiyordu.Ameliyat olması gerekiyor dediler, vericeğimiz narkozdan sonra birdaha uyanamam riski çok yüksek dediler.Yaptırmadık. Serum taktık, iğne yaptırdık, son günlerini acısız bir şekilde yaşadı ve acı çekmeden kıvranmadan öldüğü içinde çok mutluyum.

• Hayvanlar insanlardan daha zararsız,başın sağ olsun!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch0pin

Hayvanlar insanlardan daha zararsız,başın sağ olsun!!!

Allah razı olsun .Dediğiniz gibi hiç bir hayvan sebepsiz yere hiç bir insana eziyet etmiyor, zarar vermiyor.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    benimde muhabbet kuşum gece 3 sularında ölmüştü 6 ya kadar boş boş oturup ağlamıştım.Çok acı bir duygu Allah korusun ailemizden birini kaybetsek kim bilir ne olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 4 Mart 2016; 22:27:30 >
  • geçmiş olsun
  • Geçenlerde annesi tarafından terk edilen birkaç haftalık yavru kediyi eve alıp bakmaya çalışmıştım ama yaşatamadım. Ben de onun ölümüne üzülüyorum.
  • Benim de Fıstık adında köpeğim gençlik hastalığından ölmüştü, Kök Tengri kimsenin başına vermesin, zor bir durum.
  • Zamanla alışıyorsun, vakit kaybetmeden aynı cins yavru alıp büyütmeye başla. adıda aynı olursa 3 aya diğerini unutursun. aynı cins hayvanların hareketleri hep karakteristiktir.

• Başın sağolsun, ağzı var dili yok, kendi kendine diyorsun acaba bunu engelleyebilir miydik vs vs...

ben de nedense yer yer hayvanlara insanlardan daha çok üzülüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.