Şimdi Ara

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
2
Favori
12.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başın sağolsun bende bir kaç tane baktığım sokak kedisini kaybettim kolay değil hala da bakıyorum tek basına atlatmaya çalışma bence yıpratabilirsin kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Dostum başın sağ olsun. Çok üzüldüm. Benimde 2014 senesinin eylül ayında muhabbet kuşum ölmüştü. 3 senelikti, annemler doğum günümde almış. Sanırım dershaneden çıkmış eve geliyordum o zamanlar. kapıyı açtım beni kuş sesi karşıladı şöyle kafamı içeri sokup içeri baktım, kafeste bi kuş. İlk tepkim yüzümü ekşitmek olmuştu :) hayvanları kesinlikle severim, beslemeyi, ilgilenmeyide severim ama bir gün ölecekleri gerçeğini hatırladıkça besleme konusunda çekimser davranıyorum ama almışlardı işte ne yapacaktık salacak halimiz yoktu ya, kısa zamanda alıştım valla. Adı Paşa'ydı. Bazen onun bağırıp, çığırıp sinir ettiği olurdu kafese çok bağlı kalmamıştı çünkü, sürekli dışarıdaydı sadece gece uyurken kafese koyardık. sık sık gün içinde kafesten çıkarırdık ama bi işimiz varsa koyardık, deli gibi bağırırdı bu sefer çok sinir ederdi. bazende kafesten onu alıp ben sinir ederdim hayvan beslemek güzel ama meşakatli, sabır isteyen bi iş aynı zamanda. ölümünden 1, 1.5 hafta önce bi halsizlik aldı kuşumuzu, veterinere götürdük ilaçlar, vitaminler falan aldık. öldüğü günün sabahı çok iyiydi, güzel toparladı kuşumuz dedik, ciklemeye falan başlamıştı, sevindik ama akşama ne olduysa yine ayakta duramaz hale geldi kuşum yemin ediyorum size o son nefes kısmını elimde verdi kuşum. hani o can çıkma kısmında canlılar deli gibi savurur ya kendilerini işte o oldu kuşumda sonra aman maman diyip elime aldım o son boynunun parmağına devrilişi falan çok kötüydü yaa off.... işte o ilk paşa'yı gördüğümdeki verdiğim tepki bunun içindi. ve o dediğim olmuştu. ölmüştü ama biz gagasını açıp su falan vermeye çalıştık, ne bileyim belki bi ihtimal diye düşünerek uğraştık işte, geri döner belki diye, biliyorduk geri gelmeyeceğini ama ne biliyim ya. bu yüzden ben hayvan besleme konusunda çok çekimserim. ama kendime söz verdim, ben hayalleri, hedefleri olan birisiyim olur da bu hedeflerime erişirsem büyük paralar kazanırsam barınaklara yardım, çiftlik açma, büyük barınaklar kurma gibi hayallerim var of bunu yazarken bile bazen durup paşa'yla olan anırlarımı andım. tekrar başın sağ olsun dostum, çok üzücü ama elden bir şeyde gelmiyor ne yazık ki. takma kafana, üzülme, unutursun gibi şeylerde demeyeceğim. böyle bir şey elde değil çünkü. şu zamana kadar senin dostun olmuş, belkide en yakın dostunu kaybettin ne denir kii

Allah razı olsun hocam. Sizinnde başınız saolsun gerçekten üzüldüm bende. Sizinde dediğiniz gibi hayvan beslemek çok sabır ister. Çok üzüldüm sizin için.

Allah hayallerinizi gerçekleştirmenizde umarım yardımcı olur size.

Çok sağ olun hocam, sizden de Allah razı olsun

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Ansızın hastalandı üşüyordu hep sıcak bir yer istiyordu.İlaçlar işe yaramadı dışarıdayken telefonum çaldı annem arıyordu ağlıyordu limon elinde can çekişiyormuş.Eve geldiğim de ölmüştü. Babam bahçeye gömmeye götürürken öyle bi ağlamıştım ki aklımdan hiç çıkmıyor o dakikalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpek olan eve melek girmezmiş.ne diyim bilemedim.başın saolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

köpek olan eve melek girmezmiş.ne diyim bilemedim.başın saolsun.

Böyleleri de yaşıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorindochi

Başın sağolsun bende bir kaç tane baktığım sokak kedisini kaybettim kolay değil hala da bakıyorum tek basına atlatmaya çalışma bence yıpratabilirsin kendini

Allah'a şükür şimdi daha iyiyim hocam.Allah razı olsun.

Sizinde başınız saolsun.Şuanki baktıgınız kediye Allah uzun ve sağlıklı ömürler verir inşallah.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Umarım ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Ansızın hastalandı üşüyordu hep sıcak bir yer istiyordu.İlaçlar işe yaramadı dışarıdayken telefonum çaldı annem arıyordu ağlıyordu limon elinde can çekişiyormuş.Eve geldiğim de ölmüştü. Babam bahçeye gömmeye götürürken öyle bi ağlamıştım ki aklımdan hiç çıkmıyor o dakikalar.

Akıllardan çıkmaz hocam, benimde hala gözümün önüne geliyor ama 5 gün geçti üstünden, eskisi gibi değilim artık.

Bu arada başınız saolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrb

köpek olan eve melek girmezmiş.ne diyim bilemedim.başın saolsun.

Oda bırakın bizim problemimiz olsun.Siz almayın evinize köpek.

Bu arada Allah razı olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

4.5 yaşında henüz. Sarman cinsi, sokaktan aldık. Adı Ziya :)

Cok sirinmiş. Kendimi bildim bileli hayvanları cok severim, sirin bulurum zaten de Allah uzun omurler versin. İsmi de guzelmiş. :)

• Naega- kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :) Daha eve ilk getirdiğimizde televizyonda Münir Özkul Şener Şen'e ziyaaaa ziyaaaa diyordu, biz de başta yalandan ziyaaaa ziyaaa derken adı Ziya kaldı :)

• Ölen hayvanları ne yapıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.