Şimdi Ara

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
2
Favori
12.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet yapar

Hocam benimde gözlerim doldu 2 tane cennet papağınım vardı birisi geçen 15 tatilde ölmüştü 1 hafta ağlamıştım en çok koyan da 5 yıl baktığım ölünce oldu yaz tatilinde köydeydim kuş evdeydi evdekiler ceyranda bırakmış beni aradılar köyde rezil olmayayım diye tuvalete gidip ağlıyordum :( evdekilerede çok sinir olmuştum

Başınız sağ olsun hocam. Uzun süre beraber olunca ayrılığın üzüntüsüde çok kötü oluyor hocam. Tekrardan başınız sağ olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadigrat

Başın saolsun dostum.

Allah razı olsun hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: reodentreomantik

Kopekleri severim benimde var köpeğim o konuşamasa bile gözlerinin içine baktığımda bana ne kadar sadık olduğunu görüyorum.Bir çok insandan iyidir hayvanlar en azından insana ihanet etmez arkasından iş çevirmez.Canın sıkıldığında yanına gidersin seversin gezdirirsin.

Aynen dediğiniz gibi hocam, 1 köpeğin dostlugunu 1000 insanın dostuluğuna tercih ettircek insanlar var çevremde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: 36

Sırf konuşamadığı için dertleşmediğiniz için koyuyor hep üzüldüm

Aynen öyle hocam. Ah bi dili olsada konuşabilseydik. Bakışları aklıma geldi şimdi gene gözlerim doldu.

Anlıyorum , inş yakın Zaman da az daha unutabilirsiniz . Unutmasınız bile acınız hafiflesin. Yerini dolduracak başka köpek alırsanız ilk hafta zor sonra alışmaya başlarsınız bence. Tabii düşünüyorsanız sizi. İçin iyi olabilir

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler ediyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz Thad

14 yıllık kuşum öldüğünden beri eve balık bile almıyorum.

Başınız sağolsun hocam, üzüldüm :(

quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Kendi köpeğim ölmüş kadar üzüldüm Başınız sağolsun bu hayatta köpekleri çok sevdim onlarda beni sevdi hiç değilse sırtımdan hiç ısırıp havlamadılar, insanlar dahaçok havladı be albayım

Allah razı olsun hocam. Aynen dediğiniz gibi 1 köpeği 1000 tane insanın dostluğuna tercih ettiricek insanlar var çevremde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 6 Mart 2016; 21:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

Cidden, seni anlamaya duygularım yetmez ama en azından büyük bir acı yaşadığını düşünüyorum. Basın sağolsun. Bu arada bence o mutlu öldü çünkü senin gibi bir dostu vardı..

Allah razı olsun hocam. Duygularım yetmez diye düşünmeyin, eğer bir gün olurda sizde bir köpek sahibi olursanız inanın duygularınız sizinde çok değişir.

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise
    İki buçuk saat önce köpeğim öldü, çok üzülüyorum, bi yandanda seviniyorum.

Seni çok iyi anlıyorum benimde 3.5 yasında bir kedim var.

Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin hocam.

• Benimde sokaktan bulduğum bir tekir kedi var, geçen nisan ayının son günü aldım onu eve, bir gün dursun çok küçük sonra bırakırım diye, o bir gün oldu 12 ay, nasıl geçti anlamadım.

Ama hayvan bana bağımlı, resmen uyuşturucu krizi geçiyor beni görünce, her saniye yanımda su içmeye gidiyorum geliyor, tuvalete gidiyorum kapıyı tırmıklıyor, eve geliyorum kapıda karşılıyor, elimi uzatsam deli gibi yalıyor, miyavlayıp mırrlıyor, evde kimseyi öptürmez vede çok sevdirmez, ben her yerinden öpüyorum özelliklede gıdısından tutup öpüyorum, seviyorum hayvan coşuyor.

İnşallah uzun bir ömrü alır ama hayvan beslemek bu zaten, hevesle aldığın hayvanı sevgiyle büyütürsün, ama patlamaya hazır bir bomba gibi olur, öldüğünde ise pişmanlık duyarsın çok üzülürsün

• Onun öldüğüne değil, onu bir daha göremeyeceğin için üzülüyorsun. Üzüldüğün şey o değil, kendinsin.

Bizim komşumuz vardı, 60 yaşlarında bir kadın köpeği ölünce "hayatımda ilk kez psikologa gittim, o da köpeğim ölünce" demişti. Onu unutmanın yolu yeni bir köpek almak, ona benzer bir köpek almana gerek yok. Sevgini verebileceğin başka bir köpek alabilirsin. 17 yıl gayet iyi yaşamış, ona verilen yaşamı güzel geçirebildiyse ne mutlu.
  • adam tek kalemde insanların %99'una sövmüş insanlar da bunu beğenmiş. dünya çok garip...
  • Başın sağolsun hocam.
    Bende bugün hamsterımı kaybettim. 2 yıldır evimizde bir fert gibiydi ne zaman moralim bozuk olsa yanıma alıp severdim yanımda uyurdu. Bugün alt üst oldum resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Dostum başın sağ olsun. Çok üzüldüm. Benimde 2014 senesinin eylül ayında muhabbet kuşum ölmüştü. 3 senelikti, annemler doğum günümde almış. Sanırım dershaneden çıkmış eve geliyordum o zamanlar. kapıyı açtım beni kuş sesi karşıladı şöyle kafamı içeri sokup içeri baktım, kafeste bi kuş. İlk tepkim yüzümü ekşitmek olmuştu :) hayvanları kesinlikle severim, beslemeyi, ilgilenmeyide severim ama bir gün ölecekleri gerçeğini hatırladıkça besleme konusunda çekimser davranıyorum ama almışlardı işte ne yapacaktık salacak halimiz yoktu ya, kısa zamanda alıştım valla. Adı Paşa'ydı. Bazen onun bağırıp, çığırıp sinir ettiği olurdu kafese çok bağlı kalmamıştı çünkü, sürekli dışarıdaydı sadece gece uyurken kafese koyardık. sık sık gün içinde kafesten çıkarırdık ama bi işimiz varsa koyardık, deli gibi bağırırdı bu sefer çok sinir ederdi. bazende kafesten onu alıp ben sinir ederdim hayvan beslemek güzel ama meşakatli, sabır isteyen bi iş aynı zamanda. ölümünden 1, 1.5 hafta önce bi halsizlik aldı kuşumuzu, veterinere götürdük ilaçlar, vitaminler falan aldık. öldüğü günün sabahı çok iyiydi, güzel toparladı kuşumuz dedik, ciklemeye falan başlamıştı, sevindik ama akşama ne olduysa yine ayakta duramaz hale geldi kuşum yemin ediyorum size o son nefes kısmını elimde verdi kuşum. hani o can çıkma kısmında canlılar deli gibi savurur ya kendilerini işte o oldu kuşumda sonra aman maman diyip elime aldım o son boynunun parmağına devrilişi falan çok kötüydü yaa off.... işte o ilk paşa'yı gördüğümdeki verdiğim tepki bunun içindi. ve o dediğim olmuştu. ölmüştü ama biz gagasını açıp su falan vermeye çalıştık, ne bileyim belki bi ihtimal diye düşünerek uğraştık işte, geri döner belki diye, biliyorduk geri gelmeyeceğini ama ne biliyim ya. bu yüzden ben hayvan besleme konusunda çok çekimserim. ama kendime söz verdim, ben hayalleri, hedefleri olan birisiyim olur da bu hedeflerime erişirsem büyük paralar kazanırsam barınaklara yardım, çiftlik açma, büyük barınaklar kurma gibi hayallerim var of bunu yazarken bile bazen durup paşa'yla olan anırlarımı andım. tekrar başın sağ olsun dostum, çok üzücü ama elden bir şeyde gelmiyor ne yazık ki. takma kafana, üzülme, unutursun gibi şeylerde demeyeceğim. böyle bir şey elde değil çünkü. şu zamana kadar senin dostun olmuş, belkide en yakın dostunu kaybettin ne denir kii

Allah razı olsun hocam. Sizinnde başınız saolsun gerçekten üzüldüm bende. Sizinde dediğiniz gibi hayvan beslemek çok sabır ister. Çok üzüldüm sizin için.

Allah hayallerinizi gerçekleştirmenizde umarım yardımcı olur size.

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Basin sagolsun ben de kopekleri cok severim.

Allah razı olsun hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

kuşum 10 yıl yasadı sonra öldü.baya kendıme gelememıstım.ama sonra geçıyor emın ol.geçecegini bil yeter

Başınız saolsun hocam. Bugünlerde daha iyiyim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Bazen hayvanlar insanlardan daha değerlidir, konunuzu görünce çok üzüldüm başınız sağolsun dile kolay 17 yıl olmuş. Bu yüzden evcil hayvan beslemek istemiyorum.

Allah razı olsun hocam :) Dediğiniz gibi 17 sene az bir süre değil gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Benim de bu yaz 2 yaşına girecek bi kuşum var adı da Paşa. Aynı senin anlattığın gibi benimki de. Bir gün kafesten geç çıkardım mı elimi gagalıyor pis şey.

Annem artık istemiyor ama onu çok serbest diye

Bu yaza kadar ya başkasına verirsin ya da camı açık unuturum diyor.

Başkasına da veremiyorum ya kötü davranırlarsa diye
    Bazen de öldüğünü görmekten daha iyi diyorum sahiplendirmek
    Bilmiyorum ne yapsam baktıkça üzülüyorum paşama

Öncelikle merhaba hocam. Öldüğünü görmekten daha iyidir başka birine sahiplendirmek emin olun. Bu arada o evde beslemeye çalışmayın artık kuşunuzu.En yakın zamanda iyi bakabilicek birine sahiplendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

Başın sağ olsun. Konuyu gördüm önceden beslemiş olduğum limon adlı muhabbet kuşum aklıma geldi. 4 yıl besledim aileden birisi olmuştu resmen evde girmediği bilmediği yer yoktu. Sabah kahvaltısı akşam yemeklerinde bile soframızda yeri olurdu kafesinden çıkarır makarna yiyorsam masaya makarnayı koyardım oda yerdi. :) Ne güzel günlerdi,çok özledim onu

Allah razı olsun hocam. Kuşunuza ne oldu peki ?
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Ayrılık üzücü olacak ama öyle yapacağım. Nereden bulabilirim sahip acaba? Sahiplendirme sitelerinde iyi bakacak insanlar oluyor mudur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çam ağacı

ALLAH rahmet eylesin kardeşimbende bilirim o duyguyu

Allah razı olsun kardeşim. Sizindemi baktığınz bir dostunuz vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

Benimde sokaktan bulduğum bir tekir kedi var, geçen nisan ayının son günü aldım onu eve, bir gün dursun çok küçük sonra bırakırım diye, o bir gün oldu 12 ay, nasıl geçti anlamadım.

Ama hayvan bana bağımlı, resmen uyuşturucu krizi geçiyor beni görünce, her saniye yanımda su içmeye gidiyorum geliyor, tuvalete gidiyorum kapıyı tırmıklıyor, eve geliyorum kapıda karşılıyor, elimi uzatsam deli gibi yalıyor, miyavlayıp mırrlıyor, evde kimseyi öptürmez vede çok sevdirmez, ben her yerinden öpüyorum özelliklede gıdısından tutup öpüyorum, seviyorum hayvan coşuyor.

İnşallah uzun bir ömrü alır ama hayvan beslemek bu zaten, hevesle aldığın hayvanı sevgiyle büyütürsün, ama patlamaya hazır bir bomba gibi olur, öldüğünde ise pişmanlık duyarsın çok üzülürsün

Allah uzun ömürler versin hocam kedinize. Benim kedim biraz asi. Sadece kendi istediği zaman yanımıza gelip kendini 1 2 dakika sevdirir sonra gider elletmez kendini. Ama çiftleşme dönemi geldiği zaman aynı sizin kediniz gibi 1 dakika ayrılmaz yanımdan

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

Onun öldüğüne değil, onu bir daha göremeyeceğin için üzülüyorsun. Üzüldüğün şey o değil, kendinsin.

Bizim komşumuz vardı, 60 yaşlarında bir kadın köpeği ölünce "hayatımda ilk kez psikologa gittim, o da köpeğim ölünce" demişti. Onu unutmanın yolu yeni bir köpek almak, ona benzer bir köpek almana gerek yok. Sevgini verebileceğin başka bir köpek alabilirsin. 17 yıl gayet iyi yaşamış, ona verilen yaşamı güzel geçirebildiyse ne mutlu.

Evet hocam, dediğiniz gibi. Ben onun ölmesine seviniyorum zaten.Durumu kötüydü son günlerde zaten.Kurtuldu artık acı çekmiyor.Bu yüzden mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murahe

adam tek kalemde insanların %99'una sövmüş insanlar da bunu beğenmiş. dünya çok garip...

Bakış açınıza bağlı bu durum.Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Ayrılık üzücü olacak ama öyle yapacağım. Nereden bulabilirim sahip acaba? Sahiplendirme sitelerinde iyi bakacak insanlar oluyor mudur?

İnanın hiç bilmiyorum hocam. Sitelerde vermek yerine tanıdıgınız birine verirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.