Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Kasım 2023; 12:14:25 >

• Hocam dediğiniz gibi kış yaklaşıyor öncelikli olarak rüzgar almayacak şeklide bir barınak yapmanız çok önemli.Sadece yağmur yağdığında değil rüzgardan da korunacağı bir yeri olması lazım.Onun haricinde bana biraz zayıf gibi geldi; resimde öyle gözüküyor.Eğer kuru mama yemiyorsa kemik kaynatıp içerisine de ekmek doğrayarak verebilirsiniz seveceğine eminim.Tedavi olarak iç parazitlerini yaptırmanızı öneririm.Hem yakınlaştığınızda sizin sağlığınız açısından hemde köpeğinizin sağlığı açısından.
  • Cİns konusunda net birşey söyleyemem ancak labradorluk var gibi. muhtemelen size geldiğinde 45 günlük civarındaydı, şuanda 5-6 aylık gibi duruyor.
    Aşılar konusunda, yavru köpekler kuduz-karma aşılarını mutlaka olmalı. Ayrıca ilerleyen dönemde her sene bu aşıları yaptırmanız gerekiyor. Bunun dışında 3 ayda 1 iç parazit(aşı veya hap) için veterinere gözükmesi gerekebilir.

Mutlaka bir barınak verin köpeğinize. Daha küçük olmasından dolayı şu hava şartlarında bile(geceleri) üşüme durumu olabilir. O nedenle korunaklı bir alanı olsun.
    Son olarak yıkama konusunda, şu aşamada havalar serinlemişken yıkamanızı pek önermem. Islak mendille sildikten sonra bebek pudrası ile pudralarsanız temiz olur. İlla yıkama isterseniz özel köpek şampuanı ile güneşli havada öğlen saatlerinde yıkayın ki köpek üşümesin.
  • Yikarsaniz eger yikadiktan sonra kuruyana kadar usumemesi gerek ona dikkat edin en basta.

Kuru mamanin icine kemik kaybatin suyunu mamaya katin. Yada konserve ile karistirin.

Rottweiler cinsi bi kopegim vardi ona su sekil bi mama hazirliyordum. Kuru mama kemikle beraber haslanmis makarna tat vermesi icin ufak et oarcalari oluyordu. Daha sonra yumurta kiriyordum icine kabuklarini iyice toz haline getiriyordum onuda katiyordum. Bi kadik yogurt atiyordum bunlari karistirip veriyordum. En kemiklerine faydaliydi hemde buyumesine. Kendini belli ediyordu.

Bu dedigim mesakkatli is. He benim zamanim vardi canimda istiyordu ugrasmayi ugrasiyordum ben. Unutnadan ekmek oarcasida atiyordum. Aklima geldide simdi keske yerim musait olsada bi rottweiler alsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.