Şimdi Ara

Kopegim ile ilgili sorunlarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler burası yerimidir degilmidir anlamadım yeni üyeyim kb. arkadaşlar size garip gelebilir ama gezerken sokakta yavru dişi golden buldum tasmasız taraksız tahminimce 1 aylık ya var yada yok sahibini sordum sorusturdum köy yeriydi kimse sahip çıkmadı annesini aradım bulamadım dışarda bırakmaya vicdanım el vermedi aldım kucagıma getirdim eve ilk günümüzü balkonda gecirdik sabaha dogru havlamalar ve aglaması tutu dışarı cıkardım biraz vakit gecirdik geri balkona getirdim durmuyor balkonda aşagı bahçeye bagladım kaçıp gitmesin başına bi gelmesin diye daha cok küçük baglamak istemiyorum ama onun iyligi için yapmam lazım diye dusunuyorum sizce bu dogrumudur bide pid pire ilacını yaptırdım veterinerden sonraki asılarınıda yaptıracagım fakat yaptırmadan dısarda beslemek saglıklı olmaz diyor bi çok kişi sizce dogrumu ailem zaten köpeğe karşı balkonda beslemek bana sıkıntı yaratıyor ne yapmalıyım

bu sevimli dostum benle vakit geçirdikten sonra kendisini işlerimden sebep ayrılmak zorunda kalıyorum aglıyıp sizlıyor masum masum bakıyor içim çızz ediyor nedir bu işi caresi abiler aplalarım saygılar hepinize yardımcı olmanızı rica ediyorum

burda havalar en düşük 3 4 derece oluyor onun için sogukmudur bu hava nasıl bakarım bu ufaklıga duzgun bakacak guvenenilir verebilecegim kimsede yok elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum oda bi can sonucta

bide severken sürekli isirmaya çalışıyor bildigim kadarıyla uyusal bir cinsdi nedeni nedir

Nasıl tuvalet egitimi verebilirim sabah 11 de ise gidip gece 11 de isten geliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aylik kopek ise ya da o kadar kucuk ise basin dertte.

Sorularin cevaplari var kisa kisa yazacagim mobildeyim.

Isirmasi en az 5 ay daha devam eder disleri kasinir sut disleri cikiyor cunku. Isiracagi bir seyler vermelisin kemik gibi. Kalin bir sey.

Asilarini yaptir 1 aylik kopek soguk havada durmaz eve almalisin tubalet egitimi bu aylarda verilmez istesende ogrenemez en az 3 aylik olmali. Kaslari gelismedigi icin oldugu yere yapar kizma dovme.

12 saat ara cok fazla ilgilenilmiyorsa ailende uzaksa baglanmadan adam gibi birine sahiplendir hayvanda sende kurtul senin istemen onemli degil gorunuyor ki hayvana vaktin yok o hayvan sana baglandimi psikolojisi etkilenir veremezsin ustune birde sende etkilenirsin.

Dediklerim ciddidir. 3 tane kopegim var su an hali hazirda aktiv olarak 3 senedir de kopek beslemekteyim cok tecrubeli degilim ama kopek forumlarindan edindigim tecrubeleride aktardim.

• Bağlamak sıkıntıli bir is anladim ama sabah 7 ile 8 oglene dogru 10 ila 11 öğlenden sonra 3 ve 5 son olarak gece 11 de isten gelince ben ilgileniyorum kardesim yardimci oluyor ve sadece biz yokken bağlı kalıyor biz yanindayken serbet birakiyoruz yine ayrilirken üzülüyor bu sekilde yine kötümü onun icin asilarini vurdurcam yarin kalsada sahiplendirsemde 3 5 kurus gidicek diye bi candan vazgecilmez virüs bulasirsa dönüşü zor bir yol dedi bu gun veteriner kaliteli mama aldim bu sekilde besliyoruz suan ama yinede iyi birisi bulursam onun iyligi icin sahiplendiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ali34 -- 25 Şubat 2017; 1:48:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.