Merha dh ciler benim bir köpeğim oldu ama köyde ben ise istanbuldayım size sormak istediğim soru :köpeğim beyaz fakat hangi cins olduğunu bilmiyorum acaba hangi cinsdir?
birde köpeğin aşıları ve mamaları hakkında birşey bilmiyorum yardım edermisiniz??
KÖPEKLER HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK YARDIM EDECEK ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER
Resmini bile görmediğimiz köpeğin cinsini nasıl bilmemizi bekliyebilirsin ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Jruapic
Resmini bile görmediğimiz köpeğin cinsini nasıl bilmemizi bekliyebilirsin ki?
cinsini bilmenizi istemiyorum ama en azından bi tahmin gibi yani bende göremiyorum 3 ay boyunca göremeyeceğim zaten.
kardeşim köpeğin pitbull cinsi. öncelikle hayırlı olsun, inanılmaz güzel bir köpek cinsidir, herkes sizden korkar ve tüm kızlar sizle ilgilenmeye başlayacaktır.
ona iyi bakın.. sevgiler.
quote:
Orijinalden alıntı: witcher33
kardeşim köpeğin pitbull cinsi. öncelikle hayırlı olsun, inanılmaz güzel bir köpek cinsidir, herkes sizden korkar ve tüm kızlar sizle ilgilenmeye başlayacaktır.
ona iyi bakın.. sevgiler.
Kardeşim cevapladığın için teşekkürler. Pitbull cinsi olduğunu nasıl anladın ? gerçekten pitbullsa sevinirim..
witcher33W
kullanıcısına yanıt
bende merak ettim nasıl anladın pitbull olduğunu
aatalanteA
kullanıcısına yanıt
:) ...
quote:
Orijinalden alıntı: witcher33
:) ...
Ya YAŞIN KÜÇÜK YADA TROLL'sün.
O kopek değil kedi daha dikkatli bak
köpek diye koakrca satmışlar sana bence. Nasıl 1 sorubu beyaz köpegim oldu cinsi nedir ? Boyalı parcası var mı ? :)
Beyaz köpek çok pitbull olabilir ama pitbullsa sevinme cunku kopek konusunda deneyimsiz kelimesi bilesenin icin az kalır ve pitbull deneyimsiz bir sahip tarafından beslemez pitbull seni egitir desek yeridir. aklıma glen beyaz köpeklerin başında tabiki köpek dünyasının Kralı Dogo Argentino geliyor.
Dogo pitbull samoyed beyaz terrier Japon Spitz Köpeği malta köpeği pomeranian golden (bazı goldenlar beyazdır) alabay (eger buysa bin üzerine gez) buldog amerikan eskimo Bichon Frise eskimo köpegi hatta kangal bile olabilir. Köpegin beyaz olması pigment eksikligi demektir yani beyaz bir doberman yada rot bile olabilir.
Tabi köpekte olmayabilir.
Aşı konusunda söyle diyim 45 gunluk olana kadar kopusu evde tutuyorsun dısarı cıkarmıyorsun baska hayvanlara yanastırmıyorsun 45 gun kucaklayıp veterinere gidiyorusun ve ilk asısını vuruyor sanırım karmaydı ilk ası gerisini veterine r zaten sana soyleyecek su tarihte gel vs diye. mama işi bütçene gore degisir. Para basarım her gun et alırımd ersen kasaba ugra istedigini al :) premium dedigimiz iyi kalite mamalar (5 yıldız) ortalama 150-250 tl arası gider gelir. 6 yıldız mamalar 250 ++ 400 e akdar yolu var. Kısıtlı bütçeyle iyi bir mama istersen BonaCibo ve reflex mamaları fiyatlarına gore iyidir. Köpeginin cinsine gore mama secmelisin ve gozlemlemelisin mesela benım oglan fazla tavuk yiyince yaramıyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: aatalante
Aşı konusunda söyle diyim 45 gunluk olana kadar kopusu evde tutuyorsun dısarı cıkarmıyorsun baska hayvanlara yanastırmıyorsun 45 gun kucaklayıp veterinere gidiyorusun ve ilk asısını vuruyor sanırım karmaydı ilk ası gerisini veterine r zaten sana soyleyecek su tarihte gel vs diye. mama işi bütçene gore degisir. Para basarım her gun et alırımd ersen kasaba ugra istedigini al :) premium dedigimiz iyi kalite mamalar (5 yıldız) ortalama 150-250 tl arası gider gelir. 6 yıldız mamalar 250 ++ 400 e akdar yolu var. Kısıtlı bütçeyle iyi bir mama istersen BonaCibo ve reflex mamaları fiyatlarına gore iyidir. Köpeginin cinsine gore mama secmelisin ve gozlemlemelisin mesela benım oglan fazla tavuk yiyince yaramıyor :(
Çok teşekkür ederim. Sorum saçma ama bende köpeğiyimin ne cins olduğu bilmediğim için böyle sorum. Tekrardan teşekkürler.
Bu arada abi tam beyaz değilmiş yani krem rengi gibi açık sarı bayaz karışık'mış dedem dedi :)
goldan labrador tarzı bir sey yada kırma olabilir. Umarım iyi bakarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: aatalante
goldan labrador tarzı bir sey yada kırma olabilir. Umarım iyi bakarsın.
Teşşekür ederim. Ben kangal diye tahmin ediyorum.
Fotoğraf bir tek bende gözükmüyor heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
Fotoğraf bir tek bende gözükmüyor heralde
Fotoğraf yok bende bilmiyorum ne olduğunu merak ettiğim için bu konuyu açtım.
nesine3121N
kullanıcısına yanıt
işte köpeği görmeden cinsi hakkında yorum yapmak çok zor olur. 1 tane foto olsa yorum yapabilirdik
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
işte köpeği görmeden cinsi hakkında yorum yapmak çok zor olur. 1 tane foto olsa yorum yapabilirdik
Anladım kardeşim resim geldiğinde en kısa zamanda paylaşacağım.