Şimdi Ara

Köpeğim öldü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7 yaşındaki rottweilerımız Loco bugün öldü. İkindin üzeri abim yanına gidip sevmişti hiç bir sorunu yoktu zaten olsa anlardı çünkü hem Loco ya uzun süredir sahip olduğumuz için hemde abim köpekler konusunda çok iligli olduğu için bunu farkedebilecek düzeydeydi. Ayrıca dünde görevli abi bahçeye çıkarmış herhangi bir sorunu yokmuş gayet mutlu bir şekilde koşmuş oynamış. Akşam hiç ses çıkarmadığını farkettik(bahçede yuvası var etrafı telle çevrili ve istisnasız her ezanla havlar) ve acaba niye hiç havlamıyor diye şüphelendik. Akşamdan sonra biz iyicene şüphelenip bakmak için kalktığımız anda köpeğede sürekli bakan görevli abi gelip köpeğin öldüğünü söyledi.

Evimizin bulunduğu mahalle genelde müstakil evlerin olduğu bir yer ve hırsızlık olayları çok oluyor. Bizim köpekte hep havlar ve sadece bizim değil etraftaki evlere de hırsızların girmesini engellerdi. Acaba hırsızlar veya herhangi biri tarafından zehirlenmiş olabilir mi? Veya doğal yollarla mı öldü? Doğal yollarla öldüğünü düşünmüyorum çünkü daha öncede hastalanmaları vs. olmuştu ve ağlayarak bağırarak bize haber verirdi anlar veterinere götürürdük. Acaba bunu anlamamız için bir yol var mıdır?

Teşekkürler

• Oncelikle gecmis olsun veterinere goturun kan testi otopsi yapip bakarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahına sağlıklı olan hayvan, akşamına tak diye ölmez. Bana kalırsa ya gıda zehirlenmesi, ya da dediğin gibi kasıtlı şeylerden olabilir.
  • Başınız sağolsun hocam, çok kötü bir durum.

Otopsi yaptırırsanız bence neyden kaynaklı ölüm olduğu ortaya çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rraannaa

Merhaba

7 yaşındaki rottweilerımız Loco bugün öldü. İkindin üzeri abim yanına gidip sevmişti hiç bir sorunu yoktu zaten olsa anlardı çünkü hem Loco ya uzun süredir sahip olduğumuz için hemde abim köpekler konusunda çok iligli olduğu için bunu farkedebilecek düzeydeydi. Ayrıca dünde görevli abi bahçeye çıkarmış herhangi bir sorunu yokmuş gayet mutlu bir şekilde koşmuş oynamış. Akşam hiç ses çıkarmadığını farkettik(bahçede yuvası var etrafı telle çevrili ve istisnasız her ezanla havlar) ve acaba niye hiç havlamıyor diye şüphelendik. Akşamdan sonra biz iyicene şüphelenip bakmak için kalktığımız anda köpeğede sürekli bakan görevli abi gelip köpeğin öldüğünü söyledi.

Evimizin bulunduğu mahalle genelde müstakil evlerin olduğu bir yer ve hırsızlık olayları çok oluyor. Bizim köpekte hep havlar ve sadece bizim değil etraftaki evlere de hırsızların girmesini engellerdi. Acaba hırsızlar veya herhangi biri tarafından zehirlenmiş olabilir mi? Veya doğal yollarla mı öldü? Doğal yollarla öldüğünü düşünmüyorum çünkü daha öncede hastalanmaları vs. olmuştu ve ağlayarak bağırarak bize haber verirdi anlar veterinere götürürdük. Acaba bunu anlamamız için bir yol var mıdır?

Teşekkürler

zehirlemiş olabilirler. kimsenin günahını almak istemem ama hayvanları zalice zehirleyen insan çok gerçekten üzüldüm kardeşim köpeğin ve senin adına

• quote:

Orijinalden alıntı: Turşulu-Pasta

quote:

Merhaba

Teşekkürler

zehirlemiş olabilirler. kimsenin günahını almak istemem ama hayvanları zalice zehirleyen insan çok gerçekten üzüldüm kardeşim köpeğin ve senin adına
    katil uşak

• Basiniz sagolsun.Benim de hamsterim oldu 1 sene once,cok uzuyo insani gercekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kedim hamile mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ruhu saad olsun nur içinde yatsin

• quote:

Orijinalden alıntı: LAN !

ruhu saad olsun nur içinde yatsin
    Çok saolun hepiniz.

Gerçekten 7 yıldır bizdeydi hastalandığında birlikte sabahlardık annem en uslu oğlum diye severdi insan çok üzülüyor.

Otopsiyi bende düşündüm ama kesip biçmelerini istemiyorum hayvanı yok yere.

Nasıl bir insan bir hayvana böyle bir zarar verebilir aklım almıyor nasıl bir zihniyettir bu Allah aşkına...

• Off ne kadar koyar insana o.Çok üzüldüm ya

• quote:

Çok saolun hepiniz.

Gerçekten 7 yıldır bizdeydi hastalandığında birlikte sabahlardık annem en uslu oğlum diye severdi insan çok üzülüyor.

Otopsiyi bende düşündüm ama kesip biçmelerini istemiyorum hayvanı yok yere.

Nasıl bir insan bir hayvana böyle bir zarar verebilir aklım almıyor nasıl bir zihniyettir bu Allah aşkına...

Alıntıları Göster
    Hep havlıyor dedin rahatsız olan komşular zehirlemiş olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Yok zannetmiyorum genelde komşuları tanıyoruz rahatsız bile olsalar en fazla bize gelip şikayet ederler okadar insafsız değil hiç biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Alıntıları Göster
    Erken ölmüş.
  • Çok koşturdularsa kalp krizi geçirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord*

Erken ölmüş.

Bende hep onu düşünüp sinir oluyorum. Yani tamam bir gün ölücek ama ne biliyim hep hava ısınsında yıkayım diye düşünüyordum. Acaba soğukta kalırda donup ölür mü diye düşünüyordum. Böyle ne olduğunu anlamadan bide üstüne üstlük hiç bir sıkıntısı sorunu yokken ölmesi çok koyuyor insana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Çok koşturdularsa kalp krizi geçirebilir.

Bahçe içinde geziyordu kendisi özellikle koşturmuyoruz. Kendi haline bırakıyorduk oda çimler vs gezip kendi kendine dolaşıyordu. İlk fotoğrafı geçen hafta bahçede oynarken çekmiştim öyle çok koşacağı bir yer yoktu zaten.
  • quote:

quote:

Çok koşturdularsa kalp krizi geçirebilir.

Bahçe içinde geziyordu kendisi özellikle koşturmuyoruz. Kendi haline bırakıyorduk oda çimler vs gezip kendi kendine dolaşıyordu. İlk fotoğrafı geçen hafta bahçede oynarken çekmiştim öyle çok koşacağı bir yer yoktu zaten.

Alıntıları Göster
    Bugüz sizin oralarda şimşek yada gökgürültüsü oldumu ?

köpekler şimşek ve gökgürültüsünden çok korkar,kalp krizi geçirebilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord*

Erken ölmüş.

Bende hep onu düşünüp sinir oluyorum. Yani tamam bir gün ölücek ama ne biliyim hep hava ısınsında yıkayım diye düşünüyordum. Acaba soğukta kalırda donup ölür mü diye düşünüyordum. Böyle ne olduğunu anlamadan bide üstüne üstlük hiç bir sıkıntısı sorunu yokken ölmesi çok koyuyor insana.

Alıntıları Göster
    Çok üzüldüm dostum.Geçmiş olsun

• quote:

Bugüz sizin oralarda şimşek yada gökgürültüsü oldumu ?

köpekler şimşek ve gökgürültüsünden çok korkar,kalp krizi geçirebilirler.

Sabah çok erken saatlerde oldu ama ozaman gayet normaldi dediğim gibi akşama doğru abim gitti sevdi gayet normal olduğunu söylüyor. Bide gökgürültüsü bu yani koskoca kış geçti niye şimdi olsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albino Doberman

Çok üzüldüm dostum.Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    başın sağolsun. çok güzel bir köpekmiş. bakımlı da gözüküyor.. üzüldüm gerçekten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.