Şimdi Ara

Köpeğime isim önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Ne kadar şanslısın böyle güzel bir köpeğe sahip olduğun için. Yabancı isim, Nymeria, Sasha, Sarah ve son olarak Niki ; Türkçe isim, Tuana, Sahmeran. Ben yabancı bir isim koyardım, sonuçta buralı değil.

çok teşekkürler :) isim olarak Eva'da karar kıldık Eva Mendes beğendiğim bir oyuncu ve bayan köpüşümün ondan neyieksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Adını EVA koy, neden mi?

Dogo'ların menşeyi Arjantin ve Arjantin'in ünlü kadın sembollerinden,uğruna film,kitap,müzik yapılan Eva Peron'un adını koy.

Erkek olsaydı MARTİNEZ koy diyecektim,zira Dogo'ları labaratuarda bu hale getiren ve literatüre getiren Dr.Martinez'den ötürü.

Dostum bende bugün gün içinde iş yerinde arkadşlarla konuşurken karar kıldım Eva ismini koymaya ancak Eva Mendes den yola çıkmıştım sevdiğim bir oyuncu, Eva Peron da gayet mantıklı çok teşekkürler

• Benimde goldenim var adi efe Bencede kopekler bu tarz isimler daha tatli duruyo roxi falan degilde asya efe falan daha tatli

• fikir veren herkese teşekkürler Türkçe hoşuma giden bir isim bulamadık, küçük hnımın kökenide yabancı olduğu için Eva isminde karar kıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eazy e

Benimde goldenim var adi efe Bencede kopekler bu tarz isimler daha tatli duruyo roxi falan degilde asya efe falan daha tatli

Aslında bende çok istedim Türkçe isim olsun ama bir türlü beğenemedim, bizimkilerede beğendiremedik Eva da karar kıldık eva eva eva eva diyince bakıyor bakmayınca biraz çemkiriyorum eveeeaaa diye mecbur bakıyor

• eva ne ya değiştirin bence benim köpeğimin adı chivas , dişi bi dogom olsa adını ya koko yada ıce koyardım . .
  • hiç arama.. adını koymuşsun zaten : kuzum
  • rias koy
    temsili resim  Köpeğime isim önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeDaysGrace -- 3 Nisan 2013; 5:08:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorc_ist

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Ne kadar şanslısın böyle güzel bir köpeğe sahip olduğun için. Yabancı isim, Nymeria, Sasha, Sarah ve son olarak Niki ; Türkçe isim, Tuana, Sahmeran. Ben yabancı bir isim koyardım, sonuçta buralı değil.

çok teşekkürler :) isim olarak Eva'da karar kıldık Eva Mendes beğendiğim bir oyuncu ve bayan köpüşümün ondan neyieksik

Hayırlı olsun, uygun olmuş.
    Birkaç resim daha atarsanız konuya kuzunuzla ilgili süper olur. Çok tatlı gözüküyor çünkü.

• beybiliboy

• Doggy Dog (dagi dag diye seslenirsin)
  • Alice

• Fırtına.
  • çükübik

(bir dh efsanesi)
  • Saşa
  • bingildak

• benim kangalın adı zeyno'ydu. sende koyabilirsin:)
  • rokoko
  • Çok tatlı lan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.