Şimdi Ara

Köpeğime isim önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

Orijinalden alıntı: exorc_ist

quote:

mumuç

hocam anlamı nedir mumuç'un

bilmiyorum.

sibirya alman kırması dişi köpek besliyorduk yakın zamana kadar.bahçemizde bir köpek doğurup bir yavrusunu bırakmıştı saf kan birşeye benziyordu ama ilk günkü halini unutamam,fare kadardı ve tüm gücüyle ağlıyordu.çok üzülmüştüm ve bizim sibiryakurdu yalancı gebelik mi ne yaşıyordu veteriner sanırım böyle demişti memelerinden süt geliyordu ama doğum gebe değildi,kısmet o yavruyaymış aldık onu bizimki emzirdi büyüttü onu yeterince büyüdükten sonra kısırlaştırma merkezine vermiştik.

neden bunu anlattım o yavru köpeğe mumuç derdim çok tatlı ve masumdu.

cbs csb ve türevi değildir.

anladım hocam, benimde sibirya kurdum yalancı gebelik yaşamıştı bu cinslerde genetik heralde

• quote:

quote:

quote:

quote:

mumuç

hocam anlamı nedir mumuç'un

bilmiyorum.

sibirya alman kırması dişi köpek besliyorduk yakın zamana kadar.bahçemizde bir köpek doğurup bir yavrusunu bırakmıştı saf kan birşeye benziyordu ama ilk günkü halini unutamam,fare kadardı ve tüm gücüyle ağlıyordu.çok üzülmüştüm ve bizim sibiryakurdu yalancı gebelik mi ne yaşıyordu veteriner sanırım böyle demişti memelerinden süt geliyordu ama doğum gebe değildi,kısmet o yavruyaymış aldık onu bizimki emzirdi büyüttü onu yeterince büyüdükten sonra kısırlaştırma merkezine vermiştik.

neden bunu anlattım o yavru köpeğe mumuç derdim çok tatlı ve masumdu.

cbs csb ve türevi değildir.

anladım hocam, benimde sibirya kurdum yalancı gebelik yaşamıştı bu cinslerde genetik heralde

olabilir tribe girmişti oyuncak köpek vermiştik avunmuştu biraz sonrasında mumuç gelip derman olmuştu :)

• Aksaçlı
  • Yardirir
  • Ne kadar şanslısın böyle güzel bir köpeğe sahip olduğun için. Yabancı isim, Nymeria, Sasha, Sarah ve son olarak Niki ; Türkçe isim, Tuana, Sahmeran. Ben yabancı bir isim koyardım, sonuçta buralı değil.
  • Küheylan koy komik olur
  • adı dogo olsun
    rottwillerimin adı Rot'tu
  • yeşim yada zarife koy
  • Hayırdır köpeğin sana isim seçicekte önerimi istiyor
  • gav-ad
  • iyi bak ona, o daha bir bebek
  • aborjin
  • Leğen
  • kılçık
  • lessy yaazılışı yanlış olablir
  • mahmure

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dişi ise CESUR FATMA
  • Adını EVA koy, neden mi?

Dogo'ların menşeyi Arjantin ve Arjantin'in ünlü kadın sembollerinden,uğruna film,kitap,müzik yapılan Eva Peron'un adını koy.

Erkek olsaydı MARTİNEZ koy diyecektim,zira Dogo'ları labaratuarda bu hale getiren ve literatüre getiren Dr.Martinez'den ötürü.
  • Lucky

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamuran
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.