Şimdi Ara

Köpeğimin cinsi nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana sanki köpek değil de kedi gibi geldi
  • Hiç yavru köpek görmedin mi la sen. :)
  • UNUTMAYIN! HER KAPI ÖNÜNE BİR YEMEK VE BİR SU KABI!
    ONLAR O KADAR MUTLU OLUYORLAR Kİ SİZ BUNU YAPINCA (:

Şahsen bir insanı besleyeceğime 10 köpek beslerim daha iyi! O İNSAN DAĞA GİDİP ASKERİNİ VURABİLİYOR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bir kap su koymayı unutmayalım.
  • Kırmaymış

Kırma Olsa Ne Olacak?

Köpekler Evcil Hayvandan Önce Arkadaştır, Dosttur.

Yani Golden Olsa Ne Olur Kangal Olsa Ne Olur Senin Arkadaşınsa Bunun Önemi Yok

Örnekmi İstiyorsunuz.

Dün Eve Babam Geldi Uyuyordum. Kapıyı Açmaya Çalıştır Anahtarıyla Açamadı, Zile Bastı Duymadım Uyukudaydım.

Kedim Kapının Önüne Gidip Kapıyı Açmaya Çalıştı, Kapıyı Açmak İçin 1 Saat Uğraştı Yapamadı.

Uyanınca Kapı Deliğinden Baktım. Kedi Babamın Geldiğini Anladı Ve Kapıyı Açmaya Çalıştı.

Beni Görünce Hızla Yanıma Koştu.

Yani Özetlersek Hayvanların Sizde Bulunmayan Akılları Var En Azından.

• Kufredenler olmus saka yaptigimi anlamayip birincisi soyledigim iki irk da birbirinden bagimsiz veresimdekine benzemiyor ikincisi boynunu kır cope at donanimhaber forum repliklerinden en cok kullanilan bunlari bilmeyerek art niyet arayarak kufrettiginizi dusunuyor ve uzerime alinmiyorum hata bende milenyum tayfa sarcasmdan anlamiyor anne baba ne gelirse soyluyor masallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her neyse nereden bilebilirdik. Arkadaş adına özür diliyorum bende özür dilerim. Sanırım cinsini buldum Labrador.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintopayli

Her neyse nereden bilebilirdik. Arkadaş adına özür diliyorum bende özür dilerim. Sanırım cinsini buldum Labrador.

quote:

Orjinalden alıntı: Genesis.
    Kufredenler olmus saka yaptigimi anlamayip birincisi soyledigim iki irk da birbirinden bagimsiz veresimdekine benzemiyor ikincisi boynunu kır cope at donanimhaber forum repliklerinden en cok kullanilan bunlari bilmeyerek art niyet arayarak kufrettiginizi dusunuyor ve uzerime alinmiyorum hata bende milenyum tayfa sarcasmdan anlamiyor anne baba ne gelirse soyluyor masallah
    Özürlük bir durum yok :)

Sen kim oluyorsun da şaka bile olsa boynunu kır at diyebiliyorsun ki? Ben de onun anne babasına şaka maksadında söyledim o zaman. Bizim buralarda da o replik çok kullanılıyor...

• Banada her sene yavru bir köpek denk gelir,beni bulur bir yerde,ya kapıma gelir yada kumsalda karşılaşırız.

Aşağıdakide birkaç gün önce geldi doyurdum özgür bıraktım:)

Köpeğimin cinsi nedir?

Köpeğimin cinsi nedir?

Sanırım başkası sahiplenmiş umarım iyi bakarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 30 Aralık 2012; 2:31:38 >

• Bir ihtimal daha var Peluş oyuncak.
  • kangal alır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.