Şimdi Ara

Köpek Aşıları Ucuz ve Kalitei nereden bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
31.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aylık köpeğim için aşı alacağım aşıyı ben yapıcam nasıl yapılır ve nereden bulunur ? ayrıca alibeyköyde yeni cami altında 7,5 ytlye pire kene damlası var gerçekten kaliteli ve çok ucuz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köpek Aşıları Ucuz ve Kaliteli Nereden Alınır?

Köpeğin için gerekli aşıları mı arıyorsun? Uygun fiyatlı ve kaliteli seçenekleri nereden bulabileceğinizi burada bulabilirsin.

Karma Aşılar

• Karma aşılar, köpekleri distemper, parvovirüs, hepatit ve parainfluenza gibi yaygın hastalıklara karşı korur.
    • Veteriner kliniklerinden veya çevrimiçi eczanelerden karma aşı satın alabilirsiniz.

Kuduz Aşıları

• Kuduz, köpekler için ölümcül olabilecek bir virüstür.
    • Çoğu ülkede kuduz aşısı yasal olarak zorunludur.
    • Kuduz aşısını veteriner kliniklerinden temin edebilirsiniz.

Nereden Alınır?

• Uygun fiyatlı ve kaliteli köpek aşılarını aşağıdaki yerlerden alabilirsiniz:
      • Veteriner klinikleri
      • Çevrimiçi eczaneler
      • Hayvan malzemeleri mağazaları

Önemli İpuçları

• Köpeğinizi aşılatmadan önce her zaman bir veterinere danışın.
    • Aşıları üreticinin talimatlarına göre saklayın ve uygulayın.
    • Köpeğinizi aşılarken geçerli veterinerlik lisansına sahip bir profesyonelin yardımına başvurun.
    • Aşıların fiyatını karşılaştırmak için farklı kaynaklardan teklif alın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence git veterinere onlar yapsın.Boşuna niye uraşacaksınki
  • götüreme köpek yazlıkta benim yapmam lazım ama aşı kartı kimlik falan nerden bulucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: __right_

3 aylık köpeğim için aşı alacağım aşıyı ben yapıcam nasıl yapılır ve nereden bulunur ? ayrıca alibeyköyde yeni cami altında 7,5 ytlye pire kene damlası var gerçekten kaliteli ve çok ucuz

kalıteli olduğunu nereden biliyorsun?adam gibi veterinere git o göstersin sana(gösterirse)
  • Bulunduğun yerin belediyesinde veteriner vardır.Onlara danış derim
  • Beykoz Rivada köpek ancak ben şu an eyüpteyim yedikule hayvan barınağından alabilirmiyim
  • veterinerde 1 aşı 20ytl bence uğraşma öyle kolay bulunacak bir şey değil bir sürü çeşit aşı var yanlış filan yaparsın.
  • veterinere götürme imkanım yok hem yazlık rivanın içindede değil
  • Çevrede ilaki bir Veteriner hekim vardır. Çağırırsanda yüksek ihtimalle gelir. Kolay kolay kimsenin sana aşı vereceğini zannetmiyorum. Zaten yasal olarakda suç teşkil eder.
    Birde şu 7,5 ytl lik damlanın markası nedir?
  • Benim bildiğim kene için olan damla kene yapıştıtan sonra kullanılıyor.Kene ve pirelere karşı bir aşı vardı.Onu yaptırmak gerek.Bu arada köpek cins mi?
  • Damlanın Markasını Bilmiyorum Ama Döktüğüm Günden Beri Pire ve Kene hiç görmedim bide köpek cins labrador retrever
  • Kendi yaptığın aşının karneye geçirilmesi kanunen yasaktır,çünkü bu işlemi sadece yetkili bir veteriner hekimi yapabilir.Bunun yanında oluşabilecek komplikasyonlardan da veteriner hekim değil,sen sorumlu olursun.Dolayısıyla veteriner hekim çağırıp aşıyı yaptırmalısın.
  • Karneye geçmesinde hayvan sağlıklı olsun
  • Aşıyı ben yapacam diyorsun ve nasıl yapılır diye soruyorsun

Bir şekilde ya bir veterineri köpeğinin yanına getir ya köpeğini bir veterinere götür yada ortada biyerde buluşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Kendi yaptığın aşının karneye geçirilmesi kanunen yasaktır,çünkü bu işlemi sadece yetkili bir veteriner hekimi yapabilir.Bunun yanında oluşabilecek komplikasyonlardan da veteriner hekim değil,sen sorumlu olursun.Dolayısıyla veteriner hekim çağırıp aşıyı yaptırmalısın.

Anlatma ya boşver sıyırmış bu.

Köpek bakmak senin neyine.
  • Bi arkdaş biliyo burda ama veterinerden aşıyı bizm oraya götürmekte sorun hava sıcak
  • Köpek 6 ay önce çalındı başlığı görünce üzüldüm baya
    Edit İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JetRight -- 2 Haziran 2009; 11:29:14 >
  • isabet olmus belşkı yenı sahıbı daha ıyı bakar :)

acıkcası sasırdım asıyı kendın yapcaksın bır suru antin kuntin işler yanı...

kendın hastalansan dısınıde sen cekersın ıgnenıde sen yaparsın anlasılan:)
  • Konu saglik olunca dahi insanimiz alicengiz oyunlarina basvuruyor. Bizler bunca sene bosuna dirsek cürütüyoruz bu insanlarin gözünde. Ne ki, asinin gelisi 7,5 TL; neden 50 TL'ye yaptirayim ki? Degil mi, mantik bu...

Bir birey bir hayvani sahiplenmek istiyorsa onun sagligi icin hicbir seyden kacinmamasi gerekir ve bu da ancak profesyonel bakim ve kontrol altinda saglanir. Gideceginiz hekimi direk soyguncu olarak görürseniz ve yetkiniz olmayan seyleri kendiniz, kacak olarak yapmaya calisirsaniz suc islemenin yanisira hayvan besleme hakkini kendinizde göremezsiniz.

Resim cekip forumlara koymak ya da sonuna kadar bekleyip en sonunda mecbur kalinca veteriner hekime gidecekseniz hic hayvan beslemeyin.

Not: Köpegin calinmasina sevindim. Böyle insanlarin hayvan edinmesine mani yasal düzenlemeler de gelecektir...
  • aşı soğuk zincirle taşınır. öyle aspirin alır gibi gidip eczaneden alıp gelip köpeğine veremezsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.