Şimdi Ara

Köpek Aşıları Ucuz ve Kalitei nereden bulurum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
30.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benden önce cvp.layanlar varmı bilmiyorum fakat bizim burada Üsküdar Veteriner okulu çok ucuza aşı yaptırırsın kardeş bilgine.. yada karşı ist.daysanda oralardada bu tip yerlere götürebilirsin...
  • "Konu sağlık olunca bile insanlar alicengiz oyunlarına başvuruyor" Bu doğru bir söz.Örneğin bizim köpeklerimizi (2 adet kangal) iki haftalıktan itibaren aşılarını vuruyoruz. Veterinerimiz "aşı parsından hariç aşı vurma parası da alıyor.Ama aşıları ben yapıyorum.Aynı veteriner belediye de görevli.Ancak belediyeye götürürsek,orada aşı yapılmaz diyor.Yani muayenehaneye getirmeniz gerekir diyor.Köpekler büyüdü.Araca sığmıyor.Veteriner çağırdığınızda ise servis ücreti istiyor.Haklı tabii.Vatandaş alicengiz oyunlarına başvuruyor ama doktorlarımız da baş vurmasa iyi olmaz mı?Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobraizmir

"Konu sağlık olunca bile insanlar alicengiz oyunlarına başvuruyor" Bu doğru bir söz.Örneğin bizim köpeklerimizi (2 adet kangal) iki haftalıktan itibaren aşılarını vuruyoruz. Veterinerimiz "aşı parsından hariç aşı vurma parası da alıyor.Ama aşıları ben yapıyorum.Aynı veteriner belediye de görevli.Ancak belediyeye götürürsek,orada aşı yapılmaz diyor.Yani muayenehaneye getirmeniz gerekir diyor.Köpekler büyüdü.Araca sığmıyor.Veteriner çağırdığınızda ise servis ücreti istiyor.Haklı tabii.Vatandaş alicengiz oyunlarına başvuruyor ama doktorlarımız da baş vurmasa iyi olmaz mı?Saygılar.

26 Temmuz 2009; 16:59:32
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

quote:

Orijinalden alıntı: kobraizmir

"Konu sağlık olunca bile insanlar alicengiz oyunlarına başvuruyor" Bu doğru bir söz.Örneğin bizim köpeklerimizi (2 adet kangal) iki haftalıktan itibaren aşılarını vuruyoruz. Veterinerimiz "aşı parsından hariç aşı vurma parası da alıyor.Ama aşıları ben yapıyorum.Aynı veteriner belediye de görevli.Ancak belediyeye götürürsek,orada aşı yapılmaz diyor.Yani muayenehaneye getirmeniz gerekir diyor.Köpekler büyüdü.Araca sığmıyor.Veteriner çağırdığınızda ise servis ücreti istiyor.Haklı tabii.Vatandaş alicengiz oyunlarına başvuruyor ama doktorlarımız da baş vurmasa iyi olmaz mı?Saygılar.

26 Temmuz 2009; 16:59:32

22 Şubat 2013; 14:57:44

• Sizin gibi saflar oldukça bu köpek sektöründe daha çok para döner. Birkaç yıl öncesine kadar ecza deposuna gidip aşımızı 5 liraya alıp yapıyorduk. Veteriner de 20 liraya yapıyordu. Şimdi yasak getirdiler. Ne oldu karma aşının güncel fiyatı 10 lira ,veteriner 110 liraya yapıyor.
    En komik olanı da bu soygunlara avrupa birliği böyle istiyor demeleri. Ben benim ve akrabalarımın köpekleri için gereken tüm aşı ve damlaları avrupa birliğinden alıyorum (Bulgaristan). Avrupada aşı satışı serbest, hayvan estetik ameliyatları serbest. Öyle ki bazı AB ülkelerinde ve Amerika'da kuduz aşısı mecburi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayko33

Sizin gibi saflar oldukça bu köpek sektöründe daha çok para döner. Birkaç yıl öncesine kadar ecza deposuna gidip aşımızı 5 liraya alıp yapıyorduk. Veteriner de 20 liraya yapıyordu. Şimdi yasak getirdiler. Ne oldu karma aşının güncel fiyatı 10 lira ,veteriner 110 liraya yapıyor.
    En komik olanı da bu soygunlara avrupa birliği böyle istiyor demeleri. Ben benim ve akrabalarımın köpekleri için gereken tüm aşı ve damlaları avrupa birliğinden alıyorum (Bulgaristan). Avrupada aşı satışı serbest, hayvan estetik ameliyatları serbest. Öyle ki bazı AB ülkelerinde ve Amerika'da kuduz aşısı mecburi değil.

Bazı ülkelerde kuduz aşılarının zorunlu olmaması o bölgelerde kuduzun eradike edilmiş olmasından kaynaklanır yani o bölgede bu hastalık tamamen yok edilmiş görülmüyor.Veteriner hekimler bakanlığın verdiği taban fiyat uygulamasına harfiyen uymak zorunda aksi taktirde cezai işlem uygulanır.Her şey dışarıdan bakıldığı gibi değil.

• Adam kendi hayvanıma kendim aşı yapacağım demiş, bir sürü boş beleş yorum. Veteriner hekime götür, sen hayvan bakma felan. Bizim insanımız isteyenin niye aşıya ilaca ulaşamadığını, her sektörün kendi rant alanını yarattığını sorgulayacağına akıl veriyor. İflah olmaz güdüleceklerdensiniz. Zeka küpleri cevap verin bakalım. Küçük bir kasabada yaşıyoruz. Bir sokak köpeği bizim bahçede yavruladı, biz de hayvana yemek veriyoruz yavrularına baksın diye. Yedi yavrusu var, aşı zamanları geldi hadi dedik yavrucaklar gençlik hastalığından ölmesin veteriner hekimi aradık tanesi 110 lira dedi. İki doz yapılacak. 1540 lira. Hadi bakalım akıl veren geniuslar

yavrucaklar ölmesin, ateşleyin bir 1500 lira.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.