İyi günler 4 yaşında Golden ve Kurt kırması bi arkadaşımız var . Ben üniversiteye gittiğim zaman aileme bi dostumuz vermiş bizimkiler de 4 sene önce sahiplendiler ancak anne ve babam artık yaşlanmaya başladıkları için pek fazla vakit ayıramaz olmuşlar bende bu sene evime geri döndüm bu sorumluluğu kendim üstlenmeye çalışıyorum . Büyük bir bahçemiz var orada yaşıyor iyi ki orada yaşıyor evin içerisi çok sıcak yaz-kış böyleymiş ev aşırı sıcakmış yani onun çok daralacağı bi ortam var ev içerisinde oyüzden bahçede bakıyorlar gayet mutlu ortamından . Anne ve babam resmen kendi çocuklarıymış gibi bakmışlar 4 sene boyunca ne laf dinliyor ne söz dinliyor çok şımarık Esas konuya geleyim onunla ilgilenme olayını artık benim üstlenmem gerekiyor bizimkiler yaşlandı artık çocuk bakacak yaşta değiller . Fakat benimle anlaşamıyor mama veriyorum yemiyor mutlaka yanında sütte istiyor süt olmazsa ağzına dahi sürmüyor mamayı bir çok çeşit mama denedim hiç biri faydalı olmadı illa o sütü içecek mamadan önce . Gel diyorum gelmiyor sevicem arkasını dönüyor resmen k*çımı sev diyor Ama anneme gelince ne derse yapıyor . Gece bağıra bağıra komşularıda bizide uyandırıyor çıkıyorum ''olum sessiz ol '' diyorum 30dk ilgileniyorum 2-3 saat sonra tekrardan bağırmaya başlıyor . Onunla nasıl anlaşıcam nasıl bi ortak yol bulucağımı bilmiyorum. Aynı kardeşim küçükken nasıl tartışıyorsam onunlada aynı şekilde tartışıyorum.Bakım ve onunla anlaşma konusunda yardımcı olursanız çok minnettar olurum teşekkürler şimdiden.
Hocam ilgilenmeye vakit geçirmeye devam ederseniz alışırlar ödül mamaları da yardımcı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme