Şimdi Ara

Kopek fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu aralar bir kopek alacağım ama ilk olarak fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorum acaba bir yavru dogonun yavru golden in ve yavru pug in fiyatları nekadar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu kimse
  • Golden 400-600 pug ve dogo 1500-2000 civarı
  • İyi bir Golden 750 TL - 1000 TL

Pug 750 Euro - 1000 Euro

İyi bir Dogo 1000 Euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

Arkadaslar bu aralar bir kopek alacağım ama ilk olarak fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorum acaba bir yavru dogonun yavru golden in ve yavru pug in fiyatları nekadar olur

kardeş golden dogo demişsinde bahçeli bir evin varmı çunku bılıyorsun onlar buyk ve koşmak isteyen kopekler eğerki bahçen yoksa sana cookır onerırım sahıbıne karşı çok saygılı bır kopek hemde ınsan dostu
  • bahçe var ama evde besleyeceğim birde dogo , rottweiler, golden evde beslenirmi acaba birde internette 800 e 500 e satan var onlara güvenmediğim için açtım bu konuyu zaten ama 1000 tl nin altında dogo bulunmazmı acaba
  • Bende chocolate labrador arıyorum kaç gündür. Petshop lar uçmuş 800 euro istiyorlar biri 2000 lira diyor biri 2500 lira köpekleride yurt dışından getiriyorlar orjinal felan ama daha 1 aylıkken anneden ayrılıyor bir çoğununda sonradan hastalığı çıkıyor. Köpek almanın en zor olduğu ülkelerden biriyiz herhalde adam gibi sağlıklı , düzgün iş yapan uygun fiyata satan 1 tane yer bulamadım daha. İnternetten kaç tane petshop bulduysam hepsinin bir vukuatı çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba fiyatlarindaki saçmalık
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bende chocolate labrador arıyorum kaç gündür. Petshop lar uçmuş 800 euro istiyorlar biri 2000 lira diyor biri 2500 lira köpekleride yurt dışından getiriyorlar orjinal felan ama daha 1 aylıkken anneden ayrılıyor bir çoğununda sonradan hastalığı çıkıyor. Köpek almanın en zor olduğu ülkelerden biriyiz herhalde adam gibi sağlıklı , düzgün iş yapan uygun fiyata satan 1 tane yer bulamadım daha. İnternetten kaç tane petshop bulduysam hepsinin bir vukuatı çıkıyor

Kardes bu işi hakkıyla yapan var için rahat olsun sen illa çikolata mu arıyorsun baska cins dusunmezmisin
  • quote:

bahçe var ama evde besleyeceğim birde dogo , rottweiler, golden evde beslenirmi acaba birde internette 800 e 500 e satan var onlara güvenmediğim için açtım bu konuyu zaten ama 1000 tl nin altında dogo bulunmazmı acaba

Birkere dogo ve rotwayliri ucuz yollu bulamazsın 2. Golden 450 500 rahatlıkla bulursun
  • İstanbulda önerebilceğin güvenilir, bu işi yalnızca ticaret olarak görmeyip satışlarını yaptığı yavrulara, canlara değer veren hayvanları seven önceliği yavruların sağlığı ve mutlu olmasını düşünen bir yer varsa bilmek isterim. Son 1 haftada 5 farklı petshop araştırdım hepside bu işi 20 yıldır yaptıklarını söylüyor ama hepside ahlaktan yoksun sattığı canlara değer vermeyen yerler olduklarını öğrendim. Sırf 3 kuruş ceplerine giricek diye her türlü şeytanlığı yapmaya hazırlar. Ben uzun yıllardır Labrador almak isteyen biriyim başka bir cins düşünmüyorum önceliğim chocolate renk 30 nisana kadar arayışta olacağım yoksa beyaz.
  • Peki 400-500 tl ye pitbul yavrusu bulunurmu sağlıklı sağlam birsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki 400-500 tl ye pitbul yavrusu bulunurmu sağlıklı sağlam birsey

Bulmamazsin çünküvputbul yavruları cokbpahali
  • disarda cok dogo pitbul var. Barınaklara bakın.cins olsun diyorsan parayı baycan. Baycaksanda ciftlikten gorerek anne altından al.
  • Peki arkadaslar kahramanmaraş Gaziantep ve yakınlarında dogo yada pitbull satan güvenli bir yer varmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.