quote:Orjinalden alıntı: expander_ Adolf Koydun bile Adolf'u başka bi isime bakma bence Abi senın evlenme teklifi işi noldu..?Kaptın mı kızı
quote:Orjinalden alıntı: Danilo Thann quote:Orjinalden alıntı: Haplo quote:Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN = bi orjinallik yap köpek koy ismini. İsmini Köpek koymak orjinallik değildir. Haplo köpeğine köpek der. Bakınız: Ölüm Kapısı Serisi Ama yakışmış değil mi Patryn? Tabi ki. Hele ki "Lanet olsun, köpeğe bile isim vermedim ve hayvan benim için senden çok daha fazlasını ifade ediyor." şekline bayılıyorum.
quote:Orjinalden alıntı: Night Stalker Spike koy bence evet cok iyi isimler cıkıyor devam arkadaslarr
quote:Orjinalden alıntı: No Şuga quote:Orjinalden alıntı: Haplo quote:Orjinalden alıntı: = RaiKoNéN = bi orjinallik yap köpek koy ismini. İsmini Köpek koymak orjinallik değildir. Haplo köpeğine köpek der. Bakınız: Ölüm Kapısı Serisi Fakat ordaki köpek aslında köpek olmayıpda Haplonun bir parçası olduğu için bence sorun yoktur Bakınız: Ölüm Kapısı Serisi 7. kitap Spoiler verme leyn okumayanlara yazık ediyorsun