Şimdi Ara

Köpek Kavgalarını Ayırmak İçin Ne Yapmalıyım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Kavga sırasında ısıran köpeğin anüsüne batırmadan çubuk tarzı bir nesneyi değdirirseniz bırakıp arkasına bakacaktır.Arkasını döndükten sonra arka ayağından çekin biraz uzaklaştırın ve taşmasından tutup oradan ayrılın.Biraz garip oldu ama hangi köpek olursa olsun bu yöntem işe yarar.

Bencede baya bir garip oldu genede tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révo21

biber gazı elektro şok ne saçma yontemler bu bunları yapacagına bırak kavga etsınler daha ıyı . Su dökme işide çiftleşen köpekler içindir su dökmende onları ayırmıycak . köepeğine hayır dedıgınde durmayı öğretmen en iyisi . Sadece eğitmen yeterli olcak . Aynı sorunu yaşadım bende haftalarca sonra kediler karşısında eğitimi denedim kedileri göünce atlıyordu kızarak ve odul yontemlerı ıle astım . daha sonra tasmasız denemeler yaptım artık hayır dedıgımde ne kopek ne kus nede kedı pesınden kosup kavga etmıyor sadece gozlerımın ıcıne bakıyor bence sende odul yonetemı ıle ogretmelısın adım adım

kendi köpeğin zaten eğitimli ha dersen ki benim işim gücüm yok adresi vereyim buradaki köpeklerin hepsine hayır komutunu öğret benim köpeğim atılmıyor öncelikle bunu belirteyim konuyu tam olarak okursanız göreceksiniz. Atarlı atarlı üstüne gelen köpekleri görünce kontrol altında tutamıyorum bilmem anlatabildimmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrotrojenik

quote:

biber gazı elektro şok ne saçma yontemler bu bunları yapacagına bırak kavga etsınler daha ıyı . Su dökme işide çiftleşen köpekler içindir su dökmende onları ayırmıycak . köepeğine hayır dedıgınde durmayı öğretmen en iyisi . Sadece eğitmen yeterli olcak . Aynı sorunu yaşadım bende haftalarca sonra kediler karşısında eğitimi denedim kedileri göünce atlıyordu kızarak ve odul yontemlerı ıle astım . daha sonra tasmasız denemeler yaptım artık hayır dedıgımde ne kopek ne kus nede kedı pesınden kosup kavga etmıyor sadece gozlerımın ıcıne bakıyor bence sende odul yonetemı ıle ogretmelısın adım adım

kendi köpeğin zaten eğitimli ha dersen ki benim işim gücüm yok adresi vereyim buradaki köpeklerin hepsine hayır komutunu öğret benim köpeğim atılmıyor öncelikle bunu belirteyim konuyu tam olarak okursanız göreceksiniz. Atarlı atarlı üstüne gelen köpekleri görünce kontrol altında tutamıyorum bilmem anlatabildimmi.

başka köpekler tabikide atarlı atarlı gelıcek senın köpeğin ilgilenmezse onlarda dönüp gidicek bilmem anlatabildimmi ama sen biber sıkmaya yada şok lamaya devam et

• quote:

quote:

quote:

başka köpekler tabikide atarlı atarlı gelıcek senın köpeğin ilgilenmezse onlarda dönüp gidicek bilmem anlatabildimmi ama sen biber sıkmaya yada şok lamaya devam et

eger egitimli köpeğiniz var ise bizim buraya gelin bakalım ne derece işe yarıyor

• quote:

bir çözümü mutlaka olmalı benim için hayvanların hepsi eşit sadece benım oğlumun zarar görmesinden degıl cabam diğer canlarada daha az zarar vererek olayı baslamadan bitirmek malum köpeğim cok güçlü beni bile yere yatıracak güçte öyle durumda zaptetmez imkansızlasıyor :(

kardeşim çözümü senin tecrübene baglı. köpeklerde 2 ana 1 yan olmak üzere 3 saldırı önleme hareketi vardır literatürde. bunlar;

1-) boşluguna bastırarak köpegin tüm hareketlerini devre dışı bırakırsın köpek kendini direk yere atar kıpırdayamaz.
    2-) Elini köpegin ağzına sokarak damagına baskı yaparsın bu sayede köpek agzını kapayamaz ve ısırma tehlikesi ortadan tamamen kalkar.
    3-) bu yöntem ise literatüre geçmemiştir ancak en sık yöntemdir, köpek ısırdı diyelim bırakmıyor hiçbir şekilde. kulagına üflemelisin. nefesin ne hızlı ne yavaş olucak köpegi bu sayede uyuşturmuş olucaksın köpek anında bırakıcaktır.

• yazıldı mı bilmiyorum ancak su çözümdür bu durumlar için
  • Arkadaşlarında dediği gibi su iyi bir yöntemdir. Ayrıca hayır komutunu öğretemenişsin gibime geliyor. Sen hayır dedikten sonra sür sökmüş kediye dönerse diğer köpeklerde saldırmayacaktır. Yada şöyle yap yapabilirsen.
    O sürüde baskın köpeği bul ve ona yemek tarzı şeyler ver sana biraz alışsın sonra gel oğlum diye diye götür bir yere ama iki köpek içinde sahiplenmemiş yer olsun senin köpeğinle sürü kideri köpeği karşılaştır. Orada birbirlerine alışacaklardır. Bundan sonra gezdirmelerin içinde asla saldırmaz sokak köpekleri.
    Ağızlık takmak çözüm değil hayvanlar duygularını ağzıyla belli etmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

bir çözümü mutlaka olmalı benim için hayvanların hepsi eşit sadece benım oğlumun zarar görmesinden degıl cabam diğer canlarada daha az zarar vererek olayı baslamadan bitirmek malum köpeğim cok güçlü beni bile yere yatıracak güçte öyle durumda zaptetmez imkansızlasıyor :(

kardeşim çözümü senin tecrübene baglı. köpeklerde 2 ana 1 yan olmak üzere 3 saldırı önleme hareketi vardır literatürde. bunlar;

1-) boşluguna bastırarak köpegin tüm hareketlerini devre dışı bırakırsın köpek kendini direk yere atar kıpırdayamaz.
    2-) Elini köpegin ağzına sokarak damagına baskı yaparsın bu sayede köpek agzını kapayamaz ve ısırma tehlikesi ortadan tamamen kalkar.
    3-) bu yöntem ise literatüre geçmemiştir ancak en sık yöntemdir, köpek ısırdı diyelim bırakmıyor hiçbir şekilde. kulagına üflemelisin. nefesin ne hızlı ne yavaş olucak köpegi bu sayede uyuşturmuş olucaksın köpek anında bırakıcaktır.

cözüm yolunuz için tesekkür ederim.Böyle bir durum ile karsılaştığım anda deneyeceğim emin olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

yazıldı mı bilmiyorum ancak su çözümdür bu durumlar için

su yazıldı arkadasım fakat suyun sadece ciftlesen köpekleri ayırmakta faydalı oldugunu yazan arkadaslarda oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Arkadaşlarında dediği gibi su iyi bir yöntemdir. Ayrıca hayır komutunu öğretemenişsin gibime geliyor. Sen hayır dedikten sonra sür sökmüş kediye dönerse diğer köpeklerde saldırmayacaktır. Yada şöyle yap yapabilirsen.
    O sürüde baskın köpeği bul ve ona yemek tarzı şeyler ver sana biraz alışsın sonra gel oğlum diye diye götür bir yere ama iki köpek içinde sahiplenmemiş yer olsun senin köpeğinle sürü kideri köpeği karşılaştır. Orada birbirlerine alışacaklardır. Bundan sonra gezdirmelerin içinde asla saldırmaz sokak köpekleri.
    Ağızlık takmak çözüm değil hayvanlar duygularını ağzıyla belli etmezler

hayır komutunu biliyor aslında cok acken önündeki yemegi bırakacak kadar.Ama lider köpeği ısıtma olayı mantıklı geliyor denemekte fayda var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

quote:

cözüm yolunuz için tesekkür ederim.Böyle bir durum ile karsılaştığım anda deneyeceğim emin olabilirsiniz.

ben teşekkür ederim

• daha önce köpek beslemiştim üzerinde tasma yoken birine saldırmak istediğinde
    zaptetmek için burnunu sıkardım olduğu yere çakılır kalırdı
    biber gazı şok aletinden daha insaflı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

daha önce köpek beslemiştim üzerinde tasma yoken birine saldırmak istediğinde
    zaptetmek için burnunu sıkardım olduğu yere çakılır kalırdı
    biber gazı şok aletinden daha insaflı

arkadaslar çözümü bulduk çete lideri köpek maaşallah abartısız koyun kadar vardı gittim konustum güvenlik görevlisiyle köpekle yanında dururken gene havlamaya basladılar güvenlik görevlisi bir tas attı artık sorunumuz yok artık rahat rahat dolasabiliyoruz tesekkür ederim yardımcı olan bütün arkadaslara
  • elektrojenik kullanıcısına yanıt
    soğuk su dökersen başından aşağıya sakinlediğini göreceksin. benimkide öyle. kesinlikle biber gazı. elektro şok bilmem ne kullanmayın daha da saldırganlaştırırsınız hayvanı. lütfen dediklerimi uygulayın hala sakinleşmiyorsa köpeklere fısıldayan adamın programını izlemeni tavsiye ediyorum!!!
  • Cesar Millan'ın videosunda vardı benzer bir konu. Köpekten çok sahibinin verdiği enerji belirleyici olmaktadır. Youtubedan izleyin.

• Oncelikle kopegin canini yakacak birşey kesinlikle yapmayın dahada hirslanmasina hatta size donmesine bile yol acabilir.
    Birkaç sene Türkmenistan da ikamet ettim orada köpek dovusleri yasaldi ve köpekleri ayirirken birincisi ağızlarıni kama gibi bir tahta parcasi vasitasiyla acmalarini saglamak. Bir ikincisi kulaklarına sert bir şekilde üfleyerek ağızlarıni actirmak.. Zira kopeklerin kulaklari cidden hassastir.
    Umarim başınıza böyle birşey gelmez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.