Şimdi Ara

Köpek Kavgalarını Ayırmak İçin Ne Yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herhangi bir hata yaptıysam affola form ortamına ilk defa Donanım ailesiyle katılacağım.
    Benım sorunum su arkadaşlar, rottweiler cinsi bir oğlum var kendisi normalde çok uysaldır ama köpekleri gördüğü zaman aynı şeyi söyleyemiyorum hiçbir zaman tasmasız dolaştırmıyorum buna rağmen sokak köpekleri aranıyor mudur nedir illa bir kafa tutacaklar sonunda uğraş uğrasabildiğin kadar ben buna bir çözüm yolu arıyorum birbirine girmiş köpekleri ayırmak için benim düşüncelerim biber gazı veya elektroşok cihazı oldu bu durum ile ilgili sizlerinde tavsiyesini almak isterim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.(bu arada belediyeyi ara barınağa götürsün demeyin zaten bu köpekler Belediye binası ve Kaymakamlık binasının etrafındalar.Oradaki güvenlik gorevlılerı ve görevli polisler sahiplenmiş ama hiçbir şekilde tasmaları yoktur köpeklerin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrojenik -- 27 Ağustos 2013; 6:24:15 >

• Peki sen bu köpeği küçük iken hiç sokakda gezdirdin mi (bol bol)?
  • Sokak köpekleri gerçekden doğru söylediniz ne kadar güçsüz olasarda mutlaka bir baş kaldırıyolar yani bu herkezde vardır umarım(özellikle erkek köpeklerde)
  • evet yeterince gezdirdim dediğim gibi normalde uysal fakat kafa kaldıran olunca kontrol altında tutmak baya zorlasıyor
  • biber gazı sıkarsan senin köpeğinde ölebilir köpeklere cok büyük etkisi var biber gazının ona göre yap bence
  • Byvagabond kullanıcısına yanıt
    uyardıgınız için tesekkur ederım bir çözüm yolunuz varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrotrojenik

uyardıgınız için tesekkur ederım bir çözüm yolunuz varmı acaba ?

hocam keske olsaydı ama yok ya elektro şok ta sakıncalı bence. ama biber gazını hic deneme hayvanın soluğunu kesiyor onlar bizden daha cok nefes aldıkları icin . yapacak birşey yok bence o köpeklerle dövüşür mutlaka
    bir çözümü mutlaka olmalı benim için hayvanların hepsi eşit sadece benım oğlumun zarar görmesinden degıl cabam diğer canlarada daha az zarar vererek olayı baslamadan bitirmek malum köpeğim cok güçlü beni bile yere yatıracak güçte öyle durumda zaptetmez imkansızlasıyor :(
  • quote:

bir çözümü mutlaka olmalı benim için hayvanların hepsi eşit sadece benım oğlumun zarar görmesinden degıl cabam diğer canlarada daha az zarar vererek olayı baslamadan bitirmek malum köpeğim cok güçlü beni bile yere yatıracak güçte öyle durumda zaptetmez imkansızlasıyor :(

bir girerse parçalar onları . ama onlarada yazık işte nasıl bir cözüm olacak bilen bir arkadaş gelse
    Bilgili arkadasların yardımlarını beklemekten baska care gozukmuyor suanda
    yazik o minnoslara biber gazi kullanmayiiin :(((
  • quote:

Öncelikle herhangi bir hata yaptıysam affola form ortamına ilk defa Donanım ailesiyle katılacağım.
    Benım sorunum su arkadaşlar, rottweiler cinsi bir oğlum var kendisi normalde çok uysaldır ama köpekleri gördüğü zaman aynı şeyi söyleyemiyorum hiçbir zaman tasmasız dolaştırmıyorum buna rağmen sokak köpekleri aranıyor mudur nedir illa bir kafa tutacaklar sonunda uğraş uğrasabildiğin kadar ben buna bir çözüm yolu arıyorum birbirine girmiş köpekleri ayırmak için benim düşüncelerim biber gazı veya elektroşok cihazı oldu bu durum ile ilgili sizlerinde tavsiyesini almak isterim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.(bu arada belediyeyi ara barınağa götürsün demeyin zaten bu köpekler Belediye binası ve Kaymakamlık binasının etrafındalar.Oradaki güvenlik gorevlılerı ve görevli polisler sahiplenmiş ama hiçbir şekilde tasmaları yoktur köpeklerin)

Köpeğe ağızlık tak bir kere sal bakalım ne yapacak 2-3 kere saldırmaya kalkar sonra saldıramıyacağını anlayınca durar belki denemekden zarar gelmez.

• Saldiran kopege uyari tekmesi at korkar gider. Elektrosok felan ugrasma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanınızda su taşıyabilirsiniz. Eğer taşıyamazsanız kavga sırasında köpeğin kuyruğunu çekin, otomatikmen ayrılacaktır. Yada köpeğinize ağızlık alın sorun gitsin
  • denemekten zarar gelir siz bos silah cekıyorsunuz adam dolusunu cekip sizi vuruyor böyle birseye benziyor agızlık ile digerlerinin arasına bırakmak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrojenik -- 27 Ağustos 2013; 23:40:24 >
  • öncelikle oğlumuzun kuyruğu yok.Su konusuna gelince kafama yatmıyor değil hani bir anda suyu yeyince bir nevi şoklanacaktır hayvanlar
  • guneskocak G kullanıcısına yanıt
    efendim bunu keyif için değil birbirine biber gazından daha fazla zzarar verebilecekleri için düsünüyorum baska bir öneriniz var ise buyrun
  • denemek lazım ama ayaktan olursak sizinkini alırım demedi demeyin :))
  • Kavga sırasında ısıran köpeğin anüsüne batırmadan çubuk tarzı bir nesneyi değdirirseniz bırakıp arkasına bakacaktır.Arkasını döndükten sonra arka ayağından çekin biraz uzaklaştırın ve taşmasından tutup oradan ayrılın.Biraz garip oldu ama hangi köpek olursa olsun bu yöntem işe yarar.
  • biber gazı elektro şok ne saçma yontemler bu bunları yapacagına bırak kavga etsınler daha ıyı . Su dökme işide çiftleşen köpekler içindir su dökmende onları ayırmıycak . köepeğine hayır dedıgınde durmayı öğretmen en iyisi . Sadece eğitmen yeterli olcak . Aynı sorunu yaşadım bende haftalarca sonra kediler karşısında eğitimi denedim kedileri göünce atlıyordu kızarak ve odul yontemlerı ıle astım . daha sonra tasmasız denemeler yaptım artık hayır dedıgımde ne kopek ne kus nede kedı pesınden kosup kavga etmıyor sadece gozlerımın ıcıne bakıyor bence sende odul yonetemı ıle ogretmelısın adım adım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.