Şimdi Ara

KÖPEK TASMASI YARDIM ??????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle köpek bakımından anlamıyor vs değilim tecrübeliyim ancak Çivili tasma kullanmadım bu konuda yardım isticektim . Çivili tasma derken eğitim tasması değil , köpeğimi korumak için .
    Birçok köpek baktım fakat hiç bu tarz tasmaya gerek duymamıştım . Fakat şuan beslediğim köpek 3cü yılı olucak sokaktan aldığım bi köpek .Küçük hikayeside Yavruyken babamın arabasının altına girmiş , babamda arabayı çalıştırıp beklemiş , alttan ses duyunca tekerin altında bulmuş o gün bugündür bizimle Bahçede bakıyoruz , öyle çok söz dinlemez bizde fazla bişey öğretemedik, o zamanlarda Kurt besliyoduk . Yaşını aldı herşeyi biliyoda ırkından olsa gerek sokak çocuğu gibi dinlemiyo fazla Dışarda köpeklerle kavga etmez genelde ama geçenlerde salmıştık dolaşsın diye , sonra Kangalla kapışmışlarki ayıramamışlar , cürmün ne senin kocaman köpekle kavga ediyosun Söylediklerine göre Kangal baya baya büyükmüş bizimki iyiki ölmemiş . Neyse Yara bere içinde geldi , iyileşti şimdi ama tekrar aynı durum olmasın diye koruyucu bi tasma takmak istiyorum .
    Bu tasmalardan biri işimi görür mü acaba ? Ben birincisini almayı düşünüyorum . 2cisi sivri biraz başka köpekle kavga ederse diğer köpeğe batıp yaralanmasını istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSmoker -- 14 Nisan 2013; 23:07:13 >

• hocam ilkinin siyahı çok asil durur görüşündeyim ;)
  • Eğitim tasmasını dışa dönük takarsanız bence istenen korumayı sağlar..
  • arkadaşım ben bir rotweiler besliyorum çivili tasma asla tevsiye etmem.
    Köpeğim o tasmayı takınca çok mutsuz oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://kopektasmasi.org sitesinden her köpeğe uygun tasmalara ulaşabilirsiniz.
  • http://www.kurumama.com/kopek-tasmalari Adresinden Tüm Köpek Tasması Çeşitlerine Ulaşabilirsiniz. Çeşitleri inceleyerek daha doğru karar verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.