Şimdi Ara

Köpekle Karşı Karşıya Gelseniz Naparsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
9
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gecegelen06

quote:

Orijinalden alıntı: İsimSoyisim

quote:

ıssız biryer ve köpekler kendi çekimim

http://www.youtube.com/watch?v=AqTW-WRmA2I

Hocam sen ne yaptın onlar yanina gelene kadar saldirmayacaklarini nerden anladin

o gördüğünüz sadece bir grup, onlar gibi birsürü köpek grubu var o dağlarda.o gördünüz köpeklerin şuan hiçbiri yaşamıyor.o videoyu 2 yıl falan oldu çekeli hepsi öldü ama aynı şekilde başka bir nesil var şuanda orada, yaklaşık 30 kadar var. hepsi zararsız başı boş köpekler.kimi açlıktan,hastalıktan kimide insanlar tarafından öldürülüyor.çok üredikleri için sürekli yeni nesil geliyor. ben onlara haftada bir evimde biriktirmiş olduğum ekmek,kemik,tavuk artıklarını götürürüm.

helal olsun valla tebrik ederim

• Selam verip geçiyorum. Ciddiyim.
  • Sokak köpekleri eğer kuduz değilse bırak ısırmayı,havlamaz bile.

(tespit içerir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangalı çağırırım

• geçen pitbull arkamızdan geldi birkaç m ben olduğum yerde durdum(ne cesaretse) arkamı bi döndüm hepsi maratona başlamış bile köpek sonra Allah'tan durdu yerinde aramızda 20 m felan anca var sonra yavaş yavaş ordan ayrıldım ucuz yırttım normalde köpeklerden korkarım ama böyle durumlar olunca hep beklerim yapacak bir şeyim yok çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

İyi de köpeğin refleksleri çok hızlı değil mi? Taşı kaldırıp kafasına vurana kadar o seni paramparça eder

Yok be hocam zaten çoğuna tekme attığın zaman kaçıp gidiyor, he gitmezse de yapabileceği maksimum iş ısırmak kaptı ayağını o sırada ne yapıyorsan yaparsın.

Bir de aklınızda bulunsun köpeği ön ayaklarının altından tutup iki ayak üstüne kaldırırsanız hiç bir şey yapamıyor, zaten o şekilde tuttuksan sonra herhangi bir bahçe demirine falan saplayabilirsiniz. (Böyle anlatınca da çok vahşi oldu la ama bu öldürme işi son çare hani baktın ciddi ciddi kapacaksa öldür)

Aman ha sakın aman eğilirsem bir şey yapmazmış kafasına falan girmeyin suratı veya boğazı kapmasın.

Üstteki arkadaşın attığı videodaki gibi çok köpek varsa, zaten direk yüksek bir yere çıkın.

Tavukmu öldürüyon kardeş? tekme atınca kaçıcak köpek zaten kolay kolay saldırmaz korkudan havlar sadece. Saglam bi köpege denk gelip taşla öldürmeyi dene bakıyım, köpegin ön ayaklarını tutup havaya kaldırıcakmış oda sana patilerini uzatcaktı zaten sana hiç köpek saldırmadı heralde

• kaçarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç tane olduğuna bağlı

• Köpeklerin kovalama iç güdüleri var ve korktuğunu hemen hissedeler. Korkmassan ve kaçmassan sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 13 Ocak 2014; 16:49:14 >
  • Üstüne doğru koş kaçar zaten.Ama kaçmazsa sen kaç.

• Hepsini airsofla vurdum kafam raat gece rahat nuyuyorum uluma yok havlama yok

• Sakin kalıp gözlerinin içine bakardım. Sonra yavaş yavaş geriye çekilerek arama mesafa koyup kaçardım. Yüksek bir yere ya da erişemeyecekleri bir alana giderdim.
    Çok zor durumda kalsam boğarak öldürürdüm.

• Adam nasıl bağırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

ıssız biryer ve köpekler kendi çekimim

http://www.youtube.com/watch?v=AqTW-WRmA2I

dostum bunu geç bu köpekler seni tanıyor, köpeğin bakışlarından bile belli.

Başıboş köpek kolay kolay insana saldırmaz.havlar ama birsey yapmaz çok nadir olur.

• Burnuna yumruk at

• quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

İyi de köpeğin refleksleri çok hızlı değil mi? Taşı kaldırıp kafasına vurana kadar o seni paramparça eder

Yok be hocam zaten çoğuna tekme attığın zaman kaçıp gidiyor, he gitmezse de yapabileceği maksimum iş ısırmak kaptı ayağını o sırada ne yapıyorsan yaparsın.

Bir de aklınızda bulunsun köpeği ön ayaklarının altından tutup iki ayak üstüne kaldırırsanız hiç bir şey yapamıyor, zaten o şekilde tuttuksan sonra herhangi bir bahçe demirine falan saplayabilirsiniz. (Böyle anlatınca da çok vahşi oldu la ama bu öldürme işi son çare hani baktın ciddi ciddi kapacaksa öldür)

Aman ha sakın aman eğilirsem bir şey yapmazmış kafasına falan girmeyin suratı veya boğazı kapmasın.

Üstteki arkadaşın attığı videodaki gibi çok köpek varsa, zaten direk yüksek bir yere çıkın.

Tavukmu öldürüyon kardeş? tekme atınca kaçıcak köpek zaten kolay kolay saldırmaz korkudan havlar sadece. Saglam bi köpege denk gelip taşla öldürmeyi dene bakıyım, köpegin ön ayaklarını tutup havaya kaldırıcakmış oda sana patilerini uzatcaktı zaten sana hiç köpek saldırmadı heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Burnuna yumruk at

ayağına çelme taksam olmazmı daha etkili olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaykiraz66

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Burnuna yumruk at

ayağına çelme taksam olmazmı daha etkili olur

Yok arkadaş doğru söylüyor köpekte vücut sert birtek burun yumuşak et yani bir şekilde burnuna sağlam vurulursa ağlaya ağlaya kaçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaykiraz66

Hiç Kıpırmadan Eğil Bekle Falan Diyolar Bilmiyom Doğrumu.

Issız Yerlerden Falan Geçerken Köpek Dolanıyo Ortalık Her Gün Köpek Isırcakmı Isırmıcakmı Gibisinden.

Köpekle Karşı Karşıya Gelince Ne Yapmalıyım

Köpek ve birçok hayvan sana saldırmaz, sen ona bir şey yapmadığın sürece. Birde hayvanlar senin ondan korktuğunu anladıkları için saldırırlar. Buda şu şekilde oluyor. Sen korktuğunda adrenalin salgılanır ve hayvan bunu hisseder, kokusunu alır. Sana bu yüzden saldırır.(lise 1 deyken hoca anlatmıştı.)
  • quote:

Hani ısıracağından %100 eminsem çakıyı çıkartıp öldürürüm veya taş falan alıp öldürürüm.

He yok ısırmıyorsa zaten sıkıntı yok yürür geçerim.

Lütfen kimse vay efendim sen şöyle hayvansın böyle hayvansın onun canı can değil mi diye çıkışmasın, alıntılamayın rahatsız olduysanız bloklayabilirsiniz.

Bunlar halk arasında dolaşıyor, dikkatli olalım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.