Şimdi Ara

Köprü, otoyol ve Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam: 13 Ocak'tan itibaren geçerli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin en büyük sorunu verginin adaletli alınmaması.
    Daciaya binen de e serisine binen de köprüye aynı parayı ödüyor
    Corolla 1.5e binen de 1.4 tfsi a4e binen de aynı MTV yi ödüyor
    Hatta yetmiyor E segmentine 1.6 motor geliyor 5 6 milyonluk arabaya binen adam yine düşük MTV ödüyor
    Madem köprüden para alacaksın zengine fakire göre al
    Dacia sahibi 1 milyon eden arabasına 100 TL ödesin
    Bmw sahibi 500 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok değil 180 km batıda doğaydım bu ülkeyi ıskalıyordum. Ah nerde o şans.

• Yolda emekli görünce çıkar bakayım telefonu da diyor muyuz?

Bana dokunmayan yılan diye diye yılan alttan girdi üstten çıktı cümle alemde. Şimdi açma şemsiyeyi. Öyle güzel.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    hacım sen olaya en olmayacak yerden bakmışsın. borçta birinci sıradasındır, dağ gibidir fakat onu çevirebilecek durumdasındır , kimse lafını yapmaz ha deyince para verir.

bir başka ülkede ise bakan kıta kıta gezer de kimseden tefeci faiziyle bile borç alamaz, onun borcu 1 dolar olsa ne fayda, çeviremedikten sonra..

mart ayının sonunda changeler bozdurulacak o zaman görürüz özel mi genel mi o borçlar

• Maaşa yapılan zam %30, diğer ücretlere yapılan zam %45. Soran olursa şahlanıyoruz (!)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Döviz bazında aşırı yüksek maaşlar mevcut Türkiye'de

Hem kamu da hem özel sektörde

Tabi ki nedeni dövizin aşırı baskılanması

Almanya ücreti alıp Türkiye ücreti ile yemek yiyemezsiniz

Böyle olursa tüm ülke zevki sefa içinde takılıyor olurduk

Almanya ya giden doktorlar tabi ki öncelik para için gitmedi ancak bugün Türkiye de ücretler daha yüksek

Kısacası Türk milletine de bu para bu kadar bedavadan yedirilmez

içeri de aşırı pahalı hayat ile bu para yok oluyor

olan bu

• 4 motorsiklet ancak 1 arabalık yer kaplıyor.

Motorsiklet ücretleri otomobil 4/1 fiyatı olmalı.

Ağırlık 4'te1
    Büyüklük 4'te1
    Yolda oluşturduğu baskı 4'te1
    Yolda kapladığı alan 4'te 1

Fiyat çoğunda yarı yarıya

• İstanbul-İzmir köprü dahil kaç oldu şimdi

• Yahu bu fiyatları kim belirliyor. Aynı araç sınıfı bir köprüde başka bir fiyat; başka köprüde başka bir fiyat veriyor. Otomobil fiyatları sabitlemişler. Otomobilin aynı olduğu köprüde sınıf 5'e bakın Çanakkale Köprüsünde 1225? daha fazla ücret ödüyor. Bir standartı olmalı bu işin.
    Köprü, otoyol ve Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam: 13 Ocak'tan itibaren geçerli

Motorsiklet otomobilin 4'te 1 fiyatı
    Otomobil 1x
    Vito Amarok Transit gibi pick-up kamyonet panelvan 5 tonu geçmeyen 2 akslı 1.25x
    Otobüs gibi 10 mt 5 ton geçen 2 akslı 1.5x
    3 Akslı araçlar 2x

Artık onun hesabını KGM yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elefue -- 14 Ocak 2025; 01:41:27 >

• shalashaska kullanıcısına yanıt
    Mavi kartı çıkarıyoruz ve şahlanışa devam diyoruz 😂😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir yılda %210 diyordu haberllerde ver çoşkuyu verrr

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Diğer ücretlere yapılan zamlar %80'den başlıyor, 45'ten değil(!)
    Koca koca, bolca reklam yapan köklü firmalar %200'lere varan zamlar yaptı yıl başlamadan...

• en1gma kullanıcısına yanıt
    O BMW'ler, üst model arabaların maaliyeti normal vatandaşa olacağı gibi olmuyor işverenlere. 5 yıla bölünüp vergiden düşülüyor. 5 yıl sonunda satarken karşılığında gelen para gelir olarak gösterilip vergilendirilmeli ama 5. yıl başlamadan önce bir iki haftalık bir zaman diliminde vergi ödemeden kanunlar içinde kalarak arabayı satabiliyor firmalar.
    Şahıs firması kurarken daha para gelmeden şu anki muhasebecimden önce konuşmaya gittiğim muhasebeci anlatmıştı bunu. Çok şükür firmayı hizmet ihracatı yapmak amacı ile kurduğum için bu şekildeki yan yollara sapmak durumunda kalmıyorum. Zorunda kalsaydım yapar mıydım, büyük olasılıkla hayır ama o kadar boğazımız sıkılmış durumdayız ki bu konuda taahhüt veremiyorum.

• Geçmeyin kullanmayın. Eskiden boğazda köprü mü vardı ??

• Çok da problem yapmayın yahu, en fazla iki gün konuşur üçüncü günden sonra tıpış tıpış ödeyip geçeriz.
    Sonuç olarak Nas, "faiz sebep enflasyon sonuçtur" ile başlayan emsalsiz ekonomi yönetiminin bugüne ufak bir doğal yansıması.
    Heyecanlı olan yarın gelecek olan zammı, yeni haracı ya da yükseltilecek vergiyi beklemek.

• raxetul kullanıcısına yanıt
    Hükümetin işine geliyor ne de olsa. Maaşlar afrika, fiyatlar İsviçre-Norveç-Lüksemburg-Monako seviyesinde resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düşürmeye çalıştıkları enflasyonun bir numaralı sorumluları kendileri. Her şeye %50 civarında zam yap, ondan sonra enflasyon düşsün diye bekle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.