Şimdi Ara

Köprücük kemiğinin omuz başında belli olması SS li(Edit Geldi meraklılar için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
14.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • omuz düşüklüğü nedir nasıl geçer dostum biraz bilgi verirsen sevinirim hatta minnettar olurum
  • Duruşundan veya kollarının dengesizliğinden kaynaklanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orientem kullanıcısına yanıt
    hocam duruşumda sorun yok. yani sol omzumu geriye doğru içeriye çekince anca kayboluyo. sanırım definisyonda kaslardan gitti sol omuz başımda
  • keemy1 kullanıcısına yanıt
    hormonları azaltamıyoruz kendiliğinden oluyor yapcak bişey olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

hocam duruşumda sorun yok. yani sol omzumu geriye doğru içeriye çekince anca kayboluyo. sanırım definisyonda kaslardan gitti sol omuz başımda

Kaslardaki dengesizlikten de olabilir tabi ama dik durup omuzlarını çekince kayboluyorsa duruşunu da bir kontrol etmende fayda var zamanın varsa direk doktora git tabi bi görünmüş olursun

• orientem kullanıcısına yanıt
    2 gün sonra doktora gidicem inşallah bişey yoktur. duruşumda omuzları içe çekiyorum yani doğru nasıl durulur anlamadım ki içe mi çekmem gerek omuzlarımı?
  • quote:

her iki omuz başındada mı var yoksa benim gibi sadece 1 tanesinde mi?

Benim de var 54 kiloyum ancak ikisnde de aynı şekilde

• Benimde solda var sagda yok

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    allah allah ben 177 65 kiloyum tek taraflı hadi hayırlısı inş 2 gün sabredebilirim doktor için
  • Yağ oranına bağlı 5 kg al geçer

• Kuchiki kullanıcısına yanıt
    eskiden definisyon yaptınız mı peki?
  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    keşke o kadar kolay kilo alınabilse. yağ oranım %10 un üstünde zaten
  • quote:

eskiden definisyon yaptınız mı peki?

Oneki hocam spora gitmistim bi sure

• quote:

keşke o kadar kolay kilo alınabilse. yağ oranım %10 un üstünde zaten

Valla ağır idman ve öküz gibi yedikten sonra kilo alamiyosan hastalığın vardır.Idmanlari kız gibi yapma.

• HungryBody H kullanıcısına yanıt
    hocam omuzlarım 5 kilodan fazla kaldıramıyor bende öküz gibi idman yapıp hayvan gibi yemek yemek istiyorum ama daha 3. haftayı bugün bitirdim. 2. ayın sonunda kiloyu arttırıcam inşallah.
    kilo vermek için mi gittin peki? eğer öyleyse aynı durumda olabiliriz
  • quote:

kilo vermek için mi gittin peki? eğer öyleyse aynı durumda olabiliriz

Basladigimda 81 kiloydum sonra 76 oldum sporu biraktim biraktiktan sonra 63 e dustum sonuc omuzumda kemik cikintisi var

hocam sadece tek omuzda dimi benimkisi gibi. kas kaybından olabilir diye düşünüyorum ben.
  • 85 kılodan 65 kıloyo defoansyon nedır ya , sende kas dıye bırşey yok, gıdıp defınasyona gırmıssın, var olan kasında gıtmış çöp gibi olmuşsun, birde proteın tozu amıno kullanmadım dıye yazmış ? kullanınca ne olacaktı ? steroid mi bu proteın tozu amıno asıt ? yedıgın besınlerın ıcersınde var bunlar ne beslenmen duzgun ne yaptıgın spor gıt adam gıbı araştırma yap oyle spora başla. zayıfsın dıye cıkmış. kas denen birşey yok. trapez hiç yok nasıl spor yapıyorsunuz aklım almıyori hele definasyona gırdım dıyınce sankı yarışmaya gıreceksınde onlar defınsyona gırer kı kasları belırgın olsun daha lifli olsun dıye, sende kasmı varkı bırde defıonasyona gırmıssın, gırdıgınde defınasyon fılan degıl eriyip gıtmıssın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Kasım 2014; 18:47:26 >
  • quote:

hocam sadece tek omuzda dimi benimkisi gibi. kas kaybından olabilir diye düşünüyorum ben.

Aynen sadece sol omuzda , sag omuz normal

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.