Şimdi Ara

Köprücük kemiğinin omuz başında belli olması SS li(Edit Geldi meraklılar için) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
14.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

zarda yırtılma olsa durabilir miyim yav yerimde bilemiyorum ama bastırınca,hafif vurunca,ağırlık kaldırınca bişey olmuyo muhtemelen benimkiside zayıflıktandır heralde yani umarım öyledir.

Benim tavsiyem doktora gösterene kadar agir is yapmamaya calis arkadaslar dumbell la falan calis demis ama ciddi bir sey ise daha kotuye gider bi doktora goster sonra devam edersin

Edit:gerci ben konuyu yanlis algilamisim bende olan omzun daha ilerki kisminda bir kemikti koprucuk oldugunu simdi farkettim bende zayifliktan olabilecegini dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonkeyDGarp -- 30 Kasım 2014; 19:51:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonkeyDGarp kullanıcısına yanıt
    öyle evet dostum 2 gün sonra gidicem inşallah
  • bende de var soldaki sağa göre daha belirgin aynı seninki gibi beni de bilgilendir

• İsimSoyisim kullanıcısına yanıt
    tamamdır dostum doktordan gelince bilgilendiririm ayın 3ünde alıntılar mısın
  • Değişik

• Söylediğimi ciddiye al omzun daha önceden çıkmış ve yanlış kaynamış.Buna apolet omuz denir.Omzun çıkık tekrardan takılması gerekir.
  • Sag elinle cavusu tokatladigin icin sag omzun sola gore kasli. O yuzden sol daha belirgin. Sivilcelerde kaniti. El degistir biseyin kalmaz .

• Baytar. kullanıcısına yanıt
    hocam doktora gidicem ayın 3 ünde apolet omuzla ilgili internette bişey bulamadım. eskiden çıkan omuz tekrar tekrar nüksetmesi gerekmez miydi bana pek mantıklı gelmedi ama ciddiye aldım gerçekten.yorum için saolun
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    hocam çavuşu omuzla tokatlamıyoz ki bicepsle tokatlanıyo ve doğrudur bicepsim sağdaki fazladır soldakine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

hocam omuzlarım 5 kilodan fazla kaldıramıyor bende öküz gibi idman yapıp hayvan gibi yemek yemek istiyorum ama daha 3. haftayı bugün bitirdim. 2. ayın sonunda kiloyu arttırıcam inşallah.

2. Ayın sonu ne kardes 2 haftada 1 arttır en fazla 3

• HungryBody H kullanıcısına yanıt
    sağ omzum soldan güçlü olduğu için eşitlenmesi bekliyeceğim orantısız olmasın istiyorum yoksa yardırırdım ama sabır sabır çekiyoz yav inşallah düzelir de ben de adam gibi başlarım
  • yağ oranıyla alakası oldugunu sanmıyorum yag oranım %12 bendede var yapısal oldugunu düşünüyorum
  • Ryko TR kullanıcısına yanıt
    bence de yağdan değil kas oranıyla alakalı. sağda böyle bir durum yokken solda kemik çıkmış
  • Kardeş o sivilceler ne ya

• Bende de var ve zayifliktan değil o. Zayifliktan olsa olmazdı bende. 1.74 boy, 84 kilo zayıflamak için iyi bir tavsiyesi olan varsa alıntı yapsın

• Nalk kullanıcısına yanıt
    tek omuz mu yoksa ikisinde de mi var? ikisindeyse senin akromion kemiğin öyledir
  • ergenlik
  • zayıflıktan. omuz düşüklüğünden vs değil. kiloluydum zayıfladım ve bende de çıkık. halbuki omuzlarım bayağı yüksektir
  • II. Aragorn kullanıcısına yanıt
    hocam neden sadece solda çıkmış bu durum yorumlar mısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berberlereayarolanadam -- 2 Aralık 2014; 13:57:21 >
  • berberlereayarolanadam kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyorum hocam benim ikisi de çıkık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.