bir yerden herhangi bir yazıyı kopyalayıp herhangi bir yere yapıştır yaptığım zaman kopyalayıp yapıştırdığım yazının veya kelimenin başında "çııÖÖçş" diye birşey de oluşuyor. bundan nasıl kurtulabilirim?
galiba bilgisyaarına virüs bulaşmış ad-aware ve nod32 ile full sitem taraması yap!
bu ben notebooku aldığım günden beri var. bence virusle ilgisi yok çünkü korumam var zaten. bir ayarla ilgili ama ne bilmiyorum
Virüsle falan alakası yok. Hiçbirşeyle alakası yok. Tamamen doğal bir durum. Sisteminde office yazılımı yok ve wordpad kullanıyorsun. Net sayfalarından kopyala yapıştır diyerek wordpada aktardığın her saydada oluyor değilmi.
ÖRNEK :
quote:
netten kopyaladığım herşeyde oluyor bundan kurtulma imkanı yok mu?
Microsoft Office paketini yükleyip kopyaladığın verileri office word içine yapıştırırsan sorunun çözülür.kolay gelsin...
yani wordpad de yapıştırma yapamıycam. çok saçma bir şey bu. yanıtlar için teşekkür ederim
netten kopyaladığım herşeyde oluyor bundan kurtulma imkanı yok mu?
Çözüm attığım screenshotta belli zaten. Google anasayfasını ilk wordpad e aktarıyorum karakterler çıkıyor. Aynı içeriği microsoft word e aktarıyorum sorun yok. Microsoft Office paket yazılımlarını yüklemelisin.
ben editöre aktariyorum sorun yok.. ama wordpad hic denemedim ihtiyacda duymuyorum zaten editörle dene kardesim hadi kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme