dosyanın uzantısı .bin ve benim bildiğim bu uzantı sistem klasörü olarak geçiyor fakat vlc ile açılıyor.anlayamadım.sorunum resimde gayet açık zaten yardımlarınızı bekliyorum
kopyaladığınız klasörün yönetici haklarını almanız gerekli... klasöre sağ tık/özellikler/güvenlik/ekle/çıkan kutuya everyone yazın... aşağıda eveyone için tüm kutuları izin ver olarak işaretleyin. büyük ihtimalle çözülecektir..
sağol hocam denedim kaç defa olmadı en son seçenek format attım
format biraz abartılı bir çözüm olmuş :) böyle durumlarda direk format yerine çözüme giderseniz size daha faydalı olur...
başka sorunlar da vardı mesela antivürüs programı açılmıyordu hiç program falan kuramıyor .exe uzantılıları taşıyamıyordum.çok iyi de oldu çok da güzel de iyi oldu taaam mı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hagrid
başka sorunlar da vardı mesela antivürüs programı açılmıyordu hiç program falan kuramıyor .exe uzantılıları taşıyamıyordum.çok iyi de oldu çok da güzel de iyi oldu taaam mı :)
Bu sorunla bende karşılaştım. Hiç bir program açılmıyordu. Format attıktan sonra düzeldi umarım bir daha olmaz. İnsanı sinirlendiriyor.