Şimdi Ara

kör nokta aynası gerekli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
13.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Orijinalden alıntı: bugrahan18

Gerekli kesinlikle. Bugün hafif bir ticari beni görmeyip soldan sağa doğru önüme kırdı. Kornaya basıyorum ama nafile. adam sesin nerden geldiğini anlamaya çalışıyordu. Belliki kör noktasında kalmışım. Neyseki şerit değişimini sert yapmadığı için yavaşlama fırsatım oldu.

Araç doblodur kesin

konu sahibi olarak benim aracta doblo

aynalar dikey oldugundan gorus acisi pek iyi degil.

Sen al hocam doblolarda büyük ihtiyaç

• UNOm varken şarttı. ayna küçücük pencere camıydı.
    ama yeni aveo var simdi. aynasından çok memnunum. kör nokta çok az
  • Benim araçda doblo.Aldıgım gün takmıştım.Önwmli olan başka araçların kör noktasında kalmamak.
  • konuyu hortlatmış olacağım ama faydalı buluyorum bende,dün aldım gerçekten rahatlık.neden eğilip büküleceksin ki sağa dönmek için oturduğun yerden rahatça aynaya bakarsın sağ şeride geçersin.bir defasında bu ayna yokken aynalarda boş gözüküyor sağa doğru arabayı çevirdim,genelde serit değiştirirken yavaş yaptığım işi sıkıntı olmadı.boşluğuma gelip pat diye kırsaydım sıkıntı.
  • Arkadaşlar kullananlar araçta nasıl durduklarını resimlerini koyabilirler mi?
    ALmak isteyenlere fikir verir en azından
  • Punto nun essek kadar aynasinda bile dun sagimdaki corsa kayboldu gitti. Son anda fark ettim. Gerci sinyal yakmama ragmen sagimdan gecmeye calismasi garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogandd D kullanıcısına yanıt
    Link ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok mantıklı ya şu park olayı için olan..
  • Bu aynaların ayarlı olanları yalama oluyor. Sabit olanından alıp monte edilmeli.

Tüm araçlarıma taktım, mükemmel bir rahatlık. Hatta "Kör nokta uyarı sistemi" reklamı falan yapıldığında ne gerek var ki ? demiştim...
  • hangisinden taktın?
    Memnun olanlardan resim ve model, link bekliyoruz
  • Hatunun arabada çift açılı ayna yok. Araba kullanmayı 1980 Silverado'da öğrendiğim düşünülürse, bu işin basit bir çözümü vardır. Vücudunuzla birlikte kafanızı sağa sola kaydırırarak ayna kontrolü yaparsanız, aynanın yansıtma açısı değişeceğinden her yeri görebilirsiniz. Aynı şekilde, Amerika'da 50-60-70'leri görmüş amcalar, bir yoldan diğerine paralel bağlanırken aynaları kullanmak yerine, kafasını geriye çevirerek doğrudan bakarak yola bağlanır. Herifler araba kullanmayı biliyor.

Ancak tabi düz aynayı kör noktasız kullanmak için hacı yatmaz gibi bir sola, bir sağa sallanmaya alışmak lazım. Bir kere unutsan, o sırada denk gelse, gömersin yandakine. Konforlu da değil pek. Minik yuvarlak olanlardan görüyorum. Onlar işlevsel değil mi?

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    hareket açısından kafa çevirme iyidir, omuz üstünden o havalı bakışlar da etkilidir. Fakat her zaman pür dikkat olmuyor bu iş. Göz de baştan hızlıdır o yüzden ayna kullanımını destekliyorum
  • Konu eski olmasına rağmen gayet faydalı bir konu olmuş. Kör noktalarda olan aracı göremeyince acayip rahatsız oluyorum... O aracı görmem lazım
    Bazı kişiler aşağıdaki modelin çok yer kapladığından bahsetmiş. Sizce de çok yer kaplar mı yoksa üste takılan modelden mi alsam?

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-kor-nokta-aynasi-oynar-ikili-siyah-50-mm-x-50-mm-2300501-pm-otev2300501-yorumlari?filtre=1,4,5

• quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Konu eski olmasına rağmen gayet faydalı bir konu olmuş. Kör noktalarda olan aracı göremeyince acayip rahatsız oluyorum... O aracı görmem lazım
    Bazı kişiler aşağıdaki modelin çok yer kapladığından bahsetmiş. Sizce de çok yer kaplar mı yoksa üste takılan modelden mi alsam?

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-kor-nokta-aynasi-oynar-ikili-siyah-50-mm-x-50-mm-2300501-pm-otev2300501-yorumlari?filtre=1,4,5

http://www.hepsiburada.com/modacar-dokunmatik-sag-sol-kor-nokta-aynasi-81b115-p-OTM81B115

Şu tip ufak yuvarlak olanlar bile fazlasıyla iş görüyor. Özellikle park ederken aynalar yeri hemen hemen hiç göstermiyor, arka alt tarafları çok rahat görüyorum bunlar sayesinde. Aynı zamanda aynanın normal alanı dışında kalan yerleri de gösteriyor.

Yan yoldan vs ana yola bağlanacağımda veya sollama yapacağımda bu ufak aynalar bayağı faydalı oluyor.

• aynaya guvenmem kafayi cevirip bakiyorum arka camdan

• Ufacık takside kör nokta diye yakınıyorsunuz adamlar koca tırla şehiriçi yol yapıyor tebrik etmek lazım

• Diablo kullanıcısına yanıt
    Hocam link için teşekkür ederim. Sizce sizin gösterdiğinizi mi alsam yoksa aşağıdaki modeli mi ? kararsız kaldım
    Sizin linkteki ufak diye geçse de yorumlarında baya iri olduğu yazıyor. Ben de 98 Model Hyundai Accent var. Kendi aynaları çok da büyük değil çok da küçük sayılmaz.

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-kor-nokta-aynasi-oynar-ikili-siyah-50-mm-x-50-mm-2300501-p-OTEV2300501

• quote:

Hocam link için teşekkür ederim. Sizce sizin gösterdiğinizi mi alsam yoksa aşağıdaki modeli mi ? kararsız kaldım
    Sizin linkteki ufak diye geçse de yorumlarında baya iri olduğu yazıyor. Ben de 98 Model Hyundai Accent var. Kendi aynaları çok da büyük değil çok da küçük sayılmaz.

http://www.hepsiburada.com/dreamcar-kor-nokta-aynasi-oynar-ikili-siyah-50-mm-x-50-mm-2300501-p-OTEV2300501

Acemiyken ilk aracımda linkteki aynalardan almıştım.İş görüyor ayarlandıktan sonra bozulmuyorda ayarı.Tavsiye ederim

• kör nokta uyarı sistemi paketli araçlarda; geçilecek şeride sinyal verince kör noktadaki araç için uyarı veriyor.
  • quote:

Aslında internetten değil de gidip bi oto malzemeciden görerek alsanız daha iyi olur bence. Bakın aynanıza tutun deneyin hangisi hoşunuza giderse onu alın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.